Härligt gäng

Dom är som sköna dom här Walers lås gubbarna. Första gången jag körde vattengympa med dom så hade jag på mig en Saik tröja och då blev dom som hyffsat nöjda, andra gången hade jag på mig en IBK tröja och då fick man inte lika mycket beröm. Nu idag, tredje gången så kommer en av gubbarna till mig just innan passet, kastar en tröja till mig och säger "den här ska du ha på dig idag". Vecklar upp tröjan och ser det stora AIK märket på bröstet. Haha. Då blev man stylad av 65plusare. När passet var slut så sa jag. "Tack så mycket för idag, nu far vi hem för att se AIK ta tre poäng" Då blev det applåder och visslingar om vart annat !

Med 7 minuter kvar av matchen så leder Skellefteå aik med 5-1. Tror det blir en seger!

Ny vecka

Måndag. Ny vecka. Ny träningsvärk. Antar jag iallafall. Har varit på 360 mellan 09-14 idag. Under dom två timmarna har jag hunnit med att träna två pass. Först barbell & sedan spinning. Fick nådigt med träningsvärk förra måndagen. Återstår att se hur det blir efter denna dag. Tycker ju att musklerna ska vänja sig någon gång, men ja la ju i och för sig på lite mer vikt på stången denna gång! Aja, man har det då inte lätt ;)

Sitter just nu i syrrans lägenhet. Utan henne. Väntar på att pappa ska komma och hämta mig. Måste på Telia för att skriva över mitt nummer på mig. Det står på pappa just nu, och han är väl inte så sugen på att betala mina telefonräkningar längre. Vilket han faktiskt har gjort de senast tre månader. Tack snälla pappa!

Sedan far jag till Edda och kör som vanligt vattengympa. Denna måndag spelar AIK match också, den ska givetvis ses! Var ju på arenan i lördags och såg matchen live. Som säkert alla vet så gjorde AIK mål när det var endast 10 sek kvar av tredjeperioden. 4-4 blev resultatet efter tre perioder. Inget mål i förlängningen. Och det blir straffar som Skelleftegänget vinner! Härlig stämning i arenan då! Måste dit och se någon slutspelsmatch !







 


Sista helgen i Januari

Vaknade kl 11.00 --> For till Edda med rebban för att se Skellefteå innebandy vinna mot Alunda med 11-3 --> Blev upphämtad av mamma och Jonna för att dra till biostaden, såg filmen Svinalängorna, bra film men den var inte lika gripande som jag föreställt mig --> Åkte vidare till coop för att handla dagens middag = sallad --> Sedan rullade bilen vidare till Örjanshallen för att se fotbollsmatchen mellan Rönnskär - Byske Bodå. Tyvärr så åkte Byskegänget på stor stryk. Men med tanke på Byskespelarnas unga ålder så tycker jag att dom gjorde det bra. Kanske saknas lite vilja och vinnarskalle. Nu sitter jag hemma och ska så fort som möjligt entra soffan. Detta var alltså vad min söndag har bestått utav.

Bilder från i Fredags :








Bilder från i Lördags :





Åh, vilka fina vänner jag får umgås med !

<3

Kanon jävla bra gårkväll, kanon jävla bra kväll ikväll på station 8! AHH, var det siata kvällen?? Fy fan vad tråkigt.

NU sängen, sova som aldrig förr ska göras. Puss


YEAH

Det här har jag gjort idag:









KÖRT TRAKTOR! Och kul var det!

Ikväll umgås jag med Johanna, Linda & Sofia. Chillfest med utgång på stengården. (Ändrade planer)
Härlig helg att se framemot!

Garderobsarbete

Nu drar jag till Olles för några timmars arbete i garderoben. Pasta alfredo idag igen, mums!



Dagens face ;)

Snart helg

Gårdagen: Praktik 11-16, tog 16.15 bussen till Byske & jobbade 17-22.
Dagen:Praktik 10-16. Hem för att hämta nå kläder och sen till O´learys för att jobba i garderoben 17-22. Tur att man får mat och se hockeyn annars hade detta känts väldigt jobbigt. Dessutom känns det helt okej att det är bara, ja bara 5 timmar. För något år sedan så jobbade jag & Jessica i garderoben väldigt ofta. Och då kunde ett pass vara 10-11 timmar. Man har både bra och dåliga minnen från den tiden.

