Kul att läsa!

Äntligen!
Efter 4 förluster så jobbades 3 poäng ihop igår. Det var en match där laget IBK från första sekund var med på banan och hela laget jobbade som en effektiv maskin. Man var stenhårda i försvaret och man var supereffektiva och gick rakt på mål. Denna dag så spelade man verkligen en innebandy efter motståndet och det var verkligen roligt att se laget prestera denna innebandy.
Sara hade lekstuga med sina dribblingar och Sanna accelerade ifrån dem så att det rök efter henne. Dessutom hamnade man idag inte i hörnen utan man gick rakt på mål vilket resulterade i hela 8 mål. Hela laget följde som sagt gameplanen och ingen föll utanför ramen denna match.
Bea i målet gjorde en kanoninsatts mellan stolparna och hade suveräna utkast där ett resulterade i assist, fler sådana vill vi se! Det var skoj att alla gjorde ett kanonjobb där ute allt från målvakt, backar, centrar och forwards och för att inte glömma tränarna. Nu gäller det att paketera denna insats och plocka fram den till kommande helg då man möter ännu ett topplag och som spelar på ungefär samma sätt.
Kör stenhårt och jobba vidare med försvaret som var lysande samt de snabba och effektiva kontringarna.

Dagens IBK:märken:
3 IBK-märken: Sanna/ Sara
2 IBK-märken: Målis Bea
1 IBK-märke: Laget

Dessutom såg jag att det skett en förändring på hemsidan ;) Har aldrig varit poängligaledare så jag var bara tvungen att fotografera detta. Som ett minne eller kanske som ett bevis! Hehe




Mat


Före: Tomma matlådor.                                        Efter: Matlådor med Chili con carne, tacogratäng
                                                                                     och köttbullar/pasta.

Bortsett från att plugga är detta vad jag gjort idag. 14 matlådor som jag nyss placerat i frysen. Ja, jag kan faktiskt vara duktig ibland. Kvällen kommer att bli lika lugn. Kommer att sitta bänkad i soffan.


Sol & plusgrader i Skellefteå



Jag känner mig lite halv idag. Behöver bara titta ut genom fönstret så får jag dåligt samvete. Underbart väder och jag sitter inne och pluggar. Borde finnas en oskrivenregel att så länge solen skinner så behöver man inte plugga. Ett önsketänkande från min sida! Får se hur länge jag håller ut. Perfekt premiärdag för mina renskinn skulle det vara också. Håller bara tummarna att vädret håller i sig till helgen. Skulle verkligen behöva få nå färg i fejjan. 

 

VINNARSÖNDAG

Min helg har varit oerhört lugn och skön. Klagar inte det minsta. Och dessutom så avslutades den på bästa sätt. Tok härlig vinst med bästa IBK. Spöade topplaget Ersboda med hela 8-4. Har jag sagt hur härligt det är att vinna? Hade nästan glömt bort hur det känns efter ett antal förluster, men nu vänder det? Hoppas. Har dock bara tre matcher kvar, men självklart så kör vi för att vinna dessa tre matcher. Dock är både jag och Jonna borta nästa helg. Är ju som synd att missa en innebandymatch men att välja mellan en match och 4 dagar i fjällen kändes inte så svårt, speciellt inte när jag inte har haft råd eller tid att fara tidigare. Känner att jag måste få hinna rasta snowborden denna vinter. Extra taggad är jag nu eftersom att jag nyss klickat hem ett par täckbyxor!! Ja, dom ljusblåa på bilden i ett tidigare inlägg :) Så här står det om dom på junkyards hemsida: Snowboardbyxa för tjejer från Volcom, justerbar midja, tejpade sömmar på kritiska punkter och slits för att kunna få byxorna över bootsen. Det där med justerbar midja gillar ja! Hoppas bara att storleken i övrigt passar bra på min kropp.

Imorgon är det en ny vecka som för mig innebär ledighet från praktik och ej samling på skolan men istället plugg och jobb. Snackar just nu om de första dagarna av veckan för sedan åker jag och familjen till Kåbdalis. Där det ska det åkas snowboard (slalom?), köra skoter, SOLA??, umgås, mysa runt elden, spela kort och bara njuta. 

