Pappas kort från gårdags match








Skellefteå IBK - Hammarängen 5-5

Söndagens tankar

Underbart skönt med en extra timme detta dygn. Sov till 11 snåret. Cyklade sedan ner till stan för att ta bussen till Byske och jobbet. Jobb 13.30 - 17.00 var vad som stod på schemat. Skellefteå karate klubb hade anordnat en tävling i gympasalen och sedan hyrt badhuset. När det var som mest folk i våran lilla simhall så räknade jag till över 50 pers. Så det var full rulle. Får alltid lite otäcka tankar om vad som faktiskt kan hända, allt från att skrapa sig eller bränna sig på bastuaggregatet till att ramla och slå huvudet eller till och med bli medvetslös/drunka. Det gäller att alltid vara förberedd.

For sedan hem till Rotegatan 7 och käkade middag. Mamma hade lagat någon ny mat. Väldigt väldigt god. (Typ samma maträtt som du bjöd på Johanna) Har fått receptet av Johanna så jag måste ta mig tid och laga mat någongång. Kanske i veckan när jag får låna pappas bil och har möjlighet till att stor handla.

Ringde till min lillebror på 18 bast i natt, cirka 02.00. Kan lova att killen pratade i sömnen!! Fick helt sjuka svar och frågar. Bland annat att han inte låg och sov i sin egen säng utan att han var på hemmafröjd. (En inredningsbutik i Byske) och handlade tyger. Sen babblade han på om massa annat. Tänkte inte så mycket på det inatt, var mest bara ute efter skjuts och fick det ganska fort bekräftat att han inte körde bil. Men nu när vi väl börja snacka om det så var det ganska komiskt. Man ska nog aldrig ringa och väcka någon som sover en djup sömn.

By the way. JAG HAR VUNNIT EN NATT PÅ HOTELL AURUM!! Galet skönt. Det bästa med att sova på hotell är ju ändå frukosten. Man får även använda deras relaxavdelning med pool osv. Nu måste jag bara hitta någon som vill följa (svårt?) och sedan bestämma datum.

Eddahallen 13.30-21.30 imorgon, måndag. Ciaao.

Lördags kvällen

Har haft en förjävligt rolig kväll hos målvakst-David. Föreningsfest med världens bästa IBK + maskerad/halloweenutklädsel på det. Trots att herrarna förlorade (i sudden) och vi spela lika så var stämningen på topp. Alltid lika kul. Sen att man ringer det där förbannde jävla samtalet som får en på dåligt humör, att man aldrig ska lära sig?! Tur att jag lyckas koppla bort det och ha kul hela kvällen ut.

Tack alla inblandade.

Sov gott & sov sött/ Sanna Häll-Pettersson


Torsdag


Tight schema

Åh, vill bara hem och sova nu.

Men befinner mig på badhuset sen 16.00 och måste snällt jobba kvar till 22.00. Som vanligt denna tid så är det bara att vänta som gäller. Vänta på att alla vattengympa/spinninggäster ska he sig ut. Så att jag får gå och se till så att det blir snyggt och fint på avdelningarna.

Torsdag: 06.00-14.00 Edda. 17.00-21.00 Byske badhus.
Fredag: 13.30 - 21.30 Edda
Lördag: 08.00 - 14.30 Byske badhus. 17.15 IBK-Hammarängen. 19.00 HALLOWEENPARTAJ
Söndag: 13.30 - 17.30. Byske badhus.

Då vet ni vad jag gör om jag inte skulle ha tid med datorn! Hej så länge.


M som i måndag

Första dagen på edda gick riktigt bra. Tror att tre veckor där bara kommer att rinna förbi. Kommer nog att trivas nästan lika bra som fisken i vattnet. Men ska kanske inte säga något efter bara första dagen, vad som helst kan ju få mig att ändra min åsikt. Praktiserade iallafall mellan 08.00-16.00. Förmiddagen bestod av simskolor och vattengympa. Och eftermiddagen jobbade jag i Caféet. Gjorde mackor och negerbollar. Och försökte förstå mig på kassan. På badhuset i Byske har vi en vanlig kassa, på edda använder dom sig av ett system via datorn. Vi får väl se om jag får/kan/lyckas lära mig den.