Har fortfarande träningvärk, är som en jobbig men samtidigt skön känsla. Körde ett dubbelpass igår. Först spinning och sen Barbell. Idag ska jag vara med på core. Alltid bra med rygg & magträning! Jag gillar det här. Ska lätt köpa kort på 360 när jag praktiserat klart. Får rätt så bra rabatt också när jag går park, fritid och badmästarutbildningen.

Imorgon är det fredag!!


Det känns att jag har TRÄNAT ;)

Achtjoo, vad jag har träningvärk i bröstmusklerna och i biceps. Kommer knappt att kunna hålla i innebandyklubban på kvällens träning. Körde dessutom ännu ett styrkepass idag. Function. Tur som fan att det är spinning på schemat imorgon (TUR!?) Hahaa, menar bara att då jobbar man egentligen bara med bena och dom har jag tränat minst under mina första två dagar på 360.

Det är tisdag idag, vill att det ska vara fredag = längtar till helgen. Har ingenting att göra med att jag inte trivs på 360, för det gör jag! Skit trevlig personal, skönt att få träna när man praktiserar, sen så är det kul att städa för att dom har så fräscha lokaler! Så jag längtar till helgen av andra orsaker. För det första så hade jag tänkt bjuda mamma på bio på fredag eller fara och umgås med tanterna i laget ;) Det vill säga dom som är lite äldre. Dom ska ut på club 27. Hade lätt följt om det inte vore så att jag jobbar på lördag, sen så kändes det jobbigt med en två-dagars helg, tro det eller ej. Jamen det var ju lördagen jag skulle komma till. Först jobb 10.00 - 14.30. Sen tar jag bussen till stan, hoppar av vid arenan. Jag & Rebb har köpt biljetter till Skellefteå - Djurgården på lördag. Så då ska det spenderas några timmar inne i Skellefteå kraft arena. Ska dessutom testa deras bar för första gången, spännnade ;) Sen så blir det förfest med förhoppningsvis så många brudar som möjligt ur laget och sist men inte minst ska station besökas. SISTA HELGEN DOM HAR ÖPPET, börjar gråta. Därför måste det bli en bra kväll.

Nu ska jag lägga mig i soffan och vila några timmar, kan behövas.


Kan lova att Bea var nervös här! Kolla bara hennes osäkra smile ;)
Göteborg. Maj 2010


Måndag

For till Byske en sväng imorse, givetvis av en anledning. Tandläkaren. Var nästan 99% säker på att jag skulle ha åtminstonde ett hål. Men jag hade varken hål och det var inte heller påväg att bli ett. HURRA Blev överlycklig. Dock så sa tandläkaren att jag kommer snart att få lika ont som jag hade tidigare i en av mina visdomständer. Min visdomstand på min högra sida är nu påväg. Men kul då. But, what do to? Borsta tänderna ordentligt kanske.

Hur som helst så körde jag tillbaka till stan. Entrade 360 vid 09.30 för att påbörja min första praktik dag. Vilket gick väldigt bra. Var med på Barbell (Pump), städade och följde med Annie när hon höll en gymintroduktion. Har dessutom fått ett schema på hur jag ska jobba dessa fem veckor. Kunde fan inte ha fått ett bättre schema. Jobbar ingen kväll och är ledig alla fredagar och lördagar, och typ alla söndagar förutom en. Mega nöjd. Som det låter nu så har ju min dag varit kanon bra. Men det inträffade en sak. Körde ju bil till 360 och funderade vars jag skulle parkera. (Visste inte då att 360 har gästparkeringar = gratis) så jag ställde mig på gamla hemköp/willys. Hade endast 25 kr på mig, så jag fick stå där i 2,5 timme, det vill säga till 12.00. Annie som jobbar på 360 och som är min handledare sa att jag kunde parkera om. Tänkte att jag skulle göra det på lunchen. Klant jävla Sanna glömde ju bort det och kom på vid 14-tiden att just fan. Givetvis hade jag fått böter. MEN GRATTIS. Fattig som jag redan är. Dessutom verkar dom ha höjt avgiften till 400 spänn!!!!!!

Aja, ska snart iväg till Edda för att köra vattengympa med gubbarna.




