Tisdag

Wow, nu har jag fått mig ett eget passerkort. Någon som ska med på Edda och bada eller på arenen och se hockey? För det gör jag gratis nu, perfekt för en allt för ofta fattig Sanna.

Chilldill

Efter en as jobbig träning pga både dålig kondis och ej så pigga ben så njuter jag i soffan till fullo.
Imorgon jobbar jag 13-20, under dom första tre timmarna ska vi ha personalmöte och käka smörgåstårta!!!! Mumsfilibaba

Ryggproblem, nej tack

Skulle behöva mig en nya sådan, något liknande som den på bilden. Får så förbannat ont i ryggen av den lilla fjanten till datastol som jag har nu. Och eftersom att man trots allt spenderar en hel del tid vid datorn så kan det vara värt att lägga några hundralappar på en skön stol. Någon ska snäppa förbi IKEA snart, pappa?

Åh..

Har fått en inbjudan till ett bröllop. Har aldrig varit på bröllop. SHIT VAD KUL!!!!
Är så glad för tjejen med gitarren och hennes Niklas skull!!

28:e

Gårdagen, fredag. Jobbade till 17.30 & tog sedan buss till Stan & Eddahallen. 19.30 var det ju som sagt tekning mellan IBK & derbylaget Gamla stan, hoppades och trodde starkt på IBK, men med lite underskattning och mycket otur vann Gamla med 5-6. Tråkigt men sant.
Vi damer svek ej festplanerna och drog till kvartesgården här på nyckelgatan. Trevlig kväll, räcker så.
Idag, lördag. Tog mig upp vid 09.30 för att lämna igen nyckeln till hyresvärden. Sedan drog jag, mor & Jonna till Ica maxi, för att jag, Sanna, skulle stor handla. Handlar man för över 1300:- så är det för mig stoooor handling. Men det känns så jävla värt det. Har nu fulla frysen med mat. MATLÅDOR. Goda sådana också. Tack än en gång för hjälpen mamma & syster. Käkade desutom min första semla detta år.
Annars denna lördag har jag haft en trevlig kväll med den blivande mamman Carro! :) Käkade go mat och såg den bedrövande hockeymatchen mellan Frölunda - AIK. Är dom i en formsvacka? I think so.
Har sedan hängt i min soffa och sett filmen, 127 timmar, en spännande men samtidigt gripande film.
Lär krypa under täcket hyffsat tidigt ikväll, borta match i Umeå väntar imorgon.

Snygga afficher Tess!

"För alla de som inte bestämt sig än. Ska jag stanna hemma och se TV? Ska jag ut och festa? Eller ska jag gå på innebandy? Till alla dessa säger jag bara - kom och se innebandy! Det kommer att bli en kanonmatch då båda lagen är extremt laddade och vill bjuda er på läktaren på en skön kamp. Sen kommer även inramningen runt matchen, allt från intro till fikat, att bli riktigt fett - det kan jag garantera! Jag tycker helt enkelt att det är fel av alla innebandyintresserade att inte komma och titta på Skellefteås två bästa lag. Ett Skellefteå IBK som visat att man är på rätt spår igen och som återigen tittar uppåt i tabellerna istället för motsagt riktning, och ett ungt och kaxigt Gamla Stan som gör allt för att spela en roligt och offensiv innebandy med sina unga talanger i spetsen och som kommer göra allt för att leva över i den här serien. Så kom till Eddahallen på fredag 19.30!"

- Arvid Marklund



"Ses på Edda, ja."

- Sanna Häll-Pettersson 


Sommar, sommar & sol

Trots att jag inte hunnit med typiska vinter aktiviteter så som skoterkörning, snowboard/slalomåkning och en hockeymatch på skridskor så har jag just nu värsta "längta efter sommaren-känslor". Allt är som så mycket enklare på sommaren, man slipper planera hit och dit hur man ska ta sig och vad man behöver ha med sig för kläder osv. När jag var liten och min förskolelärare frågade mig vilken årstid som jag gillade allra mest så svarade jag alltid vintern. Det handlade nog om Malå och allt vad vi mest gjorde där. Skulle man fråga mig idag så skulle jag inte kunna välja mellan vintern & sommaren. Dom två årstiderna är charmiga på var sitt sätt. Just nu längtar jag till sommaren. Till alla lanternankvällar, midsommar, stadsfesten, parkenjobbet, bruna ben, alla norskar som invaderar Byske camping, jag längtar till och med efter att få ett kliande myggbet.




Ska till fjällen med familjen om några veckor. Så dom har vinter aktiviterna jag nyss snacka om ska upplevas under vintern 2012!!