Sovmorgon imorgon!! Har en ovana att ej stänga av mobilen när jag sover, så den jävel som ringer och väcker mig imorgon kommer att få mig på riktigt dåligt humör ;) Händer inte så ofta så passa er! HÖ HÖ 



 

110226

Dagar som denna är det ej okej att jobba på ett badhus. Underbart väder har det varit. Slutade kl 15.00. Traskade hem till mor och far, där väntade mys runt eldstaden och semlor!!! Sedan åkte jag, pappsen och minsta lillebror på en skön skotertur på 3 mil. Åkte runt Halsön, Romelsön & Sandviken. Tänkte sedan åka tillbaka till stan men jag blev väldigt lat. Så jag stannade på go middag, kortspel och mellomys. Sitter för tillfället i soffan och glor på första säsongen av solsidan. Funderar starkt på att snart bege mig i sängs. Har ju trots allt varit vaken sen 06.15. Lirat innebandy i nästan 2 timmar. Galet stor skillnad på "riktig" innebandy och gubbinnebandy. Men grymt kul var det ! Riktig innebandy ska spelas imorgon. Då möter vi Ersboda på hemmaplan. 13.00. Eddahallen. Vi/jag behöver allt stöd vi kan få, så kom och heja! Sov gott.







Fundersam


Det kanske blir dom här istället, eller vad tror ni?
Hade egentligen tänkt beställa täckbyxor i herrmodell men grejen är att killar har ju nästan alltid en mindre rumpa än vad vi tjejer har, så jag tror inte att min rumpa ryms i en herrmodell. Om jag inte tar en större storlek, men då har jag ju tyvärr inte så långa ben så då sitter problemet där. Har besökt Stadium, Intersport, Team sportia och Sport city idag men det fanns då fan inte ett stort utbud av täckbyxor någonstans. Surt. Så det blir nog en beställning som gäller. Leveranstid är på 1-4 arbetsdagar och vi åker på fredag så jag borde ju till 100% hinna få byxorna, MEN skulle det vara så att dom inte passar så blir det jobbigt. Pappa nämnde nå om någon overall, får väl köra på de ;)

Denna fredagskväll har jag varit och storhandlat med Jonna. Och sedan har jag myst framför tv:en med Rebecca & Beatrice. Dom har mest kickat på utlandsresor. Kan mycket väl hända att det blir en solresa i Augusti!!!!!

Borde verkligen gå och lägga mig och sova nu, Väckaren står på 06.15. Börjar inte jobba förren 10.00 men jag ska följa med Krille på innebandyträning i Byskeskolans gympasal 07.30 - 09.00. Och sedan ska jag bubbla i en timme :) Hyffsat skön lördagsmorgon bortsett från att det är så jävla tidigt !! Kram hej.

Junkyard.se



Jag vill jätte, jätte mycket ha dessa två plagg!! Snowboardjacka/täckbyxor. Men dom finns inte i min storlek, och sen så fattas det pengar på min konto också. Men åhh. Jävligt snyggt. Men å andra sidan är ju trots allt snart vintern över, men jag ska ju till fjällen två gånger inom mindre än två månader!! Sen så börjar jag tro att jag blivit för tjock för mina gamla täckisar. Nu har jag en sitration(Situation) som tränar- Markus skulle ha sagt.

Innebandyträning & Skell IB - Boden är vad som gäller ikväll.

Fredag och min sista dag på 360 imorgon. Då väntar Barbell och spinning. Ska jävlart ge allt jag har!!!!


Norra Västerbotten

Kolla vad som låg nedanför mitt brevinkast imorse.



Norran. Fick ett erbjudande, 3 månader för 330 kr. Tyckte inte att det var så farligt så jag slog till. Det bästa som finns på morgonen är ju att sitta vid köksbordet, duka fram frukosten och läsa en tidning, som för mig kommer att vara i norran i minst 3 månader framöver. Visst kan man läsa på internet men det tycker inte jag är samma sak. Nä, det ska vara något man kan blädda i :)

Har nyss varit och hälsat på Carro & André i deras nya lägenhet på Anderstorp. Lite större boende nu än Carros lilla plutt mitt inne i stan ;) Jag tror och hoppas att dom kommer att trivas där :) Trodde att dom skaffat en till katt också, för jag kände inte igen Måns-Melker. Han har grymt stor sen jag såg honom sist !

Nu ska jag slänga i mig nå mat och sedan besöka Hyttlidgatan 69 B där Johanna & Petrus bor :)


Sliten

Ohh, är hyffsat sliten nu. Tackar högre makter för att jag har sovmorgon och ska befinna mig på 360 kl 11.00 imorgon onsdag. Idag har jag intervjuat Annie i, ja det känns som flera timmar men det var säkert bara en halvtimme, men det var så jäkla många frågor som jag skulle ställa och hon svara på. Men känner mig nöjd över att jag tagit tag i några skoluppgifter nu. Ska till och med snart skicka över två färdiggjorda uppgifter till vår lärare, men har dock den största och jobbigaste kvar. Tur att stoppdatumet är senare än dom andra på den.