We don´t speak americano

Full rulle och späckat schema var vad gårdagen bestod av. Åkte kring 10-tiden igår morse till Bureå för att ha skola. Sista dagen på vattengympautbildningen var vad som väntade. Var i vattnet mer än 3 timmar och körde allt från djupvattenaerobics med "korvar" till vattengympa med bottenkontakt. Nådigt slut och trött när klockan närmade sig 17.30. Men det fanns inte ens chans att jag skulle sluta bli taggad till kvällen. For tillbaka till schtaan och nyckelgatan. Slängde ner nå kläder, smink, osv i en väska och blev upphämtad av Lisa, Emma & Linda. Åkte till klut och hängde där tills utgång. SofiaAL kom också på besök! Väldigt, väldigt trevlig kväll måste jag säga. Kvällen gick så ruskigt fort, och det måste ju betyda en sak. Att jag haft kul! Dock så var det första & sista gången som jag hämtade jackan efter 02. Stod tamefan i kö i nästan 40 min. Inte okej.




I dag gör jag ingenting. Bakismat ska köpas när jag känner mig körduglig.


No, no

Fan, fan, fan, fan, fan osv. Blev knuffad igår på matchen och min fot hamna lite fel. Stukning? Fick i alla fall jävligt ont. Kylde ett tag och sedan gick det som om. Lindade alltså inte foten, spelade klart första perioden. Fick sitta i andra och valde själv att inte spela tredje perioden, eftersom att jag ändå kände lite smärta. Duschade och for sedan på bio. Efter halv filmen känner jag att det börjar dunka och göra väldigt ont. När filmen är slut så kan jag knappt gå på foten. Smärta som fan. Har ingen binda hemma heller. Går och lägger mig, har svårt att sova eftersom att det gör ont. Nu, dagenefter så har det blivit bättre, men ändå inte okej. Har ont på en punkt och kan inte röra foten åt höger eller vänster. Åh, har inte tid att vara skadad. Försvinna smärta, fortast möjligast. Förövrigt så vann vi matchen med 8-4 och The next three days var kung.

Tur det blir en lugn kväll. Ska mest bara sitta still. Först så blir det middag på O´learys med klassen. Pasta Alfredo blir min middag. Var ett tag sen. Och ooo så gott det är. Tillbringar någon timme där sen tar jag bilen (som mamma så snällt lånat ut till mig) till Edda för att kika på innebandy, så klart! Herrarna möter K4 på hemmaplan, var och såg IBK - k4 i Arvidsjaur sist dom möttes och då var det en onödigt spännande match. En bra match. I kväll hoppas jag att dom vinner igen, fast nu behöver dom ju inte göra oss i publiken så jäkla nervösa.

Sitter just för tillfället med hårfärg i håret, varje månad så måste hårutväxten färgas. Sedan ska löshåret tvättas. Låter som att det är party i morgon? OJA. Tur alkoholen är smärtlindrande ;)

Trevlig helg my friends.



Blondie

Traktorförare?

Har haft traktorkurs idag (!) Halva klassen ska test köra imorgon och andra halvan nästa fredag, jag hör till grupp 2 :) Nu kommer pappa bli stolt över mig! Hahhaa

Åker snart till Kaplan för att egentligen ha en vanlig träning, men denna tordag har vi träningsmatch mot Skellefteå IBS. Sist vi mötte dom så vann vi med 8-0. Det återstår att se vad det blir för slutresultat i denna match. Efter den så drar jag & Rebb på biiiiio. The next three days ska ses.

Imorgon är jag ledig vilket innebär en fet jävla sovmorgon. I LÖVE IT


Ba ba ba

Johanna: Vi har faktiskt kaffe i fejjan! Inte farligare än så :)
Linda: HA HA Oj, jag mena skipbo ;) SORRY

Gick upp 06.20 imorse, å hej och å, vad jag ej ville stiga upp ur sängen. Fi fan. Men tog mig upp, käkade frulle och gick till bussen. Har inte åkt halv åtta bussen från Byske till stan sen jag gick på gymnasiet, vilket börjar vara några år sen. Skolungdomar överallt.