Imorgon ska jag befinna mig utanför entren 06.00!? Fy fan, men slutar 14, så i slutändan känns det hyffsat skönt.

Ikväll rensar jag bland alla mina papper som jag fått från utbildningen. Har ingen koll alls på vad det är för papper. Var på stan och inhandlade en pärm så nu ska det bli lite ordning och reda :)

Efter det, så bänkar jag mig framför desperate housewives! Som vanligt när jag har lite tid över ;)

 
-08                                                                        -09

OCH IMORGON DRAR JAG OCH HÄMTAR UT KLÄDSELN FÖR HALLOWEEN 2010!!

Helgen

Matchen mot Holmsund kändes som en förlust trots att resultatet visade lika. 5-5 slutade matchen. Dom kvitterade när det återstod 50 sek kvar. Jävulst bittert. Men jag känner på mig att vi kommer att ta dom här på bortaplan. Är redan enormt taggad.

Lördagskvällen tillsammans med Carro & Malin. A var super trevlig. Körde en krogrunda. Första stopp blev på Olles för att lyssna på Classe, Micke & Viktor. Lika duktiga som alltid. Besökte sedan för första gången Allstar. Ruggigt fräscht har gamla balcaz blivit. Dit återvänder jag inom kort. Sista stopp blev på S8, givetvis entrades dansgolvet direkt. Sedan höll vi oss där resten av kvällen. Kvällsmat på max sedan hem till sängen.

Denna söndag har mest spenderats i lägenheten. Trodde att jag var bakis när jag vaknade men upptäckte sedan att det var mensvärken som spökade. Aj, vad ont man kan ha ibland.

Kl fyra tog jag min hoj upp till Eddahallen för att leta efter mitt fina halsband som jag fått av morbror Janne när jag föddes. Hade glömt kvar det efter matchen. Lyckligtvis så hängde halsbandet kvar där jag lämnat det och vi kunde återförenas. Känner mig alldelens naken utan det. For sedan till Johanna för att umgås och mysa med henne. For och käkade på tre kronor. Kycklingsalladen där kan jag starkt rekommendera. Bänkade oss sedan framför tv:en för att se bland annat Ensam mamma söker.

Imorgon börjar jag min första LIA/praktik dag på Eddahallen. Spännande. God natt.


40 månader med dig




Idag har jag och Lalla gubben varit tillsammans i hela 40 månader!
Ja, ni läste rätt. 40 underbara månader tillsammans med han.
Både med - och motgångar har vi tagit oss igenom. Och trots att vi
nu har ett distansförhållande så är jag lika kär som för 40 månader sen.
Tack älskling. Saknar du!

For på jobbet en timme tidigare för att simma. Simmade 120 längder!!
Det vill säga 2000 meter. Gjorde det givetvis av en anledning. Har betat av
ytterliggare en punkt för att ta magistermärket. 2000 meter - frisim.
Har jobbat 14-18. Och sedan har jag och Jonna snurrat runt halva Byske
för att dela ut alla New Body paket. Endast några få paket kvar som ska ut
så fort som möjligt. Nu sitter jag i mamma & pappas soffa och kikar på Idol.
Myspys fredag. Men ska jag vara ärlig så hade jag helst befunnit mig hos
JohannaB denna kväll, men jobbar man så gör man:(

Imorgon är det full rulle. Jobb 08.00 - 13.30. Gasen i botten till stan för att lira
innebandymatch mot Holmsund kl 15.00. Sedan hem för att snabbt som fan
duscha + smink och partyklädsel on ---> till Carro!!!




