T som i torsdag

Idag så är det tooooorssdag!! Nu sticker jag iväg till falmark för att hämta min Lalla!

Ikväll väntar innebandyträning & mys x1000. Puss

Trötter


Haha! Sov till 13.30 idag. Sinnes sjukt länge. Var uppe rätt länge och tvättade igår, men jag tror att jag sov näst intill 12 timmar. Absolut inte varje dag men har chans att göra det. Visst var det skönt att få sova ut. Men lilla paniken jag fick när jag inte kom på vad det var för dag eller vad jag egentligen skulle göra. Men kunde till slut pusta ut när jag kom på att jag hade 1,5 timme på mig innan bussen till jobbet skulle gå. Men att göra saker som att diska & se några avsnitt av desperate housewives kunde jag glömma. Har jobbat 16-20. Sen löpte jag till bussen som skulle ta mig till stan. Tränade innebandy mellan 21.00-22-30. Väldigt rolig träning bortsett från att jag fick en boll rakt i ögat och det kändes vill jag lova. Men efter att jag fält några tårar så var jag igång igen. Dock med en liten bula som mest känns och inte syns. Dessutom fick jag lite ont i huvudet och har det fortfarande. Blir alltid lika nervös när jag har ont i huvudet, för det händer typ en gång per år att jag har det. Men förhoppninsvis så går det över snart (: Nu sitter jag här och ska snart hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen med datorn i knät för att se idol! SPÄNNANDE

Ps. Imorgon ställer jag klockan. Det här håller ju ej.

2010-09-27

Grattis Lisa Forsling, Linnea Sandström & Linus Kristoffersson!

Har lyckats sova 11 timmar i natt. Känns som att det kan vara behövligt ibland. Har inga måsten idag heller. Men planer har jag. Kring 15- tiden ska Linda komma förbi. Hon är först på listan över att få massage. Hittade föresten matolja längst in i skafferiet, det får duga tills vidare. Ikväll har jag tvättid & ska även hinna med ett vattengympa pass på edda med Jonna. Känner att jag behöver lite inspiration och förhoppningsvis någon ny övning som jag ska kunna ha användning för när jag själv står på kanten som ledare.


Ge mig torsdag för då kommer du.

Inte idag heller.

Förlust. Jag var värdelös. Punkt slut.

Denna söndagskväll kommer att bli väldigt lugn, antingen med mig själv eller så far jag och hälsar på systern min. Vad som är ett måste, det är att bänka sig framför tv:en kl. 20.00 får då börjar ensam mamma söker. Ett riktigt bra och underhållande program. Sen så ska jag försöka sätta upp en massage bänk som jag var och hämtade hos Bea & Markus igår. Tack! Kommer förhoppningsvis ha tid & lust till att massera i veckan. Så hör av er om ni vill vara mitt offer ;) Måste inhandla någon typ av olja också. Matolja? babyolja? Eller riktigt massage olja? Det återstår att se vad jag får tag på.

Har distansstudier i veckan & jag är riktigt taggad på sovmorgon! Känner typ för att gå och lägga mig redan nu bara för att jag vet att jag inte behöver ställa någon väckarklocka. Underbart skönt!

Btw, om ni ska på bio så kan jag starkt rekommendera I rymden finns inga känslor. Älskar stämningen i salongen när alla sitter och gapskrattar!! Om ni har tänkt stanna hemma och se en film så kan jag starkt rekommendera I skuggan av värmen. En känslosam film med Sverige snyggast kille. Svårt att veta vem.Match

Seriepremiär. Eddahallen. Skellefteå IBK. Clemensnäs. 11.00.
Idag är det vinst & tre pinnar som gäller!!!!


2010-09-25

Jobb timmarna har gått bra, fort & smärtfritt. Hade hoppats på att simskolegruppen skulle bli så jämn som möjligt, att ungarna skulle ligga på ungefär samma nivå, men jag hade inte riktigt sådan tur. Två st märkte ut sig lite extra genom att att vara duktiga, medans två andra inte riktigt hade någon vattenvana. Men det är bara att improvisera och göra det bästa av situationen. Under allmäna badet fick jag jobba med EmelieLi vilket alltid går bra!

Har efter jobbet hunnit se syrrans fotbollsmatch, där dom vann med 3-0 och Jonna fick sätta en pyts.
Efter det satte pappa mig i jobb. Har sopat, spolat och vänt tillbaka båten på sin vinterplats.