Har idag hunnit med att praktisera, jobba & träna innebandy. Börjar som bli en tradition på tisdagar. Men det ska det blir ändring på redan nästa vecka för då har jag två distansveckor, vilket innebär sovmorgon OCH plugg.

Tänkte dela med mig av en uppgift som jag gjorde idag:





Bilder från 360 träningscenter, tagna av mig ;)

Nu är det sängen och Big Brother som väntar.


UMEÅ

Entrade Umeå kring 18.00 i fredags. Fredagsmys och allt vad det innebär var vad jag, Lisa, Emma, Jannie och Linnea gjorde denna kväll. Kul att träffa dom tre töserna. Händer tyvärr inte så ofta nu för tiden.

Hur som haver så ringde klockan 08.00 på lördagsmorgon. Bortamatch i Sävar var vad som väntar. Jag hade ju lite närmare till matchen än vad mina lagkamrater hade. Så när jag klev upp så åkte dom från Skell. Hittade till slut sporthallen i Sävar. Matchstart var klockan 11.00. När slutsignalen gått hade Sävar vunnit med 9-5. (4-0,4-4,1-1) Så ni kan ju kanske förstå vilken period som var vår sämsta. Hade vi varit med från början så tror jag att matchbilden hade sett annorlunda ut. Jag gjorde 3 poäng och Emma Ulven Stenman gjorde 0, Viktigt ;)




Brudarna var duktiga och fotograferade oss. Hade dock oranga västar på oss som ni kan se.

Lördagsdagen började närma sig lördagsväll och det var tentafest som hos Jannie, Linnea & Sanna som väntade. En lägenhet på 100 kvadrat och 60 pers bjudna. Hade det riktigt trevligt. Just med tanke på att jag kände kanske 5 procent av av dessa 60 personer. Kvällen rasade iväg och klockan började närma sig utgång. Världens längsta kö på Rex var vad det var. Och ja, där stod man. I typ en timme och höll jävlart på att frysa ihjäl. Men in skulle man! Tur att det var tre Linköpingsbor som underhöll mig. Väl inne så fick jag snabbt tillbaka värmen tack vare allt folk i lokalen och att man höll pulsen uppe. Nattmat på max. Och sedan var den trevliga kvällen över.



                   

Söndagen bestod av BeachVollyboll, Mellomys och hemgång. Väl hemma så var det soffan med Rebban som gällde. Såg såklart solsidan och Big Brother 2011. Huset kommer att spåra.




Idag är det måndag och jag har påbörjat min sista praktikvecka på 360. Men på måndag är det jag, Rebban och Jonna som tar klivit in på 360 för att köpa årskort. De ni ! Tror att det här är enda året som jag inte ljuger när jag säger beach 20-- Here I come. Ska träna som fan inför sommaren 2011!!!


SOVA

Har haft en kanon kul helg i Umeå. Bilder och sånt kommer imorgon. Nu ska jag sova i min underbara säng. Kram


Piteå

Sitter hemma i Byske och inväntar en lite varmare bil. Kan hända att den inte startar i den här värmen??
Har hur som haver just anlänt efter en super mega trevlig vistelse i grannstaden Piteå. Dagarna blev som jag beskrivit dom. Väldigt lyckade. Jag gillar badfolket, alla är så öppna, trevliga och villiga att dela med sig av sina erfarenheter. Sen kvällen med några droppar alkohol i kroppen blev succe. Två grabbar (varav en råååå fräsch, ögongodis ja.) och två brudar stod för underhållningen. Och visst kunde dom dansa och sjunga. 18-tals tema var det som gällde. Morgon har dock varit lite slitsam, men tur att man ej var ensam om att vara sliten. Nästa år är det Boden som arrangerar Norrlandskonferensen. Dock så har vi gått klart utbildningen då, men förhoppningsvis får jag följa med Byske badhus :)

Kl 16.00 hämtar jag upp Lisa och sedan drar vi till våran närmsta grannstad i Söder, Umeå.

Mys, lira innebandy, Studentfest och goa vänner är vad som väntar!!