Första lektionen idag spenderade vi på Ostviks massage. Gick igenom massa olika stretchövningar. + att vi masserade varandra på vaden, fram- och badsida lår, sätet och tillsist magen. Nådig smärta jag får när någon hittar åt en ond punkt på mina vader. Helena lyckades ett fler tal gånger. Smäääärta. ja.

Efter lunch hade vi lektion om etik och moral. Ytterliggare en uppgift som ska skrivas. Dock inte lika komplicerad och stor som den vi fick igår om ledarskap. Tur de.

Onsdag idag. Har ej några planer för kvällen. Har ingen bil heller och det är som kallt ute. Har försökt ragga upp någon som vill följa på bio. Vill se antingen The next three days eller svinaänglorna. Men dom som jag frågat är upptagna :( Å, alltid när jag har en ledig kväll så har ingen annan de. Men bion blir av ändå, fast imorgon :)

Håller på att ladda hem Bröderna karlsson & Step up 3, så har du inget att göra, kom och gör mig sällskap :)





Turkland ´06.


Lång dag

Lång dag, suttit i skolbänken lika många timmar som igår. Denna dag åkte jag sedan till Byske för att jobba 17-21. Nu sitter jag hemma hos mor & far. Ska sova med mamma i deras säng i natt. Pappa är i Norrköping, så jag lånar hans plats. Orsaken till att jag inte sover med Jonna i bäddsoffan i hennes gamla rum är för att hon är förkyld och hostar som en tok, vill gärna kunna sova. Dessutom var det säkert 10 år sedan jag sov bredvid kära mamma, myyyyys :)

Slänger upp några snygga bilder från bastusittningen !

                        
                        


Måndag, ny vecka.

Jaha, så vad hände igår? Jo, vi drog ju till Umeå för att spela match. Mot jumbolaget Umeå city. Jag spelade röv, vi spelade röv. Men vi vann. VI VANN. 5-2. Tur det är målen som räknas ;) Eller okej, jag tycker ändå att vi var det bättre laget. Men det kunde ha slutat illa om dom varit ett duktigt kontringslag, för så många bollar som vi tappade på mittplan. Hur som haver, tre poöng till oss. Viktigt.

Måndag, ny vecka. Skolvecka. Har idag suttit i skolbänken från 08.30 - 16.00. Lyssnat på en kvinna vid namn Barbro, 67 bast, som snackade om kommunikation och ledarskap. Hyffsat intressant. Efter det drog jag till mammas jobb hämtade upp henne och for till Edda. Har nu gjort bort mitt första vattengympapass med en grupp som kallar sig Valters lås. Skönt ! Kul var det också. Extra kul när gubbarna kommer fram efteråt och tycker att man varit duktigt och frågar, "visst kommer du nästa måndag också" Då kan man nästan känna att man gjort något bra i alla fall :)

Traskade sen till Kågevägen för att umgås med Linda. Spelade chicago, gick till ica på Erikslid för att jag verkligen behövde köpa toapapper. Hade inte en rulle hemma. Gick tillbaka och käkade onyttigheter som om det vore en lördag. Linda bjöd på en super god kladdkaka med vitchoklad och maräng, visst hette det så ? ;) Och jag bjöd på kex och ost. Började se filmen bröderna Karlsson. Hann ej se klart, så jag måste se om jag själv kan ladda ner den.



Hennes goda bakverk. (Bild snodd från lindadahlqvist.blogg.se)

Attans

Behöver jag ens nämna att jag slängde pengarna i sjön!? Sämsta matchen ever.

Kom nyss innanför dörren, och det har som blivit en vana att jag först går och öppnar kylskåpet för att kolla om jag har något gott hemma, nähepp, kollar skafferiet, inte där heller. Står sedan och funderar för mig själv om man ska orka he sig ut i kylan för att fara och köpa något som innehåller socker, men sen brukar det slå mig att jag antingen har bullar i frysen eller så kan jag baka negerbollar.

SHIT, jag kommer att bli fet om jag fortsätter så här!!!!

Ska mysa ner mig i soffan med en filt och en kopp varm choklad. Imorgon ringer klockan halvtidigt, jag och mitt IBK ska bege oss söderut, till Umeå. Matchdags. Håll alla tummar för oss alla mina trogna fans, Öh har jag ens några? Menar kanske mamma, pappa & minsta lillebror !