Nu väntar jag på grillat, världens godaste mat och jag är as hungrig. SKYNDA

Sen drar jag till Linda för att mysa & se hockey, som vanligt hoppas man på vinst. Men dom har ju varit lite ojämna så det återstår att se om det blir 3,2,1 eller 0 poäng.

Ha en trevlig lördags kväll. Håj.

HELG


Fredag. Den dan på veckan som man alltid längtar till. Och denna fredag hör inte till något undantag. Trots att jag börjar jobba 08.30 imorgon och får därför ingen sovmorgon. Morgondagen skiljer sig däremot från de andra lördagarna. För imorgon börjar jag en timme tidigare. Och givetvis händer det ju något under denna timme. Jag ska köra igång en simskole grupp med start imorgon. Lite nervös men samtidigt spännande. Men det är ju trots allt detta jag går i skolan för att lära mig.

HLR med Peppe har vi haft största delan av dagen. En grej som faktiskt är väldigt kul men framförallt nödvändig att lära sig! Alla borde egentligen få gå en kurs i HLR. Det borde vara ett måste i alla jobb. Var och när som helst kan en människa få hjärtstillestånd eller andningssvårigheter. Ganska läskigt om man tänker efter. Men ju fler so vet hur man ska agera desto fler liv kan/hinner vi rädda. Någonting värt att tänka på!

Kvällen kommer först att spenderas i simhallen på edda. Sedan i biosalongen. Detta tillsammans med Carro! :)Vad vi ska se för film har vi inte bestämt än, det får bli den vi känner för på plats!

Nu väntar jag bara på Bengt som ska komma med pappas bil som jag ska få låna. Blir sedan en sväng upp på solbacken för att stor handla. Det bokstavligen ekar i kylskåpet. Har varken haft tid, ork eller pengar till att handla mat denna vecka. Har fått grävt mig fram i frysen för att hitta något, det ska ändras på!Den lyckade torsdags kvällen


Underbart trevlig och skön kväll är vad jag har haft !
LÄS kväll också. Dagen i sig var väl lite dryg måste jag säga. Håller nog fortfarande med mig själv om att denna kurs kommer att vara den tråkigaste utav dom alla. Men klarade mig igenom dagen utan att bli allt för less = somna. Men trots att jag tycker att denna kurs om vattenrening är & kommer att vara väldigt tråkig så är den ändå väldigt viktigt. Vem kommer till ett badhus som har äkligt och skitigt vatten? just det. Ingen. Men tur att jag har viljan att lära mig iallafall :)

Tillbaka till kvällen. Har tillbringat mer än tre timmar inne i Eddahallens relaxavdelning.
Har fått testat på 3 bastusittningarna, med oljor av olika slag, kletat in oss i både honung och salt. Och haft det allmänt trevligt. Har dessutom doppat mig och lyckats hålla mig kvar i cirka en halv minit i endast 14-gradit vatten. Riktigt kallt men också lite skönt, bara lite ;)

Minns att min förra tordag inte blev så lyckad. Denna kväll blev helt tvärtom.
Och visst fan vann svartgula ikväll?! Mot derby laget Modo också. Nu hoppas vi på fler segrar!

Idol och sängen är vad som väntar för Sanna nu! Ciaao.Dagens händelser

Shit, mitt huvud känns tungt, väldigt tungt.

Dagen började på Ostviks massage. Som jag nämnt tidigare så var det vadmuskelns tur att få sig en omgång.
Visst var det skönt, men på vissa ställen gjorde det otroligt ont. Har iallafall fått testa på känslan att både få & ge massage på vaderna.

Efter lunch fick vi besök av en kille vid namn Alf från Boden, stört skön kille. Han ska lära oss hur vi ska lära barn att simma på rätt sätt. Det var fyra av flera flera timmars undervisningen. Både i vattnet och på land. Liftade sedan med han till Byske & badhuset. Där jag förtillfället befinner mig. Har nyss kört vattengympa med en gäng. Och väntar nu på att avdelningarna ska tömmas på folk så att jag kan städa. Både tur i oturen att jag kan känna lugnet. Det är ju aldrig kul att stressa, men nu så har jag gott om tid eftersom att jag har ingen bil och måste vänta på 22.35 bussen. Kommer inte att komma hem till nyckel förren vid cirka 23.30 och då är ju frågan om det är för sent att lägga sig också se idol? Åh, det är ju så spännande nu så jag vill verkligen se! Hindret är morgondagen då det ska tillbringas flera timmar på eddahallen. Orkar inte vara trött när vi ska lyssna på prat om  vattenrening, klor, Ph-värde osv osv. Detta kommer nog att vara det tråkigaste under denna utbildningen.