Slapp torsdag


Har haft en riktig hemma slappar-dag! Sådana dagar behövs dom med. En timme kvar till jag börjar jobba, ska ta och fixa mig nå käk. Sen ta hojen upp till badhuset. Har läst på facebook att dom som varit i Norge under 2009 har fått veta om deras Norska skatt nu. Jag och Carro var ju där samtidigt som de flesta vet. Och eftersom att vi bor grannar i Byske och hennes post kommer hit så har jag varit och kikat i hennes brevlåda några gånger, men idag fick hon ialf inget brev. Är galat nyfiken om jag fått något. Men det får jag inte veta förren på lördag då jag ska till stan igen. Skulle ju sitta jävulskt bra med några extra slantar på kontot. Men nu är jag ju inte hundra på att jag får tillbaka pengar, så samtidigt som jag är nyfiken så är jag också nervös!!



Party med den bruden på lördag!! Känns som 10 år sen sist jag var ut.

Långhelg från skolan

Det måste vara ett skämt att jag börjar få ont i halsen igen. Orkar inte vara sjuk. Måste på apoketet imorgon och köpa nå skit som förhoppingsvis ska hjälpa.

Annars idag har det varit en lång dag på skolan. Hela dagen i simskolans tecken. Har gått igenom det mesta inför våra kommande sex LIA (Lärande i arbete) veckor. På måndag startar dom veckorna. Och jag ska börja på eddahallen med start på måndag 08.00. Jag tror och hoppas att det kommer att bli tre roliga och lärorika veckor.Vecka 46 praktiserar jag hos våran simlärarutbildare. Som jobbar på Nordpolen i Boden. Kommer att låna soffan hos Lallas mamma och Harald under dessa dagar. Dom bor i Luleå men tur att det går väldigt bra med bussar, om det inte är så att jag lyckas få låna bilen av mor min ;)

Som sagt, sovmorgon torsdag och fredag. Hur underbart!? Sov gott.



2010-10-19


Sista skoldagen imorgon, sen blir det långhelg från skolan. Men jobbar gör man ju givetvis. Men det bästa får jag iallafall njuta av, SOVMORGON!! Idag har vi haft en lång föreläsning om träning, kost & hälsa. På eftermiddagen har vi för tredje gången befunnit oss på 360. Denna gång fick vi testa på ett konditionstest. Man cyklar och läsar av pulsen efter varje minut. Fick ett hyffsat bra resultat. Sedan fick dom som ville testa på ett coopertest, vilket innebär att man ska springa så långt som möjligt på 12 minuter. Men jag hoppade över det eftersom att jag nyss varit förkyld och kände att jag hellre tog ut min kraft på innebandyträningen vi nyss haft. Kanske inte så bra skyll. Men känner att jag vill kunna köra mitt bästa när man får en sådan chans. Är ganska övertygad om att fler chanser kommer att dyka upp.

Som sagt så hade vi träning betydligt tidigare än vi brukar ha. Brukar träna mellan 21.00 och 22.30, vilket innebär att jag skulle ha befunnit mig på eddahallen just nu, i vanliga fall. Men istället så har Gamla stan match där nu så vi fick ta deras tidigarelagda träningstid. Känns underbart skönt att kunna krypa ner i sängen nu om jag skulle vilja, men tänkte fika och se lite desperte housewives. Har inte mycket kvar på säsong tre nu!!!

Har pakat en väska för imorgon drar jag till Byske och stannar där till på lördag. Kände för lite gratis mat och orkar inte slösa pengar på bussen mellan Stan och Byske hela tiden. Intar bäddsoffan i några nätter!

 

Jag bara älskar...

...att kolla igenom gamla bilder och återskapa massa roliga minnen!
Tänkte visa ett få tal av alla mina bilder, det flesta är från högstadietiden!


Fest i Båtvik 05/06


Fest i båtvik 05/06


Fest i Båtvik 05/06


Inflyttningsfest på Odalgatan 8.


En av alla sommardagar i Hedfors.


Tuffa brudar.


Johanna 16 år


Johanna 16 år.


Sanna & Linda på kyrkgatan i Byske.