Bild 1. Sanna hjärta morgonrock                            Bild 2. Sanna hjärta hårband. 

Endast morgonrock och hårband är seriöst den outfit jag har på mig mest! I LIKE
 


Löördag

Blev inte en så stressig och lång arbetsdag som jag trodde. Har idag jobbat 08-15. Och skulle egentligen jobba 17.30 - 20.30, men hyran av badhuset blev inställd så jag är istället ledig hela denna lördagskväll. Känns som både och, får mindrelön den 27:e men samtidigt så är det ju alltid skönt med en ledig kväll.

Har varit på Edda och sett IBK herrarna förlora :( Jävligt grisig match. Sitter just nu hos Fredde i Ostvik. Kvällen kommer att spenderas här. Ska käka plankstek (!!!):D & se hockeyn. Det har just dragits 139 kr från mitt konto så om inte AIK vinner så är dom skyldig mig dom penningarna ;) Aja, HEJA SVART GULA




 

Skön kväll

Åh, vilken trevlig/mysig/härlig fredagskväll jag haft, lite över det vanliga har hänt denna afton! Har som sagt kört en bastusittning och allt som hör till med några sköna brudar från bästaste laget. Alltid lika kul när man får höra att folket uppskattat det man gjort. Något liknande måste styras inom en snar framtid! Nu tackar jag för mig, sängen nästa. Klockan står på 07.00. Det var då fan inte igår jag gick upp den tiden. Längtar inte.




Skön lirare



HA HA HA!! Längtar till på söndag!!

YEAH

Åh, så skönt att äntligen kunna känna att man gjort en bra träning. La några fina passningar, satte bollen i mål, ja jag var helt klart bäst på plan ! Okej nu gick det lite väl till överdrift. Men var som skönt att kunna kolla på klockan och inte sucka för att det är så mycket tid kvar av träningen. Jag har helt enkelt varit för trött att jag bara velat gå hem. Det handlar inte om att jag är trött i ögonen (huvudet), utan det är kroppen som inte orkar. Har rört mig och ätit för dåligt de senaste veckorna. Denna vecka har jag faktiskt tränat mer än medel. Har legat i plurret hela tre gånger till och med, var av två gånger med seriös träning. Medans dagens besök med Rebban kanske blev lite mer lekaktig, men ändå :) Nu blir det två dagar med plugg/roligheter och jobb. Sen match på söndag. Hoppas som fan att kroppen orkar lika mycket då. Men match är alltid match, då orkar man oftast lite mer ;) Umeå City står för motståndet, vågar inte längre hoppas på en vinst, men jag vill så gärna!!!!!!

Dags att bege sig till sängs, imorgon ska det bastas, badas, bubblas, mysas, pratas osv som aldrig förr. Men guuuu så kul ! Natti natti.


Carro, Danne, Ludde & Sanna. Fyra personer från Byske på en ö i Thailand !

Spelkväll

Istället för snowboard igår ikväll så blev det en kul kväll med spel av olika slag tillsammans med Rebban, Bea, Dj & Markus. Spelade kampen mellan kvinnor och män, chicago & ett musik spel, som jag sög på :P

Steg upp just före 10 och nu sitter jag återigen framför Jonnas dator för att knåpa ihop det sista på mina skoluppgifter. Kommer att ta en paus om en timme för att dra till edda och simma med Rebban som jag tillslut fick med mig ;)

Ikväll är innebandyträning och förhoppningsvis hockey på tv:en som gäller! Håj



Hittade en lite risig bild, men ändå rolig på nå sätt. Lalla & Lillebror spelar
pingis under carporten på ett bord som jonas själv har byggt. (Nätet är en planka)
Jag & Linda sitter på var sin stol och chillar ;) Så kan en sommarkväll också spenderas!

Little moments

Sov hos syrran inatt med. Ställde klockan på 09.00 sen traskade jag ner till mammas jobb för att låna bilen. For hem, packade om väskan och for sedan till edda för att vara med på ett vattengympa pass och simma/bubbla ett tag. Efter det så visade Gunilla (en som jobbar på edda) hur head-setet fungerar och hjälpte mig med tips och råd gällande vattengympainstruktör. För nu på måndag ska jag hålla i ett vattengympapass. Jag har ju gjort det ett antal gånger förut, men jag kan ändå känna att det är lite skillnad på att vara ledare i Byske och på Eddahallen. Men det ska nog ändå gå bra, det är ju just de att ha på dig ett Head-set som gör mig mest nervös ;) Men det är ju bara en fördel, slipper skrika som en tok.

