Posér

Gör som Dallan och visar upp några snygga bilder på våran posé
(Lanternanpremiären)
(Stadsfesten)
(Nattivalen)
(Dragracingfest i Fällfors)
(PDOL)
Ja, vi har lyckats rätt så bra ;)

Umäää

Har varit i Umäää hela dagen idag. Har gått en rundvandring och fått en massa info om organisationen osv på både Iksu & Gammlia. Stor skillnad mot för Skellefteås eddahallen. Både större & nyare.
Marknadsförings redovisning imorgon, fy fan. God natt. Puss

Handikappad



Älskar bilden ! Körde rullstolsrally på skolan idag ;) Nää, kanske inte riktigt sant. Hade en föreläsning om hur det är att vara handikappad på olika fritidsanläggningar och sedan fick vi testa på att köra och skjuta på en person som sitter i rullstol från eddahallen till arenan. På föremiddan föreläste en kvinna som är blind, fick sedan testa på att gå med förbundna ögon och käpp samma sträcka som med rullstol. Man har faktiskt fått mer förståelse för dom handikappade genom att testa på själv hur det känns och det är tamefan inte lätt.

Träning väntar ikväll och jag känner mig inte så taggad. Mest pga ont i huvudet.


Söndag

Skell IBK - Hammarängen 2-5. Förlust, svar ja. Om vi glömmer dom första tio minutrarna på hela matchen då det rasade in tre baklängesmål så tycker jag ändå att alla tre V:na fanns i allas tankar. Vilja, våga, värdera. Trots noll p, så var det riktigt roligt att spela idag. Bra match flickor!
Skola väntar imorgon, så jag ska nog lägga mig i sängen och läsa en bra bok, lät inte illa alls. Åkte dessutom på en smäll under matchen och har fortfarande ont i ett knä och halva min väntra stortånagel är typ kapad, eftersom att jag gör en tidig kväll så tänkte ja att smärtan ska ha försvunnit till imorgon, smart va? :) Jag tror på detta.
Go natt mina vänner.
En super söt bild på Regina & Robbans lilla stjärna Millan. Redan ett stort innebandyfan, imponerande!

Så dansar vi till dansmusik igen

Har hängt på stiftesgården i cirkus 4 timmar denna lördag. Modell för en dag. Ja, ni läste rätt. Brukar kanske inte gilla att stå framför kameran inför främlingar och speciellt inte när jag är nykter, men denna dag har varit riktigt rolig. Kunde varit snäppet bättre om jag känt mig nog rik för att köpa någon bild men ville inte lägga ut 500 spänn för en bild på mig själv. Men vi tog ju en gruppbild också som vi såklart köpte. Kommer att visas när jag fått den på min dator. Har sen tyvärr sett IBK herrarna förlora seriepremiären mot Sandåkern. Kvällen har bestått av fest på två ställen. (Fest utan alkohol för Sannahps del) men trevligt har jag definitivt haft. 

 

Dessa tre fina, snygga och underbart härliga flickor har jag spenderat mest tid med. Tack för dagen/kvällen. Och röj på krogen för mig med ikwell ;) För nu intar jag syrrans soffa för att glo lite på dumburken och sen drägla lite på kudden. Imorgon väntar vår seriepremiär. Går ut stort eftersom att vi möter derbylaget Hammarängen inför ett fullsatt Eddahallen. Hahhaha, okej. Nu gick ja för långt. 16.00. Platsen är redan nämnd. Tack å hej.

Så där ja

Har hängt med Fröken Lundsten ikväll på stengården, var värt vart enda öre som jag la ut på dricka/mat eftersom att AIK stor spela och vann mot Linköping med 4-0. Hela laget gjorde en förjävlabra insats. Weeeo.
Btw, säljer New Body med innebandylaget, så är det någon som är intresserad som läser detta så släng iväg en kommentar eller ring mig på 073-0379261! :) Billigt, billigt, köp,köp!
Fredag imorgon !

Högstadietider!

Ska dom läggas upp på facebook eller inte? Visar dom här tills jag funderat klart.
Högstadiet, det var alltså 6-8 år sen? Shiiit, vad tiden går fort.

