Shopping i Turkland


(Naglar)

(Converse)

(One Piece)

Skolvecka

Efter en askön helg med matfesten i spetsen så är det måndag imorgon. Jag återgår till skolbänken. Känns rätt tungt om jag ska vara ärlig, men å andra sidan kul att träffa mina klasskamrater från lite var och här i vårt avlånga land.

Gårkvällen var riktigt, riktigt trevlig. Du saknades Johanna!

Nu ska jag vila mina ögon! Sov sött. Kram

Turkiet - Bilder

Tack Rebecca & Beatrice (Sara & brudarna från Mariestad) för en underbar vecka i Turkiet!

Lets get to it

Hade några härliga timmar igårkväll på viking tillsammans med park/gata från både Byske/kåge. När gubbar & alkohol befinner sig på samma ställe så brukar det bli en skön stämning, vilket det också blev. Sen hände det inte så mycket mer nämnvärt. Kom hem hyffsat i tid.

Idag lördag har jag såklart hängt på matfesten. Langos, två dagar i rad, de ni ;) Kan det bli tredje gången gillt? Funderar starkt på att ge en annan fetmat en chans. Eftermiddagen har spenderats på Kaplan. Såg IBK herrarna utklassa Luleå. Alltid lika kul när det går bra för vårt herrlag.

Och ikväll, ikväll är festen. Har inhandlat mig ett, för mig, nytt vin. Spännande ;)
Ses på krogen Skellefteå!
Back on track

Tillbaka i Sverige, Skellefteå, Byske. Borta bra men hemma bäst. Har haft en otroligt härlig, svettig & oväntat lugn semester. Grymt bra med andra ord. Men en vecka, möjligtvis någon dag till räcker när man är i Turkiet under denna års-tid. Enligt mig ialf. Nu säger jag god natt och entrar sängen. Skönt att slippa det kalla stengolvet på skycity på Arlanda. Har inte fått sovit allt för många timmar i natt. Innebandyträning väntar ikväll. Ohejbara.
Bilder lär komma!

Lördagskvällen

Laddar upp några få bilder från vår kräftskiva. Galet bra kväll på alla sätt och vis. Tack flickor!..och pojkar ;)
Sista jävla jobbdagen imorgon för i sommar. På onsdag åker jag, Rebb & Bea till Turkiet. Önskar mig själv en förjävla bra resa. Och hoppas ni andra får några hyffsat bra dagar. Inte allt för bra så att jag missar något ;) höhö. Ingen bloggning på resan. Ingen dator ska mina händer röra. Så är det bara. SEEEEEYA. PUSS

Efterlängtade helg.

Men är det fredag idag eller!? GRYMT SKÖNT med helg. Dock ska jag & jobba någon timme imorgon med mitt extra jobb men det känns ändå helt okej. Får ha sovmorgon och hinner med party på kvällen. Fan vad bra.

Jag & bästa mamma var ute och promenerade i hela 2,5 timme igår. Gick på furuögrundsleden. Som går från Byske camping till Kolviken som ligger någon km utanför furuögrund. Man går längst havet, på en stig som någon har fixat. Blev väldigt positiv till detta. Måste hinna traska där en gång till innan det blir allt för kallt. Fanns en hel del grillkåtor längst vägen också. Hyffsat mysigt att ta med en ryggsäck med lite vedträn/ matsäck och traska dit och grilla.

Sanna

Eyy, jag har ju namnsdag idag.
Den där pricken har jag satt dit själv. Jag måste ju erkänna att det står Su under den. Det vill säga, Susanna har namnsdag idag, inte jag & alla andra som heter Sanna. Men grejen är att vi haft vår dag den 11 Augusti, men nog har dom tagit bort den. Så nu har jag fixat det, ialf på vår almanacka på jobbet. Thihihi

Jalla jalla

Har just insett att jag slösat bort 4 år på en kille som inte riktigt har alla hemma. Tycker verkligen synd om honom. Tycker synd om mig själv också, hur jävla dum får man vara. Och varför lyssnade jag inte på mina familjemedlemmar och nära vänner som hela tiden varnat mig. Men jag har ju som inte någon att jämföra med, & det är ju såklart lätt att lura någon som inte har någon erfarenhet utav förhållande och dess innehåll. Men vad är kärlek egentligen? Tror inte att jag upplevt riktigt kärlek. Bara fejk.
Är det nu man ska skära sig i handleden? Skulle ju kunna vara så men det är nog det sista jag ska göra. Kände typ att livet just har börjat. Känner mig fri på något sätt & det känns för jävla bra. Åker snart utomlands också. Kunde inte komma mer lägligt. GE mig allt av livet!