Grabbarna grus, skolavslutningen i 9:an.


Spelade uppvisningsmatch på Luciacupen, gympasalen i Byske.


Carro, Sanna & linda lirar vollyboll på stranden i Byske.


Stadsfesten 05?


Byskeskolan vann skolhockeyn på tjejsidan. Jag gick i åttan.


En söt lillebror på 12 år?


Cupvinnare med Kaifs j18 lag.


Ritkigt snygga...öhh trevliga tjejer! ;)


En väldigt blåsig kväll i Sundsvall.


Vi har det roligt en dag på Umeå fotbollsfestival.


Kusin Pontus & syster Jonna i Hedfors.


9C´s klassresa till Stockholm.


Hyffsat nöjd innebandyspelare med lite för stor tröja.


Turkiet -06. Kul att stå bredvid denna bruna & vältränade tjej!


Lilla söta Jonna i Malå.


En solig fotbollsdag i Byske.


En kallvinterdag i Malå.


Två söta tjejor hos Johanna?


Fest någerst.


Tjej förfest i bagarstugan i Frostkåge.


Examensfest på Lanternan.


Examensfest på Lanternan.


Första skolavslutningen på gymnasiet.


En av alla dagar/kvällar på havet. Oftast Joppin som kapten.


Fotbollsavslutning med Byskes damlag.

Fråga mig inte varför vissa bilder är svartvita, det var säkert coolt eller nå.

Städa/diska/laga middag är vad som väntar mig nu. Puss


Söndagafton

Myslördag tillsammans med Carro & Tessa igår. Såg hockeyn och tog det sedan väldigt lugnt i Carros lägga, detta tillsammans med chips & godis. Givet på en lördag! Hockeyresultatet ska man ju inte klaga på! Sitter alltid bra med en vinst. Synd bara att dom inte lyckades få in mer mål.

Säsongens tredje match spelades idag. Motståndet stod Vindeln för. Förlorade med ett x-antal mål. Jag brände två jävla frilägen. Emma i målet kastade en fin boll till mig som gjorde att jag blev fri men icket. Fan, hon förtjänade det där assisten!! Nästa gång så lovar jag att sätta den!!!

Är man inte arg och irriterad på en sak så är det en annan.

Ikväll umgås jag med tjejerna Carro, Malin & Sandra. Tur att man har riktigt goa vänner.


2010-10-15

Nämnde ju något igår om att man tager vad man haver. Pappas bil står just nu på Nyckelgatans parkering och det kommer den att göra i 4 dagar till. Kunde inte komma mer lägligt!! Steg upp 05.00 imorse för att följa med pappa till Falmark. Detta gjorde jag givetvis för att jag skulle kunna ta med bilen tillbaka till stan. Jobbigt att stiga upp så tidigt men nu var det definitivt värt det.

Spenderar kvällen tillsammans med Linda. Inte i Skellefteå utan i Norsjö. Ska och titta på Emils hockeymatch!
Varma kläder är något som ska tas med!


Klantmaja

Idag så föll den första snön över Skellefteå. Om den stannar kvar eller ej, det återstår att se. Tyvärr så är det inte minusgrader vilket innebär att det blir slask, som alla vet. Vill faktiskt att det ska bli någon grad kallare så att snön får ligga var. Det värsta av allt är ju när vädret hamnar någonstans mittemellan. Precis så som det ser ut på marken just nu. Det är i detta väder man skulle ha haft sig en bil, men i dagsläget får man tager det man haver, det vill säga cykeln eller benen.

Har haft skola idag mellan 08.00 och 15.30. På förmiddagen stod det massage på schemat. Körde denna gång igenom över-och underarm. Position och handarbete skulle varieras som aldrig förr. Jag och några brudar i klassen gick sedan till wok and roll och käkade lunch. Efter det väntade ett tre timmars långt pass på 360. Givetvis tränade vi inte i tre timmar utan teorisnack tog upp en stor del. Hade faktiskt aldrig varit in där förut. Alltid kul att se något nytt och ett positivt intryck var vad jag fick. Riktigt fräscha lokaler. Vi som går ky får några 100 kr rabatt på ett årskort, funderar på att slå till. Men det är tiden som i sådana fall skulle vara ett hinder och orsak om jag skulle avstå från ett köp.