  

Vecka 4

Måndag: Jobb 14.30-22.00
Tisdag: Jobb 16.00-20.00
Onsdag: Jobb 13.00-22.00
Torsdag: Jobb 13.00-21.30
Fredag: Jobb 13.00-18.00 Skellefteå IBK-Gamla stan (Herr) 19.30
Lördag: LEDIG!!
Söndag: Täfteå-IBK 15.00

Mesta dels bara kvällsjobb denna vecka. Vilket innebär en osocial Sanna, but what to do. Pengar behöver ju alla.

Låg uppe halva natten inatt och såg Justin Biebers film, never say never, och jag kan faktiskt förstå varför alla brudar är som tokig i honom, rent utsagt besatta. Men den killen har ju något extra, kanske världens gulligaste ansikte också. Sen alla hans kärlekslåtar han sjunger gör ju alla tjejer knäsvaga.


22:a Januari

Tack alla fin fina flickor för en superduper kulig kväll. Detta gör vi om inom en snar framtid. När alla är samlade hemma i Skellefteå.
Söndagen har som tradition spenderats på Eddahallen. Bra helg för stadslagen. Kul med massa vinster!!

Jag ska finna vägen eller skapa den.

Jobbat på Rönnskär 07.30-16.00 idag. Sen har jag & Rebb kört en functionpass på 360. Efter det spenderade vi kvällen i soffan min. Skön Torsdag! Säger jag nu när träningspasset är över ;) Kommer dock ha träningsvärk nanting, känner redan av i vaderna. Men jaja, får springa bort det på morgondagsmatch! För som sagt: Skellefteå IBK - Röbäck 19.30 @ Eddahallen. Kul med fredagsmatch och skönt med matchledig lördag/söndag. Femte raka segern? I think so. God natti.
Gjorde min första och hittils enda tatuering i Thailand 2010, är ruggigt sugen på en till!

Måndag

Så vad har hänt i Sannas liv sen senast. Jo, vi har fått sex i veckan. Ja, alltså sex poäng, det vill säga två vinster!! Wooohoo. Vann idag också, träningsmatch mot IBS, kan få sex denna vecka också om vi vinner nu på fredag hemma mot Röbäck. Det går bra nu kompis, det går bra nu.

Har duschat tre gånger idag!! Inte bra för min just nu allt för torra kropp. Men har kört ett stenhårt (?) vattengympapass på edda, for mest bara dit för att få tips på några nya övningar, passet var annars lite för segt. Har sen under dagen haft simskola med söta 6-7 åriga Byske barn. Spenderade mest tid med lilla, lilla Isac som knappt når botten på det allra grundaste men kämparglöden och viljan hade han allt, och åka lianen på det djupa skulle han också göra, jag gillar han ja. Var ju såklart tvungen att duscha efter matchen ikväll också, så jag kanske håller mig ren i tre veckor nu?
Jobbar 14-20 imorgon, så äre. Håj.
Men eyy, jag längtar som tusan till lördag!!!

Nykter helg med massa innebandy!

Igår fredag hängde jag på Rönnskär från 07.30 - 15.30. Eller hängde och hängde, kopierade papper. 20 pärmar ska bli 80 st. Så ni kan ju förstå att det är en hel del papper som ska kopieras. Ett få tal kvar nu!
Efter jobbet drog jag & Rebb till 360, för första gången på säkert 2 månader. Ett spinningpass var vad som stod på schemat, och satan i gatan så jobbigt. Det här håller inte, måste dit oftare nu.
Kvällen spenderades på Edda, Gamla stan - Wibax 5-7.
Nu sitter jag & väntar på familjen, lillebror Jonas har match på kaplan. Heja Byske.
Åker med till samhället sen. Mys i soffan med flickorna.
Hemma match imorgon!! Och inte bara vi har match:
Skellefteå IBK (Dam) - Gullänget/Kroksta 11.15
Skellefteå IBK (Herr) - Jämtland 14.00
Skellefteå innebandy (Dam) - Jämtland 17.00
Ses på Edda, hela dagen lång!

Kul!

Extra kul att läsa dagens norran!! Händer ju inte allt så ofta att man får se sina lagkamrater i papperstidningen! Vi vann alltså derbymatchen igår mot Hammarängen. Vände från underläge med 2-0 till vinst med 2-3!! Underbart skönt.

Veckomatch!!