For sedan till stan för att inhandla bastuoljor, honung, salt, olivolja & kaffe. Så vad ska jag ha dessa varor till då? Nu på fredag har jag bjudit laget till Byske Badhus. Har fått en uppgift av skolan att vi ska hålla i en bastusittning, så det är vad jag har tänkt göra med mina fina lagkamrater. Trots att det är en uppgift så är det ju mest egentligen bara en kul grej. Har ju dessutom lånat hela badhuset, så vi ska inte tillbringa hela kvällen i bastun :) Det kommer nog bli en mysig kväll !

Trodde jag skulle vara ledig hela veckan, men fick ett sms av Peppe om jag ville jobba 10 timmar på lördag. Och givetvis så ville jag det :) Är ingen vanlig dag på jobbet heller. Vi ska ha en kick off dag. Man kan också kalla det en pröva på dag. Folk får betala en slant och sedan vara med på en del pass som erbjuds, både i vattnet och nere i källaren. Nere i källaren = Spinning, Pump, Aerobis, Core osv. Så har ni inga planer på lördag så kom till Byske badhus och träääääääna ;)


YEAH. Malå för 50 år sen.

IKVÄLL DRAR JAG TILL KLUTMARK FÖR ATT ÅKA SNOWBOARD!!
Eller så inte. Det blir uppskjutet till nästa vecka! :)

Less

Happ, har spenderat några timmar framför denna fyrkantiga sak. Och jag har väl ändå fått lite grann gjort. Men allt är inte klart än. Åh, orkar inte skriva nå mer nu. Ska lägga mig i Jonnas soffa och försöka läsa klart boken om det goda värdskapet.

Innebandyträning ikväll.


Åter i rutan




Solsidan. Söndag. 20.00. Då sitter jag bänkad framför tv:en.

Tar snart en buss till stan för att sedan gå upp till Edda. Hade tänkt simma några längder och sedan vara med på vattengympan 19.30. Efter det ska jag basta ett tag och sedan traska till Jonna. Ska låna hennes soffa inatt, dels för att jag inte orkar gå fram och tillbaka. (Har träning på Edda imorgon kväll) och sen också för att jag måste låna hennes dator. Mitt word är fucked up, så mina skoluppgifter måste jag skriva på hennes word. En hel dag i pluggandets tecken blir det imorgon då. Men som jag har skjutit upp det här så måste det göras någon gång.


Vad gör vi för fel?

Jag vet inte om det är någon som lagt en förbannelse över laget Skellefteå IBK. För jag kan lova att jag inte är ensam om att tycka att vi var det bättre laget igår, men lik förbannat ska vi åka på en förlust med udda målet. Kan vi inte göra mål, eller vad handlar det om? Mitt Hat trick som jag tänkt göra gick åt helvete, fick nöja mig med ett ass. Sen att Hammarängen lånar in spelar från en högre division, tycker inte jag är riktigt okej. Men oavsett detta så borde vi ha vunnit igår, men det gjorde vi ej. FAN

Hammarängen- Skellefteå IBK 3-2

(2-1,1-1,0-0)

     
Målskyttar Emma Stenman 1, Sara Furberg 1
Poängmakare Emma Stenman 1(1+0), Sara Furberg 1(1+0), Sanna Häll Pettersson 1(0+1), Beatrice Berg 1(0+1)
Utvisningar Sanna Häll Pettersson 4
Målvakter Emma Stenlund (skott: 28, insläppta: 3, procent: 89,2857)
Publik 72

Jag leder visst utvisningsligan med fler minuter nu, tycker inte att jag är någon större buse, MEN jag satt de två andra minuterna för någon annan!? Det var inte mitt fel att det blev felaktigt avstånd, vem var den ansvarige? ;)


Ruggigt sugen

By the way, har varit och rotat i förrådet både hemma här i Skell och i Byske, så är någon sugen på att åka snowboard/ skridskor CALL ME!!!!