Två icke så bra bilder från gårdagen. Sanna, Maria, Therese & Sanna :)


Wow

I natt drömde jag en väldigt hemsk dröm. Kommer ihåg väldigt mycket också, vilket kan vara lite obehaligt. Orkar inte dra allt utan den handlade om att mamma dog. Minns att jag vaknade mitt i natten av att tårarna bara forsade fram. Och kudden var små blöt när jag vaknade. Var extremt trött också när väckaren ringde. Brukar vara det när jag blir väckt i en dröm men denna morgon var bortom det vanliga. Vill inte drömma mer sådana drömmar!!

Ska snart börja avsluta min arbetsdag. Sen så har jag fyra roliga dagar att se framemot. UTAN träning. Förutom match på lördag. Piteå är vad som väntar imorgon. Fredde på jobbet trodde att vi skulle bli bjudna på fläskfilé, beasås och potatisgratäng imorgon. Det var bara en gissning av honom, men mums så gott om det vore så!Återstår att se imorgon afton :) Men vad det nu än blir så är gratis gott ! Vi som går KY behöver inte betala en endaste liten peng för att få fara på denna konferens. Får inträde, mat, hotellnatt, till och med transport! YEAH




110216

Mot 360! Dubbelträning idag! Ska köra med pulsband på spinning. Åh fy fan vad jobbigt. Aja, det är värt när det är över! Åker sedan till Byske för jobb mellan 16-22. Måste tanka pappas bil sen också. Det är det sämsta med bil.

Puss hej


Mys för rumpan


Har fått min julklapp från Skellefteå kommun nu. Renskinn.

Passar perfekt nu när jag snart ska till fjällen. Mys för rumpan, fick två stycken. Frågan är vem som ska få låna den andra. Mamma? Pappa? Jonna? Jonas? Har fått låna bilen av pappa nu i två veckor så han ligger väldigt bra till ;) Mamma vad ska du kontra med? höhö

HEJA AIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


En vacker ros



Tack vännen. Du gjorde min dag !

Kort comeback

En av de absolut största karriärerna i den svenska hockeyhistorien är över




V.7

Måndag = Alla hjärtans dag. Eftersom att jag är singel och inte har någon pojkvän så känns den här dagen inte så speciell. Minns inte ens när jag firade alla hjärtans dag sist för förra året var jag i Thailand och där förra året i Norge. Hur som haver hade jag igår glömt bort att det är den 14 februari idag. Så jag skickade iväg ett sms till tre brudar för att höra om dom ville komma och mysa hos mig på nyckel ikväll. Men fick ganska fort klart för mig att dom hade andra planer. Har läst några bloggar idag, där dom som är singlar ger tips på vad man kan göra. Och ett bra tips är ju att göra något kul med kompisar som också är singel. Satt och funderade och kom fram till att: JAG HAR JU TAMETUSAN INGA SINGEL VÄNNER!? I alla fall ingen som bor här i Skellefteå. Hängde ju med Rebb och Dj igår och jag fick faktiskt vara med dom ikväll om jag ville :] Så jag blir nog inte själv trots allt.

Annars idag har jag haft praktik 09-14. Är hemma och vilar nu/söker sommarjobb & ska laga middag. Sen drar jag till Edda för att köra vattengympa. Återstår att se vad som händer ikväll då.

Tisdag = Praktik 09-15. Klipptid på Karma 15.15. Jobb 16.30 - 20.30. Träning 21.00 - 22.30. Tvättid 22.00 - 06.00. Ja, jag måste tvätta innan helgen och den natten är enda tiden jag kan.

Onsdag = Praktik 11.00 - 16.00. Jobb 16.00 - 22.00. Har tagit förgivet att jag får dra en halvtimme tidigare från praktiken annars blir det omöjligt att hinna till Byske till 16.00.

Torsdag = NORRLANDSKONFERENSEN I PITEÅ. Får hämtning tidigt på torsdagmorgon av Maria i Byske. Åker sedan 5 mil norr. Till Piteå Havsbad. Under dagen ska vi vara lyssna på olika föreläsningar om badvattenreningsteknik, Simundervisning/Pedagogik, Lokalvård/städutrustning osv. Kommer att vara med på rundbordsdiskusstioner och bli bjudna på lunch.

Trivelskväll - Tvåkamp mellan lottade lag, middag med underhållning, prisutdelning och dans. Kommer att bli en rolig dag det här, förmodligen kommer man att vara yngst på stället också. Styrdansen tror jag att jag hoppar över! ;) 

Fredag = Bakis? Tror inte det. Sparar det till på söndag ;) Men upp i tid ska man i allafall. Ny dag med nya föreläsningar. Frukost, mer rundbordsdiskusstioner, avslutning och utvärdering samt beslut om nästa värdkommun för konferensen. Möjlighet till bad i tropikbadet för den som önskar!! PAX JAG

När klockan blivit ungefär 15.00 så åker jag Maria tillbaka till Byske. Hon släpper av mig och jag lånar förhoppningsvis en bil av mamma och pappa. Åker till stan för att plocka upp Lisa och packa om väskan för att dra vidare till nästa stad. UMEÅ. För att hälsa på Emma, Linnea & Jannie. Fredagskvällen blir mys.