Ett gott skratt

<---------------KUNGEN

Söndag

Har legat i sängen till 13.30 idag, MEN sen har jag, tro det eller ej, gått broarna runt med sötaste Lisa. Hade en hel del tid att ta igen. Fick mig sammanlagt en 2 timmars uppfriskande promenad. Oerhört skönt. Nu skulle jag kunna återvända till sängen.

Gårkvällen blev superdupertrevlig. Extra trevligt blir det ju faktiskt när det är lite blandat med folk som man inte känner och känner. Tack samtliga för en minnesvärd kväll utan ett endaste kort taget.

Ska hänga i syrrans soffa ett tag till nu, sen tar jag en buss till Byske. Idol och en film är vad som står på kvällens schema. Älskade söndagar.



Nyckelgatan 18

Åhh, vad jag jätte mycket saknar min lägenhet nu. Vill bara flytta tillbaka och köpa en ny soffa och allt sånt som inte är mitt för (pengar som inte finns). Kontraktet med killen som bor i min lägga går ut den 17 december. Och får jag som jag önskar så flyttar jag tillbaka då. Men det är några faktorer som spelar in. Eller kanske en stor. Pengar. Och pengar får man om man har ett jobb, visst? Eller om jag köper en lott och vinner 10 miljoner, men nja, vågar inte tro den möjligheten. Saknar nyckelgatan!!

SAIK

Hej, Hej hemskt mycket hej ! Japp det är fredag idag, då får man vara extra glad!

Drog med syrran igår på ett functionpass på 360. Det känns i benen idag, kan jag lova. Men det är alltid lika värt det när det är över, sen om det är så kul under tiden det är en annan sak. Svetten rann som aldrig förr !
Efter passet fick jag hämtning av Rebb, åkte hem till henne och bänkade oss framför tv:en. Trodde länge att AIK skulle lämna Karlstad med 3 poöng, men så blev det ej tyvärr. Färjestad vann med 3-2 efter straffar, så 1 poäng blev det ändå. Tycker att grabbarna gjorde det bra. Speciellt nykomlingarna så som Möller & Holloway. Kommer att vara på plats i Skellefteå kraft Arena på lördag, då jävlar vill jag se en vinst. Längtar!!
Nu väntar jobb 13-18.

14 september

Har varit och jobbat 07-12 på badhuset. Skön tid måste jag säga!
Sen har jag hängt hos Peppe & Görel, blev bjuden på suring. Och tro det eller ej men jag börjar gilla skiten. Kanske tar lök, potatis och creme fraiche i överflöd men ändå! Typ vuxen poäng för min del!
Idag är det onsdag, vilket innebär innebandyträning. Har fortfarande inte repat mig från i helgen, så det blir spännande att se hur hög fart det kommer att bli för Sanna på kvällens träning. Ledig imorgon, då ska tid ägnas åt skolarbete, ett pass på 360 ska hinnas med och sen kommer jag att sitta bänkad framför tv:en. Elitseriepremiär! Världens bästa AIK möter färjestad på bortaplan.

Team sporta cup

3 innebandymatcher inom en kort tid. TRÄNINSVÄRK SOM BARA FA-AN! Känner mig som en gammaltant när jag knappt får mig ut från bilen. Så illa är det. Men kul har det också varit, trots att vi förlorade 2 av 3 matcher. Men vi tänkte vinna mot hammarängen om två veckor istället. Då det är seriepremiär!
Åkte ju efter matchen idag til Fromheden för att se fotbollsmatchen mellan Fromheden och Byske Bodå. Seger var vad som gällde om dessa tjejor ville vinna serien och ta klivit upp i div.3. Och det räckte inte med att vinna med 1-0 utan hela 5-0 blev slutresultatet. Grattis tjejer ! Sen att vi var över 50 pers i publiken som hejade på bortalaget, gjorde det hela ännu roligare.

FREDAG!!

Innebandycup @ Eddahallen denna helg. Matchledig ikväll, men kommer hänga där ändå eftersom att herrarna spelar + att jag ska jobba i kiosken. Imorgon lördag match 08.00 & 14.00. Sen beror det på hur det går om vi spelar finalmatch på söndag klockan 10.00. Sen åker jag till Fromheden för att se Byskes damlag spela sin sista match för säsongen. Blir det en vinst så går brudarna upp till div.3. Detta kan man ju inte missa isådana fall.

Nu drar jag & syrran till Viking för att handla pizza. Mormor vann två matkuponger där som vi får använda oss utav. GÖTT! Trevlig kväll people.