When I get Where I´m going

Blev impuls bjuden på middag hos Lisa i Klutmark. Lagade en kyckling kryta som blev kanon god. Eller ska jag vara ärlig så var det mest lisa gånger två som lagade maten, jag kollade mest på. Hackade någon grönsak och så :) Brudarna drack vine medans jag satt med min cola burk, ja jag kände mig som ett litet barn, men det kanske jag fortfarande är! Fyller dock 22 om drygt 5 månader, men va fan.

Såg hockeyn som AIK lyckades förlora. Hur många frilägen brände svartgula!? Ska inte klaga på att vara sämst när man kommer i ett friläge, men dessa grabbar ska hålla lite högre klass än mig så jag får faktiskt klaga ;)

Efter hockeyn såg vi filmen my sister´s keeper. Blev några tårar som fick lämna våra ögon. Bra film.

Sitter nu hemma på nyckel. Lyssnar på matchtagg musik. Derby imorgon på Edda. Hammarängen - Skellefteå IBK. 15.00. Hoppas stenhårt på vinst. Tycker att vi förtjänar att vinna imorgon! TAGGA BRUDAR!



Mys på stan

Drar på stan för att fika med Linderborg & Forsling. Oerhört trevligt denna lördag. Vad kvällen erbjuder återstår att se. Fest måste jag tyvärr strycka eftersom att det är match på schemat imorgon. Men något kuligt borde ju gå att hitta på.



Hahahah, en väldigt gammal bild :)

ÅH

Stod just och kollade mig själv i spegeln, kunde verkligen konstatera att man är fan som vitast just nu.



GE MIG FÄRGEN TILLBAKA!!

Matlådor



Sådär, då var det gjort. Köttfärssås och tacogratäng matlådor. Kanske inte ser så gott ut, men det är det! Blev endast 7 lådor, men det är ju iallafall nått. Har varit dålig på att göra matlådor, så det är här mycket för mig :) Ikväll blir det mys & discobowling tillsammans med Linda!

Time to sleep

Sitter och funderar på att jag kanske inte ska slösa bort massa tid vid datorn och istället gå och lägga mig i sängen för att sova. Måste verkligen ta tag i skolarbetet nu. Har massa vattengympa frågor, en bok om det goda värdskapet ska läsas ut och sedan ska en hel del frågor besvaras där med. + att jag måste planera, gemomföra och sedan utvärdera en bastusittning. Är ju egentligen bara en kul grej, men det ska planeras och skrivas om det hela också. Aja, morgondagen blir inte så rolig. Väckaren ska ställas, blä

Förövrigt så blev det mer än bara innebandyträning denna torsdagsafton. Jag, Lisa & Emma Ma hälsade på hos Melinda (& Alex) Hon bjöd på kex, ost, grönsaker, dipp, saft osv. Och vi bjöd på en trevlig pratstund ;) Alltid lika kul att höra hur det går för dessa brudar i deras liv. Alltid något nytt att berätta. En Umeå tripp ska verkligen styras. Inom en snar framtid hoppas jag!

Och som vanligt sitter jag och kollar igenom gamla kort. Vilken minne som dyker upp. Denna afton hittade jag dessa :


En lillebror och en lillasyster, Lycksele 2000.



Jonas, Rasse, Pontus & Jonna. Hedfors, 2000.


 

Trettondagsafton











Sådär, då fick ni också ta del av min gårdag/dag. Var lite smått kallt att köra skoter igår, tror jag förfrös mig i pannan, den lilla del som stack fram. Idag däremot var det lite mildare, jag, Jonna, Jonas och pappa körde en sväng till Fällfors :)

Gårdagen bestod till mesta dels av det jag nämnde igår, spelade även spelat kampen om Skellefteå. Kusin Rasmus vann, men sen så råkade han nämna att han fuskat, så han kom helt plötsligt sist och Linnea vann.

Sitter hemma i Byske och ska snart få skjuts av mor till stan, innebandyträning är vad som gäller ikväll. Tjing.


So why don´t you smile?