Aja, jag får se om jag kommer att lyckas att slita mig från tv4play.se eller inte.Btw, tänkte ju visa tre inte så söta gubbar, haha


Pappa Leif

Farbror Lennart

& PelleV

Vi kan ju låta dom tro att dom är söta. Haha.

Tisdag

Har varit på skolan hela dagen idag. Och sitta i 6-7 timmar är verkligen jobbigt! Har iallafall haft besök av ägaren av 360. Hon höll en gymintroduktion för oss. Och nästa gång vi har skolvecka, vilket borde bli vecka 41 så ska vi få besöka träningsanläggningen. Och jag har faktiskt aldrig varit in på 360 så det ska bli spännande :)

Idag så är det innebandyträning som gäller. Sista träningarna innan premiären är vad som väntar oss!
Dock så kan jag ej närvara på torsdagsträningen för då har jag skola! Vi ska vara på edda jävlart hela dagen. Och på kvällen ska vi få lära oss om bastukulturen och även få vara med om en bastupplevelse som det så fint heter!

Sen träningen ikväll så hinner med några avsnitt av DH! :)

Lalla kommer hem nästa torsdag, jag längtar efter honom!!

V.38, ny skolvecka

I veckan är det skolvecka. Har idag varit på Ostviks massage och fått börja lära oss massera nacke & axlar. På onsdag ska vi köra igenom vaderna. Och hur skönt är det inte att få massage på vaderna??? Längtar! Upplägget är så att man ger massage i ungefär 30 min och sen får man massage i 30 min. Så håller man på i ungefär 2-3 timmar. Men blir faktiskt riktigt mör & trött!! Såg lika nyvaken ut varje gång jag var tvungen att stiga upp från massage bänken. På tal om massage bänk så har dom en på skolan som vi får turas om att låna. Men jag kom att tänka på att vi har ju en bänk på jobbet. Ska höra med Peppe om jag möjligvis kan få låna den! Om jag får låna den så ringer jag dig först Linda ;)Måste bara få nämna att jag hatar Intersport.

Var där med laget för nästan exakt 3 veckor sedan.
Jag beställde då ett par skor.
En av personalen som jobbar där trodde att skorna skulle vara cirka en vecka bort.
För det första så har det nu gått tre veckor och för det andra så har vi fått veta att det kommer att dröja ytterliggare 3 veckor!?

Och fan, jag har ju beställt en dress där också, kommer förmodligen att få den när säsongen är slut!!!!

Funderar på att hämta mina grejer (när dom nu kommer) och aldrig sätta min fot där igen.
För nu blev jag less. Vill ha mina skor & kläder som jag betalat för!!


Jag är nästan lika arg som den här söta hunden.

Hittade några fler bilder


Slappar söndag

Jag & rebs gick hem från krogen igår. Det känns idag. Fy fan vad jag har ont i mina vader.
Helt sinnes sjukt. Pappa kom förbi i morse och hjälpte mig med en sak och han bara skrattade åt mig.
Åhh, men å andra sidan så fick jag mig lite träning också. Speciellt upp för sate backen just innan nyckelgatan. På tal om backen så inträffade det en liten händelse igår. När vi börjat inta backens lutning så kommer det en bil körandes i rätt så hög fart mot oss på cykelvägen. Vi viker direkt av till gräset och Rebbans första reaktion var att räcka fingret och jag var inte sen på att haka på. Då öppnar en kille dörren och skriker "IDIOTER"  Få se nu, vilka är det som är idioter i detta fall!? En del människor måste ju ha något fel i innanför pannbenet eller så har personen som körde bilen inte fattat att han ska hålla sig på vägen som är till för bilar och inte på gång/cykelväg!!

19 september idag. Och som alla vet är det dagen då det ska röstas.
Jag ska inte rösta. Jag vet att jag kan och borde vara med och påverka detta val.
Men jag vet inte vilket parti jag vill rösta på? Istället för att jag kanske röstar på fel så skiter jag i det.
Så är det bara.