TråkigaMåndag

Sommarens regnigaste dag, därmed också sommarns segaste dag. Sa till mina arbetskamrater att jag skulle kunna byta till vilket innejobb som helst denna dag. Kändes så för stunden. Men nu när jag tänker efter så skulle jag nog inte byta till vad som helst. Var ute mesta dels av dagen men gjorde också en stor städning i vårt fina gräsklipparförråd. For fram och tillbaka till ÅVC (Återvinningscentralen) för att slänga både det ena & det andra.
Denna måndagskväll när jag ej är sugen på att vara ute så har jag påbörjat en skoluppgift och gått igenom lite siffror gällande mitt extra jobb. Sen är jag som vanligt extra trött på måndagar så snart kommer jag att vandra vidare till soffan för att slå igång en film. Passar perfekt att mysa ner sig framför tv:en en sådan här kväll.
För två veckor sedan stod jag & klagade på hur jävla varmt det var denna dag när vi vattnade blommor. Idag skulle jag mer än gärna spola tillbaka till denna dag. På just detta kort har jag halv mycket kläder på mig, men det är för att en arbetskamrat tagit en hel del kort på mig till en skoluppgift, därför var det viktigt att jag hade på mig rätt klädsel också. Vill ju inte få underkänt pga min klädsel ;)
Stoooooorn.
Kolla oljan kan jag också.
& rensa ogräs är jag kung på.

Kungen kommer till Sverige

ALLTSÅÅÅÅÅÅÅ VAAAAAAA!?

Brad Paisley till Sverige 2011!

Nyheter

Countrystjärnan Brad Paisley kommer till Sverige för första gången i slutet av augusti. Han gör konserter även i Norge och Danmark.


Skandinavienturnén börjar på Cirkus i Stockholm onsdagen den 24 augusti. Han gör sedan en tur till Oslo med sitt band. Därefter framträder han i Göteborg på Lisebergshallen, lördag den 27 augusti och avslutar sin Europaturné på Forum i Köpenhamn den 28 augusti.

Har inte råd att fara & se denna karl. Även fast att jag verkligen, verkligen vill. Ända sedan jag började lyssna på Brad Paisley så har jag sagt att när han väl kommer till Sverige så ska jag vara på plats. Hade jag vetat om detta före sommarns början så hade jag sparat alla mina pengar för att kunna fara till Göteborg lördag den 27 Augusti för att se han!!!! ÅHHHHHHH. Måste försöka fixa det här.
  • Mud on the tires
  • When I get where I´m going
  • Whiskey Lullaby
  • She´s everything
  • Little moments
  • Two people fell in love
  • The world
  • Thats Love
  • Ticks
  • Celebrity

Som borta men ändå hemma.

En härlig partykväll på hotell Aurum med allt som till hör just ordet hotell. Utgång hanns det också med!

Underbart bra

Har jag inte världens bästa vänner så säg? En otroligt rolig kväll på väldigt, väldigt länge. Slutade med att jag kom hem när mamma & pappa satt och käkade frukost. Händer nästan aldrig att jag drar på efterfest men jag ville helt enkelt inte att kvällen skulle ta slut. & grattis återigen bästa Johanna som fyller hela 22 år idag!

Underbart bra.

Välkommen torsdag

Hade ni befunnit er på Tjärholmen i Byske nyss så hade ni garanterat fått er ett gott skratt. Det var nämligen så att tre hyffsat korta tjejer skulle sätta upp ett partytält helt på egen hand. Hade inte mina händer varit upptagna med att hålla upp det ena och det andra så hade jag velat fånga detta på kort. Men får helt enkelt behålla bilden i minnet. Men tillslut såg det ut som det gjorde på beskrivningen, snyggt brudar ;)
En jobb dag kvar sen väntar en lång helg som inte kan börja så mycket bättre!! PUSS

Hej hopp

Endast två veckor av jobb återstår innan jag & två brudar drar utomlands. Har jag sagt att jag längtar? Ska bli riktigt skönt att komma iväg & sola, mysa, festa och allt som hör till när man är på en solresa.
Förövrigt är det tisdag idag. & jag har bokat en klipp tid klockan 17. Det är också något jag längtar till, för jag tror nästan att jag aldrig haft så fruktansvärt risigt hår som jag har nu. Inte okej någonstans.
Löshåret ska också få sig en omgång.


RSS 2.0