Collage

Har gjort ett nytt fint collage, som jag skulle vilja ha som header, någon som kan hjälpa mig?

Tragiskt

Trots att man inte känner personen som omkommit så berörs man. Otroligt tråkigt för svensk hockey. Vila i frid, Stefan Liv.

Onsdag

Träningsvärk nanting. Skönt på ett sätt, men det tar ju faktiskt ont. Känner nog av från plattläggningen i måndags & igår. Och även från passet igårkväll på 360. På tal om igår så var vi ju & såg jägarna 2, grymt bra film! Peter Stormare är ju en riktigt bra skådis. Ångrar lite att jag inte såg första filmen innan.
Onsdag idag, har betat av halva veckan. Innebandyträning ikväll. Team Sportia cup på Eddahallen i helgen. Känner ändå suget. Var ett tag sen man lirade en innebandymatch, och det lär garanterat kännas också.
Jag undrar om Johanna kände sig lite platt här :)

5 September

Praktik, åh ja. Gör praktik på parken i Byske. Där jag brukar jobba varje sommar, svar ja. Känns hyffsat drygt. Men tur att jag får "arbeta" med trevligt folk, det gör att dagarna inte blir allt för långa. Just denna måndag har varit lite så där halvlång men det har en orsak. För det första är det måndag & för det andra,  Parken 07- 16 & badhuset 16-22. Har kört dubbelpass idag. Tur att det bara blev en dag denna vecka. För det känns i huvudet. Råkade till exempel boka tre bio biljetter till ikväll när jag egentligen skulle boka dom till imorgon. Köpte dom till och med. Bra gjort. Tack väldens bästa Johanna som körde hela vägen till Byske och tillbaka till Skell för at hämta mitt kontokort och sen dra till bion för att fixa det. Slapp med andra ord slänga 315 kr i sjön. Men aja, jägarna 2 imorgon då.
Jag & Jonas sitter vid var sin dator och chillar för tillfället. Vi är dom ända som är hemma i detta hus. Mamma Monica är i Grekland eller om hon har kommit till Uppsala (vet inte riktigt), Pappa leif är i Norrköping, Lillebror Magnus är i Lettland och Lillasyster Jonna är i Skell. Då vet ni. Sängen snart! Puss
Har lagt om plattor på Byskeskolan!

"Din glansiga hora"

Men ball att bli sådär smått bakis klockan 18.00, kändes ovanligt. Mår inte illa, men det känns helt klart i magen att det var fest igår. En jävligt ball sådan. Kan inte ha tråkigt mer er brudar! Något liknande måste styras inom en snar framtid. & tack till Rebb & Davve som höll med sängplats! Här kommer några bilder som vanligt, tycker att jag borde få lite pluspoöng eftersom att jag ofta levererar mycket bilder! Thihi

Sweet

Hade förövrigt en föreläsning med Johan Backlund idag. Mer behöver jag inte säga.


The best


Blev en hejdå- middag på Allstar i afton. Erika åker hem till Sthlm, Sara till Falun, Andreas till Falköping & Malin som agerar fotograf åker hem till Göteborg. Dom borde sitta på flyget/tåget snart. Tråkigt men sant, å andra sidan ses vi om tre veckor igen.

Å då var fredagen här igen. Alltid lika skööönt. Ska på fest ikväll, dock ingen alkohol för Sanna eftersom att hon jobbar imorgon och tar mig bara till Byske med bil. Men Krille har blivit statsbo så det kändes givet att dra dit på inflyttningsfest. Blir nog trevligt!

Jobb imorgon ja. Å vet ni vad. Har fått ett vikariat på 3 månader på Byske badhus!!! 21 fasta timmar i veckan. Allt känns så jävla bra nu alltså. Har inte mått så här bra på kanske 4 år? Har inget att oro mig för och jag går för det mesta runt med ett leende på läpparna för att jag hela tiden umgås med så fina människor. Tack!

Röjsågskurs

Har haft ett tajt schema denna vecka. Har inte haft mycket tid över. Dessutom väntade ett berg av otvättade kläder på mig när jag kom hem till Byske idag. Men har haft en trevlig vecka hittils också! Men det känns förjävla skönt att det är fredag imorgon. Visar några bilder från vår röjsågskurs med skolan igår.

RSS 2.0