Lördag = Match i Sävar. Tillbaka till Umeå. Och sedan är det studentfest för hela slanten. Har jag sagt att jag ser framemot denna helg! Längtar som tusan!! Mega kul ska vi ha.

Söndag = Bakisdag och hemgång till Skell.


Fullspäckad med ack så rolig vecka !

Nu vill jag bara önska alla mina vänner & min familj en bra alla hjärtans dag. Jag älskar er !



Mobilbilder




Söndag



Sanna & Berta myser i soffan

Jävla skit förlust idag!!!!!!! ÅH ATT JAG INTE KAN GÖRA MÅL!!!

Har som glömt bort hur det känns att vinna. Lyckan är inte på våran sida just nu. Ska man våga hoppas på en vinst nästa helg? Jag vet att alla vill. Men vi måste kämpa och visa lite vinnarskalle.

Efter matchen idag så chillade vi på läktaren när Hammarängen möte Sävar på hemmaplan. Förlust för H, YES Såg endast första perioden för sedan kom vi på att det var en viktigare match på tv:en. Nämligen Sverige - Finland. En match som Sverige vann efter straffar. Skellefteåsönerna Jimmie Ericsson och Jocke Lindström fick göra vars sitt mål, kul ! Sedan har jag och mina homiesar (dj&rebb) varit och inhandlat onyttigheter, sett solsidan och lirat kortspel. Allt i sin ordning som vanligt på söndagar.

Nu sängen fort som fan. Har en jävligt fullspäckad men framförallt rolig vecka att se framemot!!!!!

Helluuu

Gårkvällen/natten blev kanon trevlig, bortsett från att IBK förlorande efter ett orättvist resultat. 16-3 i skott i första perioden säger ju en hel del. Matchen hade nog slutat helt annorlunda om dom hade satt några av dom där bollarna, men tyvärr inte. Jag och Rebban åkte sedan på ica för att inhandla ändå lite nyttigt tilltugg. Gurka & morötter. (Dock med dipp till, men va fan, var ju fredag igår trots allt) åkte sedan vidare till Regina. Bea kom och joinade oss och vi spelade spel fram till kl 01.00. Då det var nedsläpp i NHL mellan Columbus-Colorado. Comeback för Peter Forsberg och det var just därför vi satt bänkade framför tv:en. Men jag sa till brudarna att det är ändå ganska lustigt att man hejar på Colorado med endast en svensk med i laget. Columbus hade ju hela tre blå/gula med. Men det är väl bara för att Foppa är Foppa.

Väckaren rinde 08.30 imorse. Var som små trött måste erkännas. Men det som gjorde mig på bättre humör var tanken på att sätta mig i bilen och skruva upp volymen för att lyssna på min nya brända skiva. Kan vara riktigt najs. Vilket det också var denna lördagsmorgon. Jobbade 10-14 tillsammas med Görel. Timmarna gick som lagomt fort. Åkte hem till Rotegatan 7 för att hälsa på mor & bror. Hade jag nämnt tidigare att jag skulle hem hade jag blivit bjuden på semlor. Fan å. Nästa gång ska jag ringa och meddela att stor besök väntas!!

Sitter nu hemma och väntar på att klockan ska bli 15.55. Sverige - Ryssland.

Sen duschen och ett återbesök hos Regina med några snygga flickor. Mellomys & spelkväll är vad som väntar denna lördagskväll. Tagga till match ska vi också göra! Puss



                   

Globen. LG Hockey games. Sverige - Ryssland. 2007


110211

Klev upp just efter 11 idag. Men det var vara för att jag tvingade mig själv upp. Tyckte att det räckte med sömn för inatt. Blir trött om jag sover för lite och för mycket. Jobbig situation det där. Men har räknat ut att mellan 7-8 timmar per natt är lagomt för mig. Helst 7,5. Men att ställa klockan på 08.30 på en ledig dag fanns inte ens på kartan. Men om jag tänker efter så hade det nog varit det bästa för min egen skull i slutändan. Denna fredagskväll blir lugn, trots att jag blivit bjuden på två säkert roliga fester. Men ska man upp och köra bil till Byske och sedan jobba några timmar imorgon så har jag valt istället att tillbringa kvällen på Edda. För att förhoppingsvis se herrarna ta 3 poäng. Nu ska jag se klart ice age 2 som jag påbörjade igår kväll. Sen så får vi se vad dagen har att erbjuda. Hade kanske tänkt dra och åka skridskor men det kändes inte så kul när det är så kallt ute. Blir nog en inomhusaktivitet. Som att plugga? Ball.