Har jobbat 07-12 idag. Käkade lunch på Byskeskolan. Ryssröra och pitabröd!! Lika gott som då.
Nu sitter jag i soffan hemma i stan. Funderar på att vila mina ögon ett tag. Match ikväll & då vill jag inte vara trött. Derby mot Hammarängen. Eddahallen 19.30. Ikväll går vi för seger!
Om jag inte ska vara bänkvärmare hela matchen så ska jag göra mitt bästa för att komma lite närmare "poängligaledare" - platsen. Känn pressen Stenman ;)

HP

Först vill jag tacka Carro & André för en super god middag & äppelpaj till efterrätt. Satt som det skulle i magen! sen tänkte jag ladda upp några mobilbilder så här på kvällskvisten:
En söt fis till lillebror
En annan trött/halvglad lillebror
En väldigt glad mor
En väldigt trött far?
En fin tjej till lillasyster
Mor & Far 1989
En sannis med lilla Berta
Coola muppar
Leker brandman!
Ge mig!
Egengjord kyl!
Världens största firre?
Erik snålåker!
Hellooo, fäller ett träd!
Perfekt resultat!
HLR träning!
WOW!
Så, filmdags. Natti, natti.

Söndag

Traskar till fröken Idenäs på söndagsmiddag!

&


Söndag? Fredag?

Blev en spontan fest igår! Alltid lika kul med impulsaktiviteter som i det här fallat var att ta på sig partyklädseln, leta igenom kylskåpet efter alkoholhaltiga drycker och hitta en förfest. Det var inte så svårt ;) Allstar vart utgångsplatsen men folk tycks hålla sig på avstånd eller något liknande när jag ska dit, hahaa, börjar nästan fundera. Dansa fick jag då göra ett litet tag. Kom hem till Rebban i lagom tid till soffan och finalen i JVM. En riktig nagelbitarmatch må jag då säga. Skottstatistiken slutade 58-17 till Sverige, tycker jag säger rätt mycket om vilket lag som förde spelet. Grymt bra målvakt hade Ryssarna. Kom hem till läggan någongång efter 05. Tröttheten svängde lite fram och tillbaka under matchen men väl i sängen så kunde jag då fan inte somna. Måste nog berott på den härliga känslan efter att ha sett pojkarna ta VM-guld!!!!
Klockan ringde just efter 10 imorse och då kan vi snacka om en död Sanna. Men upp skulle ja! Har spenderat dagen på edda med Caroline. Började på den blöta delen av huset, simmade några längder och traskade sedan till den torra delen, där det spelades fotboll för fulla muggar. Sunnanåcupen, ja. Hann se en match med Byske/Ålund när dom mötte FF i semifinal. Tyvärr förlorade dom den. Annars vann Morön på herrsidan & Sunnanås "äldre lag" på damsidan.

3:e januari 2012

Öh jaha. Tisdag idag. Jobbat/jobbar 12-21 måndag-onsdag. Imorgon kväll så ska det göras premiär med skridskorna på fötterna. Hoppas för allt i världen att inte vädret förstör detta nu. Torsdag har vi öppet som en lördag, det vill säga 10-14. Kom och bada! Efter det så SKA jag dra till 360 och träna lite egenträning. Sedan ska jag traska till edda för att se Sunnanåcupen med Lisa och någon fler kanske. Inte varje dag jag sitter där och ser en anna sport än innebandy. Blir kul! Hejar såklart på Byske/ålund.
Fredag har vi stängt på badhuset vilket innebär att jag är ledig, kan hända att det blir en sväng upp till edda igen. Annars ska jag nog bara njuta i min lägenhet. Har fått allt som är nyinköpt på plats nu. Känns skönt nanting.
Funderar starkt på att klippa lugg igen. Någonting måste ske med håret iallafall.

Mitt 2011

När jag summerar mitt år 2011 så vill jag nog säga att det varit ett bra år. Har varit i Kåbdalis & i Ammarnäs med familjen och kört skoter och åkt snowboard/slalom, har fått delta på flera, flera otroligt roliga fester med människor som får mig att må bra, har haft en sjukt bra sommar som avslutades med en resa till Turkiet med Rebecca & Bea, har spelat en del innebandy med IBK, kommer alltid att vara det bästa innebandylaget oavsett om vi vinner eller förlorar, har blivit singel till 100% och det känns för jävla bra, har haft min lägenhet uthyrd i 6 månader och har fått tillbaka den och nu känns det som att jag kommer att trivas som aldrig förr, har gått ut park,fritid & badmästarutbildningen och fått mer arbetstimmar på Byske badhus. Har varit och hälsat på mormor & Janne i Uppsala två gånger på två månader. Haft en mysig jul och en trevlig nyårsafton.
Bilder från Januari - December 2011:
Nyårsafton ´11 (12)


RSS 2.0