Hände en liten rolig grej där inne dessutom. Rolig kan också betyda pinsam i denna situation. Fick låna ett hänglås som det flesta andra gjorde för att låsa in kläderna och värdesakerna. La in allt jag inte skulle använda på lektionen och trodde sedan att jag hade låst skåpet med hänglåset. Hittade inte nyckeln någonstans och ingen annan hade tagit den heller. Efter ett tag slog det mig att jag hade råkat låsa in nyckeln i skåpet och sedan satt dit hänglåset. (Det låg ett hänglås på bänken men någon sa att det låg där när vi kom) Fan tänkte jag och gick sedan upp för att säga till i receptionen. Hon i kassan var våran lärare. Och vi bestämde att vi skulle fixa det efter lektionen med en extra nyckel som senare visade sig vara en stor "knippsare". Vi gick ner i omklädningsrummet och jag pekade på mitt skåp. Hon knippsade upp hänglåset...men i skåpet så låg inte min väska eller min jacka!!!!! DET VAR JU NÅGON ANNANS SKÅP!! Hänglåset som låg på bänken i början var ju det jag hade lånat, så det olåsta skåpet bredvid var ju mitt. Det vart lite pinsamt där ett tag. Men våran lärare hämtade ett nytt hänglås och satte en lapp på "någon annas skåp" att hon skulle kontakta receptionen. Så det löste sig ju ändå men fan vad klantig jag var!!!!


Gör mig frisk

Hostar & nyser om vartannat! Min största önskan nu är att jag imorgon vaknar upp helt frisk, pigg och alert!
Om jag ska vara helt ärlig så tror jag inte att min önskan kommer att gå i uppfyllelse. Känns som att detta kommer att sitta i några dagar till, men önska kan man ju alltid göra, right?

Nu ska jag traska iväg till bussen. Stan nästa. Sen sängen fort som fan. Kramen

Tisdag

Sitter och blöder näsblod, happ. Hoppas för allt i världen att jag får sova i natt. Har varit igång hela dagen idag och morgondagen blir inte lugnare. Både skola & jobba säger ju allt. Men att jag inte trivs på skolan kan jag inte påstå. Kanon bra klass och kunniga lärare! Vad mer kan man begära? Har befunnit oss mesta dels på edda idag. I bassängen. Tränat på bland annat djupdykning och att lära varandra simma !

Imorgon blir det en hel dag i Byske. Fullspäckat schema som vanligt.

För att orka med ska jag bege mig till sängen. Simma lugnt!

-----

satansjävlaförbannadefanhelvetsbajs  FÖRKYLNING. Är det inte det ena så är det de andra.
Och givetvis kommer det i rätt tid. NOOOOOT

Orkar inte med det här---

Världens jobbigaste dag.

Var igår söndag. Vaknade av väckaren 07.00, klev upp och gick ner för trapporna och just då kom smärtorna. Smärtorna i magen. Satte mig i soffan med en kudde på magen och vilade en stund. Men började känna mig stressad eftersom att jag skulle vara på badhuset kl 08.00. Hade dag 2 på vattengympautbildningen. Och eftersom att jag var den enda som hade nyckeln och kunde larma av så kände jag att jag var tvungen att he mig dit. Hade hoppats på att det skulle bli bättre när jag kom ut i friska luften genom att ta en promenad till badhuset. Men icket. Kände mig illamående och började kallsvettas. Väl där hade det värsta gått över. Men sa till våran lärare att jag kände mig risig men att jag skulle vara med så gått det går. Smärtorna kom tillbaka och efter ungefär 4 timmar gav jag upp och ringde till pappa efter hämtning. När jag kom hem la jag mig i sängen för att vila men smärtorna blev bara värre. Fick inte ut någonting varken där uppe eller där nere. Efter några timmar med bara mer och mer smärta ringde mamma till sjukrådgivningen och personen som svarade tyckte att vi skulle åka in. Sjukhuset nästa. Tillbringade 4-5 timmar där inne och det värsta eller ska man säga bästa? Var att dom inte hittade något fel. Ingenting med blindtarmen, gallan eller äggstockarna att göra. Var inte heller gravid. Men tack som fan att smärtan gick över där vid 17 tiden. Hade haft konstant ont i 10 timmar. Det tär på kroppen vill jag lova. Men idag känner jag ingenting. Men mina funderingar på vad jag fick för magont finns fortfarande kvar. Bara jag slipper känna det igen så är jag nöjd!!!