Har både hunnit vara på campus & sett lillebrors placeringsmatch, som dom tyvärr förlorade med lite för många mål och på edda och sett damernas cup final som spelades mellan Skell IB och Dalen.
Dalen vann rättvist med 5-0. IB lyckades inte spräcka nollan.
Är riktigt taggad på att se & spela innebandy i höst/vinter.
Seriepremiär väntar om en vecka!! Tummen upp för det.

Ska inta soffläge nu, fortsättning följer på desperate housewives!!


Bild från igår på jag & bästCarro!
Ge mig sömn

Brorsan & Fredde kom nyss förbi med mat åt mig, tack snälla ni, orkade inte göra en kvällsmacka ;)
Men nu vart jag ensam igen.

Och nu så sitter jag och suckar åt mig själv, vill egentligen bara slänga mig i sängen och sova. Men jag tror att det endast hänt en gång i mitt liv att jag somnat med smink och oduschad efter en kväll on the dancefloor.
Jag bara måste duscha eller åtminstone ta bort allt äckel jag kletat på mig i ansiktet innan jag säger god natt till mig själv.

Har iallafall haft en super kul kväll, vilket jag visste att jag skulle ha!!
Världsklass är det på mina vänner. Vad skulle jag göra utan er? PUSS

Är dock besviken på Stenman, Visst sa jag kör ba??????????? ojoj

NU: Duschen
Hörde jag skål?

Sitter på jobbet & väntar på att klockan ska bli 17.00 för då är mitt arbetspass slut.
Men måste vänta här till cirka 17.30 för att sedan gå till busstation och invänta bussen som ska ta mig till schtaan. Vad passar inte bättre då som tidsfördriv än att sätta sig i bubbeln en liten tag? Låter jävulskt skönt.

Ikväll så blir det partaj med Carro!! Känns som att det var ett tag sen. Ska bli kanon kul, som vanligt då med andra ord! Ha en bra kväll mina vänner.2010-09-17

Sitter i soffan och gör klart den sista på min fritidsuppgift.
Har inte riktigt kommit in i den här med skola än.
Det här känns bara jobbigt, även fast det jag läsar om är ändå hyffsat intressant.
Det handlar om vår fritid och vad vi har för syn på den.
Det är väldigt roligt hur olika vi männsikor tänker och tycker egentligen. Men tur som fan att det inte spelar någon roll. Jag bestämmer över mitt liv & mina tankar medans du bestämmer över ditt.

Idag fredag är jag ledig, hela dagen.
Har därför bjudit hit familjen på middag. Blir inte något jätte avancerat bara något jätte gott ;)
Dessutom ska jag bjuda på FL efterrätten. Med massa frukt och bär som ska blandas med vitchoklad.
Åh, så gott! Har nog aldrig haft så här mycket frukt i min fruktskål någon gång.


Detta är en annan frukt efterrätt som vi åt på midsommarafton hemma hos Kristofferssons för flera hundra år sen!

Trista torsdags kväll

mhm, vad jag älskar det här vädret, speciellt att gå i det också. Nähe, fy fan vad tråkigt väder.
Är dyngsur, nästan ända in till trosorna. Och inte gick det bra för AIK ikväll heller. Jävla skit torsdag.
Nu ska jag värma en kopp Oboy och inta soffläge för att se ett avsnitt av desperate housewives.


Dom där stövlarna som mamma har på sig skulle ha suttit på mina fötter när jag traskade hem från bussen.

2010-09-16

Ska klippa mig 09.30 idag. Behöver verkligen klippa bort några centimeter på mitt slitna hår.
Efter det blir det en sväng på stan & kanske förbi edda för att bada/simma.
Ikväll jobbar jag 17-21.
Och vad händer under den tiden?
JO ikväll är det ju seriepremiär!!!

AIK möter färjestad på hemmaplan. Hoppas verkligen att dom tar hem segern.
Visa hjärta svartgula.


Äntligen en kökslampa.


Var & hämtade denna lampa hos Alex igår som hon så snällt köpt åt mig på Ikea. Tack!
Nu måste jag bara få pappa att hälsa på så att han kan hjälpa mig att sätta upp den ;)

Jobb 16-21 ikväll.