Grattis till Krille & Junker som fyller hela 44 år idag, alltså tillsammans! :)


Haha jag älskart!

Fronda - Rullar fram

Kamp-hund Kamp-hund Kamp-hund Kamp-hund

Refr. x2
Vem kan stoppa mej när jag bara rullar fram
Jag tar dej till ställen bara drömmar kan
En ängel från himlen ja det undrar man
Kom igen å gunga fram

Vers 1: Fronda [Käp]
Gomorron Käp min alldeles bästa vän
[Morrn´morrn´är du redo? festa igen]
Ooh vilket väder å grillen står på max
[Jag står för steken ta med bärs och snacks]
Jag stannar vid glasbanken vad vill du ha för sort?
[Njae öl vin å sprit lite smått å gott]
Jag styr det mannen vi syns om en halvtimme
[Du, Nina kommer jag tror jag har halva inne "schhh"]
vi vet hur det slutade sist
[men fan det är antingen det eller sluka chips]
Dra på smilbandet och upp med humöret
[Sant är det fest är det ingen som förstör det]

Refr.x2

Vers 2: Fronda [Käp]
[Nämen tjena Fronda var har du hållit hus]
Rapén var slut jag har varit och köpt snus
[Du ser trött ut hände nåt på vägen?]
Fokusera på festen och skit i besvären
[That´s my man där ska vi ta å korka upp]
Öl, spel vem storkna först?
[Hörru andas genom näsan vi ska hålla hela kvällen]
Okej Käp men jag har sett fram emot den här helgen
[Då är vi två dawg det här är vår dag]
Kul att du tog upp det nu blir jag så glad
[Och om inte kvällen tar sig kan vi dra ut]
Allt som har en bra början har ett bra slut

Refr.x2

Kamp-hund Kamp-hund Kamp-hund Kamp-hund x2

Vers 3: Fronda [Käp]
Var fan är allt folk klockan är ju halv 11
[Skulle väl du fixa nu sitter vi här själva]
Jaag? Hallå mister inga påhopp
[Stopp, fel av mej förlåt]
Luugnt ska vi höja promillen
[Man är aldrig omöjlig dags för första virren]
Man bugar och bockar du är så kreativ
[Okej mjukbrallan inge mera vin]
Natten är ung och klockan är bara barnet
[Två redbull vodka var kan vara svaret]
Fräscht mannen jag spottar inte i glaset
[Dra på E-type jag är full nog för laser]

Refr.x2

jag blev riktigt törstig bara av att lyssna. hahaha en whiskey?
Nej, tack! Du vet väl att jag aldrig dricker sprit.
ja skyll dej själv skål då! "slörp"

Ren

Det är fan inte okej att gå i trappor idag. Fy fan kroppen säger ifrån idag sen gårdagens träning. Och ska snart iväg på nästa träning.

Och funderaren som undrar hur rentunga smakar, har nog inget bra svar på den. Du måste nog testa själv. Kan inte komma på något som smakar liknande. Men det är då iallafall inte dåligt. Att jag smakade två tuggor säger ju ändå rätt så mycket :) Smaka renkött också, det är gott !



Renkött. Kändes inte så smart att visa en bild på en rentunga ;)


Torsdag

Blev en ytterst lugn och skön kväll igår. Sådana kvällar som också uppskattas. Chillade med mig själv bara :) Såg filmen An education. Kan inte påstå att den sög men bra var den inte heller.

Idag ska jag träna i gymmet :) Praktik 10-16.

Ikväll är det innebandyträning och sen LG hockey games. Sverige möter Tjeckien!




Extra laddad idag.



Barbell & Spinning är vad som ska tränas idag. Är fan taggad!! Nu jävlar ska det läggas på vikter och motståndet på cykeln ska ökas!!! Kom igen nu Sanna.

110208

Att vara journalist måste ju vara det värsta jobb som finns. Att alltid vara hatad av någon det kan ju inte vara så kul? Sen att personen ser ut som ett jävla tap gör ju inte saken bättre. Tråkigt när det ska bli så här.