Klockan är inte riktigt 12 än och mina klasskamrater är på Ostviks massage. Hoppade över första lektionen men ska på skolan kl 13 för att ha föreläsning om kost & hälsa.

Och btw, vad har hänt med alla inbrott i Byske? Bland annat på familjen Häll-Petterssons gata?
Hoppas förgudsskull att det inte har något med alla invandrare som invaderat campingen, för då blir jag förbannad.

En väldigt oooledig lördag

Har befunnit mig på Byske badhus i näst intill 12 timmar idag. Galet less.
Jobbade först 08.00-11.00. Körde simskola osv.
Sedan har vi haft vattengympautbildning från 11.00 till just efter 19.
De flesta timmarna har bestått av teori men vi har även ägnat några timmar i bassängen.
Nu så är jag väldigt trött. Blir en myskväll hemma med mamma och pappa.
Inte ofta det händer en lördagskväll. Men det är något man behöver ibland. Hörde just att mamma hällde upp godis i en skål också ;)

Sen att mitt favorit lag i innebandy, det vill säga mitt eget lag, vann idag mot Umeå city med 5-1.
Fan vad kul med vinst brudar!! Attans att jag inte kunde vara med. Men nästa helg hoppas jag på en repris.

Även mitt favoritlag i hockey, Skellefteå AIK, vann med 3-1 mot Linköping är ju också kaaaaaanoners!!

Slitsam lördag men kan lova att jag kommer att lägga mig med ett leende på läpparna.

Ska hinna se IDOL också som jag missade igår när jag var i Norrbotten.
Btw, så vann IBK mot K4 med 8-7. IBK hade en ledning med 7-0, vilket slutade med en oerhört spännande match.Men kul var det!


Leif, 50 år.


Grattis världens bästa pappa!
Nu har gubben gått och blivit 50 bast. Hälften av hundra = GAMMAL

Om några timmar drar jag, Regina, Bea, Rebban, Rigge & Alex till Arvidsjaur för att se seriematchen mellan K4 och IBK. I vanlig ordning så håller jag på IBK, även denna afton.

När vi kommer tillbaka till stan så ska jag lifta med mamma & pappa till Byske. Om mina syskon har lydigt mina order så ska det stå en gräddtårta med nonstop och gelehallon på bordet. Dessutom ska dom ha dukat fint och ställt fram ett paket på pappas plats. Tur att Jonnas planer blev inställda så att hon också kunde vara hemma i Byske denna afton. Vet ej om jag riktigt litar på mina bröder gällande tårtbakning och dukning, kan ju hända att tårtan är upp och ner eller nå liknande ;)

Aja, det här blir nog en bra dag. En roadtrip med 5 brudar & en kille på 5 år + tårta till kvällsfika.

Hoppas ni också får en lika bra fredag som jag! Ciaao.

2010-10-07

For på jobbet några timmar tidigare för att beta av några punkter för att ta magistermärket.
Har idag gjort:
- Flytprovet = Flyta i 12 minuter.
- Vattentrampsprovet = Trampa vatten i 12 minuter.
- Längddykningsprovet = Simma under vattnet 16 meter.
- Djupdykningsprovet = Dyk från kanten 2 gånger & 3 gånger från ytan. Djup 3 meter.