Stor försäljare

Idag har jag & min syster sålt omkring 35 New Body paket.
Inte pjåkigt alls måste jag själv erkänna.
Kände bara för att köra all in och ringde runt till alla vi kände i Byske.
Och de flesta nappade faktiskt. Det tackar & bockar vi för!
Dessutom har vi ju en vecka till på oss. Ska själv passa på att köpa något paket.
Älskar deras sockar! Och sport bh:n är inte heller så dålig!
Om någon av er som läser detta är intresserad så slå en pling! 073-0379261

Finns trosor, kallingar, sockar till både dam & herr, linnen, T-shirtar & sport-bh:ar!
Trosor, kallingar & sockar till ungarna finns givetvis också!Investerat

Jag har köpt en ny mobil idag <3
Blev inte en sån som jag tänkte inhandla.
Utan en Sony Ericsson xperia X10 mini pro.
Härmade Carro & typ halva Sverige ;)


Annars har jag hängt med Linda ikväll. Hon var snäll & följde mig på hälften av solbackens alla affärer!
Har också gått en sväng på vitberget & sett filmen ryktet går.
Skulle köpa mig en kycklingsallad på edda idag, For änkomt dit just bara för salladen.
Emma ULVEN Stenman tvingade mig att äta ur den satans goda salladen igår så jag bara var tvungen att köpa en egen idag. MEN som jag visste var ingredienserna slut, så ingen sallad för Sanna denna måndag. Men kanske imorgon? ;) Eller på onsdag osv

Har bokat tvätt tid mellan 10 & 14 imorgon så ingen värsta sovmorgon för mig.
Dessutom kom jag på att jag inte har varken tvättmedel eller sköljmedel.
Måste därför ta mig en tidigt cykeltur till coop eller torget, vad är närmast från nyckelgatan? :O

Nu väntar jag på att få prata lite med min Lalla!! Skynda dig plutten

Gårdagen drar vi ett sträck över

Bild från norran.se
Mitt dåliga humör stavas FÖRLUST.
Inte en liten sådan. Hammarängen ville mer än oss. Mycket mer.
Så det där med revansch kan vi stryka direkt. Gick verkligen inte som vi tänkt oss.
Dessutom brände jag en straff!? Kanske första & sista gången jag fick lägga en straff.
Hatar att jag tänker hur jag ska lägga den men gör en helt annan sak, som blir helt misslyckat givetvis.
Nu glömmer vi denna helg & går vidare.

Idag är det plugg som står på schemat.
I afton ska jag cykla upp till onoff för att kika på mobilen som jag visat i ett tidigare inlägg.
Sen umgås med Linda.
Sover trots allt inte bort dagen idag.!!!!!

Det är sådana här stunder man bara vill gräva ner sig & försvinna en liten stund. Kanske någon dag eller så. Bara för att komma på bättre tankar.

FÖRBANNAT. Tack som fan att jag är ledig imorgon. Känner för att sova bort hela dagen.

HOPPAS PÅ REVANSCH

Förlust idag. MEN om vi går till final imorgon, vilket jag tror. Final mot hammarängen?
Revansch alltså! Då jävlar. Var förbannad där ett tag, ska vara det imorgon med!!! Om jag får chansen.

Har umgåtts med fina flickorna Linda & Johanna ikväll + deras karlar.
JAG VANN CHICAGOOOOOOOOO!! Viktigt.

Sover på kågevägen ikväll. Nära till edda ;)

Puss


4-4

Första matchen avklarad. Resultat blev lika. Men om jag får säga min åsikt så tycker jag att vi borde ha vunnit.Jag kanske ska ta & sätta mina målchanser???? 1 Mål blev det tillslut & ett ass till Bea. Som var grym som forward. Riktigt kul att se. Nu är jag slut. Ska duscha & sen krypa ner i sängen för att se idol på tv4play.se Ska upp tidigt för att jobba några timmar, känner inte taggen. Men vad gör man inte för några extra slantar.

Annars är ni välkommna till eddahallen imorgon för att se våran match mot Hammarängen. Kl 16.00 tekas matchen igång. Då hoppas vi på seger!!

Tjing.