Pruppen, blev en förlust med en boll. 6-5. Men jag tycker ändå att vi VÅRA målvakter gjorde en grym match. Bea målis Pettersson skulle egenligen med och stå, men då kände hon sig risig, magsjuka? Så vi for utan målvakt. Och sist jag stod i mål var på cupen i Göteborg. Och en gång och aldrig mer, har jag sagt till mig själv, så jag stenvägrade att stå. Tror till och med att jag var strycken från att stå ;) Hur som haver så offrade sig Challan och stod första perioden, theres andra och Jennie sista. Väldigt imponerande måste jag säga. Eller så var det k4 som hade värdelösa målskyttar. Who knows. 

Rolig men väldigt jobbig match. Jobbig konditionsmässigt. Åkte med bara 10 spelare. Och mina ben höll på att avlida där på slutet. Trodde föresten inte att det fanns ett värre golv än de på campus, men tydligen. Huvva

Nog om matchen. Vinsten blir framflyttad till på söndag istället.

Det blir ingen längre sovmorgon imorgon heller, upp vid 09 för att hämta upp syrran och sedan styra kosan mot Byske. Sammanstråla med resten av familjen och sedan åka till Hedfors/Hednäs. Skoterkörning, go mat, mys och chill i stugan med familjen Lindgren/Kristoffersson är vad som väntar. Jag gillar sådana dagar.


Dreaming People

Hatar fula jävla Ryssar!! Sverige skulle ha avgjort redan i sudden. Men det går ju aldrig som man vill. ÅH

Måste he mig i säng i rimlig tid idag, det vill säga typ nu? Har bokat tvättid 10-14 imorgon och då håller det inte att sova till 13 vilket jag gjort det senaste dagarna. Sen så tänkte jag ta mig en promenad, bara för att jag blivit så lat och ej rör på fläsket så ofta som jag borde göra, ej okej. Just för att jag tänkt ta tag i det imorgon är för att vi ska till inlandet, närmare bestämt Arvidsjaur för att spela match mot k4. Hörde jag seger? I hope so. Känns som att det var ett tag sen man spelade match så jag är extra taggad till imorgon, dock så är det ju bara en träningsmatch. Men bara för att vi möter Hammarängen på söndag så ska det märkas på plan redan imorgon.

Måste även stor handla, igen. Tycker att jag gör det jämt men det är alltid slut mat av någon anledning. Har tänkt köpa massa matlådor och göra lasagne, tacogratäng och köttfärssås. Ruggigt goda matlådor, om det nu blir av. Det vet man aldrig med Sanna Hp när man talar om matlagning. Inte min specialité om jag får säga det själv.

Har även fixat en motorvärmarstolpe, nu är det bara bilen som saknas.



Ta mig till utlandet, bara en vecka i allafall?

Men tja



Snygga ögonbryn tjejen, väldigt läckert

Inventerat

Har varit och inventerat på Ica torget idag. Tog näst intill 4 timmar. Nådig hjärngympa det är. Detta räknande av varor om vart annat. Dom första timmarna rullade som på, men i slutat kan jag lova att jag inte var ensam om att vara less och ha ont i huvudet. Men jag tycker ändå att det är värt pengarna som vi får in till föreningen, för det finns fan värre jobb. Och om alla gör det dom ska så tar det inte så långt tid, vilket jag tycker att de flesta gjorde idag. Snyggt jobbat IBK.

Köpte en sallad och sen åkte jag med Rebb & dj hem till dom för att se hockeyn. Spännande match mellan Färjestad och AIK. Men svartgul höll inte hela vägen, dom fick nöja sig med ett poäng efter att ha förlorat på sudden straffar. Synd som fan att färjestad, i och med denna vinst, lyckadse gå om Skellefte i tabellen, men kanske det viktigaste är ju att Luleå fortfarande ligger ett steg under i tabellen ;) Som sagt, viktigt

Har lärt paret Fjällström/Johansson kortspelet Chicago & 500 så de senaste dagarna har dessa kortspel spelats som aldrig förr. Råkade nämna igår för dj att han var oslagbar, men det blev det ändring på ikväll. Rebban vann de flesta omgångarna men jag avslutade som en vinnare. Man ska avsluta på topp va? ;P


Jag siktar mot toppen så långt jag kan nå

Orkar verkligen inte göra en årsresumé. Mitt 2010 har innehållit äventyr, spänning, nya upplevelser och även slut. Ser verkligen fram emot vad 2011 har att erbjuda.


RSS 2.0