Då hade man gjort bort 4 av 9 punker. Snyggt byggt.

Jobbar till 21 ikväll. Sen måste jag vänta till 22.35 bussen. Suck.

Yeey

Har ju inte nämnt någon om gårdagens resultat!! Skellefteå IBK 8 Skellefteå IBS 0. Ja det var ett härligt resultat. Dock gjorde man själv varken ett mål eller ett ass, men glad är man ändå. Alltid kul att spela innebandy. Tråkigt för min del att jag inte kan träna på torsdag= jobb. Och kan inte spela seriematchen mot Umeå City på lördag= Skola. Ja skola på en lördag!? Första & förhoppningsvis sista gången. Har vattengympa utbildning hela lördagen och hela söndagen. Det som jag tycker är tråkigt är att vi ska vara i Byske. Hade helst velat att vi fått vara i något annat samhälle för jag har (vilket jag tycker är pinsamt) endast badat på edda och i Byske. I Skehamn? I boliden? I Bure? Svar nej. Måste he mig dit någon gång. Speciellt nu när jag badar gratis på alla Skellefteå kommuns badhus. Har ju 1,5 år på mig. Så jag borde ha tid, lust & ork någon gång.

Denna onsdag har inte varit allt för händelserik. Sovit & sett typ 6 avsnitt av ni vet vad. (Desperate housewives) Är snart klar med andra säsongen. Har lånat tredje också av Rebban. Sen måste jag till hemmakväll för att låna de resterande 3 säsongerna. Tror att det är säsong 7 som börjat på tv:en nu?

Jobbat från 16 och väntar på att få avklara min sista timme nu. Funderar på att stanna kvar och basta & bubbla men kände inte för att göra det själv, men vi får se. Hejdå.


Rosa


Var in på Bokia igår och inhandlade en rosa börs, ett rosa pennfack
& en rosa almanacka. Har sponsrat Rosa Bandet med några kronor:)

Nu sitter jag och inväntar Rebban, sen svänger vi förbi kågevägen för att hämta upp Jonna och sedan vidare mot kaplan. På kaplan gör jag inget annat än att spela innebandy. Och det är just vad som väntar denna tisdagsafton. Träningsmatch mot Skellefte IBS. Sist vi mötes blev resultatet lika, 4-4. Blir spännande att se hur matchen slutar denna gång.

Gran Canaria, snart kommer vi.

Då var resan bokat till 110%!!!!!!

Sanna & Lalla. Gran Canaria. 101231-110114. All inclusive. 2 veckor med sol och bad. UNDERBART BRA

Kommer alltså att fira det nya året på flygplanet som ska ta oss till Spanien. Men att missa en nyårsafton hemma i Sverige känns som att det spelar ingen roll. Det viktiga är att jag får vara med Lalla. Vilken nu är spikat och klart. Nu är det bara att börja räkna ner. 87 dagar kvar!!!


Bild från Thailand.

Inte okej.

Och nu så har även jag sett den. Inception. Helt okej film. Men vad fan har hänt med värmen i biosalongen?? Ni som känner mig vet att jag inte brukar frysa så ofta, men dessa 2,5 timme framför filmen var jobbiga pga den låga temperaturen. Bokstavligen satt jag och skakade tänder. Hade inte på mig så speciellt mycket kläder heller. Jackan fick jag använda som en filt, men det hjälpte inte mycket. Både jag & min biodate, det vill säga syster Jonna, kom överens om att mer kläder skulle sitta på nästa gång vi besöker biostaden.