Snodde en låt som Regina skrivit om ;)

Stämningen är hög nere på stan
Vi har suttit och laddat hela dan
De svartröda halsdukarna är med
Flaggan ligger på stolen bredvid

Är det fotboll ikväll? Nej!
Bandy då? Nej för fan!
Ska vi gå på Station? Nej!
Det är derby ikväll och alla vet vars

Åh IBK Skellefteå IBK
Mitt hjärta klappar för
SKELLEFTEÅ
Åh IBK Skellefteå IBK
Är det enda laget som
Jag hejar på!!!

Spänningen stiger för varje sekund
Jag känner mig allting annat än lugn
Vi närmar oss Edda med raska kliv
Ikväll ska vi föra ett jävla liv

Är det fotboll ikväll? Nej!
Bandy då? Nej för fan!
Ska vi gå på Station? Nej!
Det är derby ikväll och alla vet vars

Åh IBK Skellefteå IBK
Mitt hjärta klappar för
SKELLEFTEÅ
Åh IBK Skellefteå IBK
Är det enda laget som
Jag hejar på!!!

S-K-E-L-L-E-F-T-E-Å let´s go
S-K-E-L-L-E-F-T-E-Å let´s go
S-K-E-L-L-E-F-T-E-Å let´s go
S-K-E-L-L-E-F-T-E-Å let´s go

Gööör bra


Varför är Anders Bagge så jävla skön!?
& varför är Andreas Carlsson så jävla fräsch!?
Ja, jag gillar nog alla tre i juryn. Laila är rätt bra hon med.

Idol 2010 levererar! Älskar dessutom att man kan se avsnitten på tv4play. Om man jobbar som jag gör när programen visas på tv:en. PERFEKT;

Sovmorgon till sisådär 11 imorgon. Jobb 13-17 sen vidare (fort som fan) till edda för att lira match mot Skellefteå IBS!! Kom & heja fram Skellefteås snyggaste lag!!!!! 18.00. Eddahallen. Be.There.

Nokia 5800 xpress music


Nästa inköp?

2010-09-08

Jobbat ett lång pass på 9 timmar idag. Mellan 13.00 & 22.00. Gick som vanligt kanon bra.
Även vattengympan. Körde på lite extra hårt så att jag själv skulle få lite extra träning!
Kände igår på innebandyträningen att det behövs..som fan!

Sover hemma hos Mamma & Pappa idag & imorgon för den delen.
Sover fortfarande i bäddsoffan, men den har förflyttats. Till lillasysters gamla rum. För tjejen har flyttat till kågevägen i skelltown. Välkommen in i gänget :) Trots att hon är tredje barnet i familjen så är hon det andra barnet som flyttat hemifrån. Min kära lillebror på 18 bast kommer säkert aldrig flytta hemifrån. Bo i samma hus som garaget, vad mer kan man begära (enligt honom) Det är faktiskt så illa att han redan har budat på morsfars hus. Höll på att skratta ihjäl mig när mamma sa det!!

Imorgon ska jag plugga. Sen jobba 17-21. Missar innebandy träningen!!!!
Men får spela innebandy hela helgen istället så det gör inget.
Cup på edda är vad som väntar. Tycker faktiskt att det är riktigt kul att tillbringa de flesta vakna timmarna på edda för att se på väldens roligaste sport! Riktigt taggad är vad jag är.


Tillbaka på hemmaplan

Tillbaka hemma på nyckelgatan 18, Skellefteå.

Få men betydelsefulla bilder.


I Oslo

Söndagkväll & jag befinner mig i grannlandet Norge, Oslo för att vara exakt som jag nu gjort i 2 dagar.
& stannar här i 2 dagar till. Resan hit gick helt okej, bortsett från att jag fick värsta panikattacken. När jag skulle gå ombord på flyget till Oslo såg jag att folket runt omkring mig börjar plocka fram sitt pass osv och givetjävlavis hade jag inte med mig mitt. Började toksvettas! Men lyckligtvis räckte det med att bara visa upp biljetten. Men kom sedan att tänka på att jag kanske måste ha pass när jag ska ut från detta land? Men har frågat typ 10 st & körkortet räcker! Annars hade jag nog blivit fast här ett tag. Hahha

Jag & Lallsson har besökt Holmenkollen som är en stor skidanläggningen i Norge.
Hade tänkt fixa praktikplats här, som jag kanske nämnt, vet ej. Men det var inte lätt att veta vars eller vem man skulle fråga. Så ska försöka fixa fram nå typ av telefonnummer eller E-mail till någon anläggningen här runt omkring. Spelar som ingen roll vars jag praktiserar egentligen. Lär nog ändå får testa på samma arbetsuppgifter!