-

Mellan 09-15 har jag varit på 360. Gjorde faktiskt en annorlunda grej idag. Testade alla pulsband. Satt från och till på en spinningcykel i 90 minuter för att kolla vilka plusband som fungerade och inte. Jag kallar det intervallträning ;) Var inte så svårt att få upp pulsen till mycket ansträngande heller! Haha, jasi.

Väntar tills klockan slår 15.45, så ska jag först förbi på mammas jobb, hämta upp henne och sedan vidare till Byske. Jobb 16.30 - 20.00. Sen tillbaka till schtaan för att lira innebandy 21.00 - 22.30. Åh, hatar så sena träningar. Efter 22 så vill inte mitt huvud tänka nå mer och mina ben vill inte ta ett steg till. Men det är bara att bita ihop. Tur som fan att det är skoj! Och skönt att jag har sovmorgon till kl 11.00. Gillas starkt.



Ja, det är jag som är den lilla röda. Nr #14

tjuvlyssnat.se

En tjej och en kille, båda ~25, står vid schampohyllan.
Tjejen: Jag vet inte vad vi ska ha för något schampo. Kan du inte hjälpa mig att välja?
Killen: För mig fungerar det lika bra med vilket som. Ta det som passar ditt hår bäst.
Tjejen (irriterat): Du behöver väl inte vara så oengagerad?!
Killen (ser förbryllad ut): Jag trodde jag var omtänksam.
Tjejen: Men ta något som ser bra ut bara!
Killen (sträcker sig efter första bästa flaska): Den här?
Tjejen (märkbart irriterad): Skojar du? Den är för folk med torrt hår. Jag har inte torrt hår!
Killen (ser bister ut och tar en ny flaska): Den här är för normalt hår. Duger det?
Tjejen (stampar irriterat): Den där! Den är ju billigaste skiten du hittade ju!
Killen (blir förbannad och tar det dyraste han hittar): Sådär! Nöjd nu?
Tjejen (blir mörk i blicken): Ser du inte vilken färg det är på flaskan?
Killen: Den är vit…
Tjejen (argt): Ja, men korken då?
Killen (suckar): Den är grön.
Tjejen: Ja, och hur tror du det skulle se ut i vårt badrum som går i svart och rött?! Va?

-

HA HA ! Typiskt tjejer ;)

Påtal om tjejer, har umgåtts med bästa Linda & Johanna ikväll. Blev en 10 gånger bättre kväll än vad jag trodde. Tack för tårtan Linda ! Nu ska jag duscha och sedan lägga mig i sängen och fortsätta läsa boken "En shopaholic får en syster" och hoppas på en tidig kväll. Tjing.





Kraschad bil



Olycka på Viktoriabron

En lastbil och personbil krockade på Viktoriabron i Skellefteå.

Ingen person skadades, men det var stopp i trafiken en kort stund.

Olyckan inträffade vid 14-tiden i det södergående körfältet

-
Nog skulle jag hamna i den kön. Sjukt egentligen att alla tycker synd om sig själv när man hamnat i bilkö. Kanske borde lägga några tankar på personerna som varit med i bilolyckan. Nu var det ju ingen person som skadades men ändå.


110207

Oh, det sved i ögonen när väckarklockan ringde 05.30 imorse. Anledningen till att jag gick upp den tiden var för att pappa kom och hämtade mig 05.45. Åkte med till Falmark för att ta tillbaka bilen. Får låna den till tidigast fredag. När klockan ringde imorse så kanske det inte kändes värt, men nu i efterhand så var det definitivt värt det. Det är fan lyx att ha bil :) Hur som helst så kom jag hem igen cirka 06.15. Sängen fort som fan, och fick sova 1,5 timme till innan det var dags att he sig iväg till 360. Nu är jag hemma igen efter några timmars praktik. Dagarna ser som någorlunda likadana ut, så en beskrivning behövs ej!

Som vanligt på måndagar så är det Edda och vattengympa som gäller. Annars så blir det nog bara chill i soffan. Hyrde tre filmer i lördags, har bara sett en, så det kanske bli en filmkväll :)


Min helg

Torsdag: Efter träning så följde jag med Dj & Rebb hem till dom, möte upp Lalla som kommit hem till Skell. Såg AIK stor vinna mot Sthlms aik. Spelade sedan några vändor kort. 