Annars i afton har jag varit ut till falmark för att vinka hejdå till Lalla. Längtar tok mycket tills vi ska ses nästa gång, när det blir vet vi inte än. Tog sedan bilen tillbaka till stan. Hade några påsar med pantisar i bakluckan så jag stannade på coop för att panta dom. För det första så visste jag inte vars returrummet var så jag var tvungen att fråga. (orkade ej leta så länge). Började panta, när jag matat in ungefär 10 burkar så börjar maskinjäveln tuta och blinka. På displayen står det att jag ska tillkalla personalen. Innan jag hinner vända mig om för att göra det så står det en tant (ALKIS) 2 mm bakom för mig och blir irriterad för att maskinen inte fungerar, alltså "min" maskin. Tanken slog mig sen att hon ville nog råna mig på mina pantburkar. Inget skämt nu alltså. Men några min senare traskade hon vidare och jag gick och sa till personalen. Går tillbaka och väntar snällt. Men ingen dyker upp och jag blir less. Eftersom att dom har tre pantmaskiner så tar jag den i mitten som inte är trasig eller upptagen. Ja, givetvis..samma visa igen. Efter att jag matat in några burkar så händer samma sak. Den börjar tjuta och blinka som den förra. (Blev ett jävla disco i returrummet vill jag lova.) Blir irriterad och går och säger till igen. Tack och lov så följer hon med mig. Fixar det som är fel. Och jag kan panta klart mina burkar. Men min fråga är nu..var detta värt 56 kr!? Tveksamt.

Nej ni, nu ska jag krypa ner i sängen för att sova. Kommer garanterat att drömma om pantburkar. OMG




Kanelbullen


Kanelbullens dag idag.
Som fan att jag ska fara & köpa bullar!!! Fast egentligen hade jag önskat att jag orkat ställa mig och baka egna, men det får bli en annan gång. Ett mjölkpaket ska också inhandlas!!

Nu ska jag ägna mig åt att se Ensam mamma söker, som jag lyckades missa igår.


Helgen

Matchen mellan AIK - Brynäs var grymt bra. 5 mål i första perioden säger ju väldigt mycket.
Sen att AIK skulle vinna med 6-3 trodde jag inte i början av matchen. Hade ju faktiskt tippat 4-2 till Brynäs. (Men det behöver ni ju inte säga till någon) Men tredje perioden tillhörde AIK totalt. Brynäs hade rent utsagt ingen chans att komma ikapp och reducera. Kan bara sammanfatta timmarna på ladan med ett: De var värt vartenda öre.

Hade sovfrämmade i natt i form av en lillebror som heter Jonas. Sov till ungefär 09. Steg upp, käkade frukost och sedan började vi traska till stan för att ta 10.30 bussen till Byske. När jag far till Byske så ska jag antingen hälsa på familjen eller jobba. Idag är det söndag och det borde vara så att jag inte ska jobba men det ska jag ändå. HYRA kallas det. Tre timmar på en söndag är ju ändå pengar så jag kände att det var värt det.

Ikväll är sista kvällen som Lalla är kvar i staden så jag hoppas att jag får rå om honom själv. Kanske bio eller någon liknande.

Annars så är jag ledig både måndag & tisdag, känns grymt bra. Har distansstudier även kommande vecka. Så att tillbringa tid i skolan behövs ej. Tummen upp för det. Dock ska det läsas en jävla massa men det tar jag när jag har tid och lust. Det vill säga när :O Aja, någongång ska det göras iallafall.


2010-10-02

Känns som att det varit någon dags frånvaro för min del. Orsaken är ju givetvis att jag har pojkvännen på hemmaplan. Gårdagen spenderas i Arvidsjaur & natten i Byske. Idag for Lalla till Luleå för att hälsa på hans mor och jag sitter på jobbet som alltid denna tid på lördagar.

Igår kväll for mamma & pappa till Mallis. Hade mer än gärna följt. Speciellt när pappa ringer och säger att som sitter på altan med solen stekandes i ansiktet och termometern visar 25 grader. Det kallas avundsjuka. Men jag är ju trots att glad för deras skull. Dom förtjänar att få fara bort tillsammans i några dagar.

Ikväll är det hockey som gäller. Live på ladan med Lalla & lillebror. Hoppas på en bra match!

Puss & Kram.

RSS 2.0