Idag så fyller Nina hela 27 år & vi har käkat grillat & givetvis tårta. En trudelut av den klassiska sången "ja, må hon leva" har hon också fått höra. Dock en lite sämre version för Amir verkar ha glömt bort hur sången går??
Redan glömt bort Sverige, frågetecken.

Vi hörs på tisdag kväll, när jag kommit hem.
För nu ska jag ägna resten av tiden åt min pojke.Då var man tillbaka.

Jaha, då satt man åter innanför Byske badhus väggar. Men det känns bara bra!
Nu återstår det att se hur mycket jag kommer att få/kunna jobba.
Har ju skolvecka i veckan. & dagarna är väldigt intensiva så jag känner att huvudet känns hyffsat tungt.
Så att få vara ledig under de veckor vi är i skolan kanske inte skulle vara så dumt trots allt.
Dessutom kommer vi att ha rätt mycket praktik vilket innebär att det blir heltids dagar.

På tal om praktik så har jag ringt ett x-antal gånger till fyrishovs badhus som ligger i Uppsala för att fråga om de har en ledig praktikplats. När jag väl fick tag på killen jag sökte så hade han aldrig tid att prata eller så bad han mig ringa senare. Tillslut så ville han att jag skulle skriva ett mail och berätta om mig själv & utbildningen, det gjorde jag ju givetvis...för 3 veckor sedan!? Så jag har varit lite irriterad. Men på datalektionen idag ringer min mobil & jag ser att det är ett 018 nummer (Uppsala) Blir alltid lika nervös när det ringer ett okänt nummer. Men går ut i koridoren och svarar. De ringde då en skit trevlig kille som jobbar på Fyrishov och säger att de hemskt gärna vill att jag kommer & pratikserar hos dom under veckorna 48-49. Fan vad glad jag blev!! Kommer att bo hos mormor under dessa två veckor!! Och förhoppningsvis besöka huvudstaden för att umgås med Jessica. KANON BRA!!

Annars idag har vi mesta dels befunnit oss på Skellefteå kraft Arena som stället så fint heter. Fritids chefen & ingenjören som ritat arenan har haft några timmars föreläsningen med oss. Fick dessutom en giuden tur genom hela arenan. Man har ju ändå bara sett den offentliga delan av byggnaden. Nu fick vi se helheten.

Jobbar till 21.00 ikväll sen drar jag till schtaan för att sova på dirren.
Måste bara svänga förbi ica för att köpa godis åt Lalla ;)

Heldag på skolan

Ja, 4 timmars massage har vi haft idag. Och jag trodde faktiskt att det skulle vara värre än det var.
Det jag menar är att jag tror att det här kommer att bli roligare än jag trott.
Dessutom har man ju själv fått sig massage idag GÖTT
Ska få låna hem en massage bänk någon dag framöver då hör jag av mig till er Linda & Jennie ;)
Jennie du får lära mig då också!! perfekt.

Har haft en hel lång dag i skolan. Kom hem nyss faktiskt.
Men riktigt skola har vi inte haft enda tills nu.
Utan vi har tillsammans med 2:orna blivit bjudna på middag & lekt en hel del lekar ihop.
Riktigt riktigt trevligt.
Jag, Sofi, Magnus, Danne & Tommy kom på andra plats, inte fy skam.
Vi var riktigt bra på att vika plygplan, spotta, suga, slicka & att vara fingerfärdiga, Hahha, ja det var kul.

Nu däremot när jag kommit hem ska jag ta hand om en lite tråkigare grej-
Nämligen tvätten. Måste tvätta & måste packa.
För att på fredag direkt efter skolan drar jag till Norge= OSLO.
För att givetvis hälsa på Lalla!!!!!!!!  Thihih Han ska få flera tusen pussar & kramar.
Eftersom att jag går skola på dagen & jobbar på kvällen imorgon så måste packningen ske jävlart nu.
Kommer att stanna i hos Lallsson i hela 4 dagar. Kommer hem på tisdag afton. Lagomt till träningen.
Massage

Nu sticker jag till Ostviks massage & lär mig massera. Vem vill vara min försökskanin sen? ;)

RSS 2.0