Fredag: Trodde att jag skulle få värsta sovmorgonen men då ringer mamma och väcker mig vid 10-tiden. Hon hade varit snäll och kört pappas bil till hennes jobb och den var tvungen att hämtas snarast. Så då traskade jag och Lalla ner till mammas jobb för att hämta bilen. Åkte och handla. (TOAPAPPER) som var helt slut, hade till och med varit tvungen att låna en rulle av rebban så att jag skulle kunna gå på toa ;) Gjorde lite andra ärenden och sedan möte vi upp Johanna & Joppin i Bonnstan. Johanna hade kommit på en kanon bra idé att fara och ta fina vinterbilder där, med hennes nya systemkamera. Bjuder på några som jag snott av henne.





Sedan åkte jag & Lars-Anders 13 mil in i landet, närmare bestämt Arvidsjaur. Käkade rentunga som fredagsgodis, ja jag var i Lappland

Lördag: Halv tidigt på lördag morgon så åkte vi ytterliggare 8 mil in i landet, till Arjeplog. Anledningen stavas armbrytartävling. Ingenting som jag skulle vara med på, måste nämnas. Jag följde bara med som ett moraliskt stöd och typ en slav, Sanna gör det, Sanna gå och köp en korv, Sanna följ med ut och ta luft. Kan lova att killen var gode nervös ;) Men min första vistelse på en armbrytartävling var annorlunda, spännande, kul och ibland lite långtråkig. Extra kul var det att Lalla vann två silver och hans vän Daniel vann två guld, ett silver och ett brons. Grabbarna tävlade ej i samma viktklass. Fick agera fotograf, men tyvärr ej med min mobil/kamera så det är ej någonting jag kan visa. Klockan började närma sig 16.00 tiden och bilen rullade tillbaka till Arvidsjaur. Fick kanon god middag av Lallas far. Hälsade på Lallas nära och kära och åkte sedan tillbaka till Skellefteå. Sen blev det chill i soffan hela kwell'n.

Söndag: Klockan ringde 08.15. Matchdag. Borta i Holmsund. Åkte dit för att vinna, efter halva matchen så ledde vi med 4-1. Och det såg som väldigt ljust ut, men sen hände det nått och det rasade in en jävla massa mål, dock mest för motståndarna. Matchen slutade 12-7. Tyckte vi gjorde några stabila insatser, men det räckte inte hela vägen. Om en vecka så har vi hemmamatch. Har redan börjat tagga.

Nu sitter jag hemma i läggan med Rebban bredvid mig. Ska traska hem till henne. Har som blivit en tradition att vi hänger med varandra efter våra söndagsmatcher. Solsidan, film/kortspel och onyttigheter. Hej sköna söndagskväll. 

Matchdag

Oj, här har det visst varit dött ett tag, har inte tid att berätta om min helg just nu, det får bli vid ett senare tillfälle!Nu är det dags att tagga till match. Kl 13.00 möter vi Holmsund på bortaplan. 3 poäng är vad som gäller idag. Nu kör vi IBK !



Bättre lycka nästa gång

Innebandyträning ikväll, som alla andra torsdagar. Hoppas verkligen att jag har lite mer lust & ork till att träna ikväll. I tisdags fanns inte nått av det. Då var det verkligen en sån dag som man vill dela klubban i två delar och sedan gå och duscha. Inget gick som jag ville, men jag tänkte att det skulle blir ändring på det ikväll.


Amen tjena

Börjar som bli trött, men jag kan inte gå och lägga mig förren om någon timme. Orsak: Tvätt. Hade egentligen tänkt tvätta imorgon men då fanns det ingen tid ledig och jag har varit icke upptagen ikväll men då fanns det givetvis ingen tid ledig förutom 22.00 - 06.00. Då är det bara att offra sig. Skulle ju kunna skita i att tvätta men nu är det så att jag har noll rena trosor kvar. Så det kändes nödvändigt att tvätta inatt.

Annars i afton har jag varit förbi Rebban, Dj, Gunvald & Berta. Dom två sistnämnda namnen är katter! Dom har ej skaffat barn än. Men är det inte dags snart? ;) Höhöh

Lirade kort och jag är inte i form nu alltså. Blir inte många vinster för min del. Det måste ske in förändring.


En till Thai bild!

Ta mig tillbaka

För exakt ett år sedan så kom två förväntansfulla tjejer till ett land vid namn Thailand. Vita och bleka var vi. Men vi hade också fyra varma och sköna veckor i solen att se framemot. Skulle just nu vilja spola tillbaka tiden till den 1 februari 2010. Underbara veckor tillsammans med en vän som står mig väldigt nära.

Carro, vi måste fara igen!!!!!!!!!











Fan vad kul vi hade!!

RSS 2.0