Måndag igen.

Är vårat kära AIK back on track? I hope so. Skönt med tre poöng ikväll.

Sov hos lillasyster inatt. Väckaren stod på 10.00, behövligt med en lång natt. Snart slipper hon mig ialf ;) Men tack bästa du för att jag får låna din soffa någon gång då och då. I love you. Snart är du välkommen till min lägenhet! Som jag kanske får igen lite tidigare än väntat!!!!
Jobbat 15.30 -22. Ska nu lägga mig och se klart första avsnittet av bron.

Hittade två bilder från lördagskvällen ;)

Mysfaktor

Gårkvällen spenderades på Kågevägen med några brudar tills det dök upp några pojkar. Hela högen drog sedan ut på Allstar. Trevlig kväll! Kan ej bjuda på några bilder för kameran låg kvar på mitt flickrum hemma i Byske.

Har denna söndag sett IBK herrarna ta en hemmaseger mot favorit tippade Hudiksvall, grymt bra match.
Skyltsöndan har jag även hunnit besöka. I Stan. Mysfaktor på hög nivå. Sedan har jag hängt hos Carro & André. Nu har hon kommit hem igen! Thihihi

Fredag.

Jobb 13-18. Kvällen kommer att bestå av plugg & idol om vart annat!

Russinhud

Har plaskat i bassängen i över 3 timmar idag. 1,5 timmes simskola på förmiddagen & sammanlagt 1,5 timmes simskola på eftermiddagen. Känner mig bokstavligen som ett russin. Har haft simskoleavslutning med två grupper idag. Denna lektion innehåller lite mer frilek = Bubbelpoolsbadning (Barnen fryser ju så i den stora bassängen) + att dom får varsitt diplom och dom får dessutom välja varsin glass. Tok nöjda små barn! Alltid lika kul :)
Jobb 08-17.00 imorgon. Sen har jag inbokat en skypedate med Erika. En klasskamrat som bor i huvudstaden. Ändrade planer inför helgen: Skellefteå IBK-Gullänget/Kroksta = Spelledig helg.
Sen så ska jag även hinna umgås med fröken Idenäs på söndag! Blir bland annat häng på skyltsöndag!
Kunde ha varit två simskoleungar men det är faktiskt Jonna & Jonas som badar på Nordpoolen i Boden År 2000.

Slitsam vecka

Måndag: Boliden badhus 07.00-10.00 Jobb 14-22.00.
Tisdag: Örjans 06.00 - 09.00. Jobb 12.30 - 21.00
Onsdag: Jobb 08.30 - 22.00
Torsdag: Jobb 08-17.00 PLUGG
Fredag: Extrajobbet & Plugg Jobb 13.00-18.00 PLUGG
Lördag: Jobb 08.00-14.30. Match. Skellefteå IBK - Gullänget 16.00. Kaplan. Efter en seger blir det FEST!
Söndag: Skellefteå IBK (Herr) 12.00 Sen är väl tanken att det ska pluggas.

Som ni kan se så är min vecka nästan bara fylld med jobb/skola. Känns riktigt tråkigt men också riktigt nödvändigt. Längtar tills december lönen för då ska det shoppas saker till LÄGENHETEN!!! :D

(Jobbar förövrigt inte på badhuset i Boliden & på Örjans, utan jag är bara där och städar, haha. Jag gör en skoluppgift bara.)


Är snön här för att stanna?


Super söndag till 100%

Skellefteå IBK - Skellefteå IBS 5-2! Så underbart jävla skönt att få vinna mot dom där små barnen.

"Det var kilona som avgjorde" - Tränaren i Skell IBS. HAHAHHAHA, så pinsamt.
Sanna & Jonna mys denna söndagskväll. Har investerat varsin godispåse och ska nu se första avsnittet av serien Bron som både Bea & Rebban tvingar mig att se :) Tydligen oerhört bra, återstår att se då :)

2011.11.19

Pluggade näst intill hela gårdagen, nu känns det faktiskt lite bättre, har större koll så att säga.
Kvällen däremot var betydligt mycket trevligare. Hann fara till Byske under några timmar. Käkade på Stengården med park/gatu från Byske/Kåge. Kul att träffa det gänget igen. Avtackade chefen Kenneth som gått i pension. Han och tre gubbar till hade under dagen åkt helikopter och lite runda under fötterna hade dom hunnit bli också, så ljud nivån inne på Stenis var inte låg, hahaa.
Breaking Dawn är nu sedd, ska man behöva vänta ett helt år till för att se del 2?
Lördag idag. Vid 11-tiden ska jag och morsfars hänga på Balder för att se syrrans modevisning. Hon går hantverks och idag ska dom få chansen att visa upp kläderna som dom själva sytt.
Sedan går bilen mot Lycksele. Ska skjutsa ditt mor & far och sedan återvända till Skell.
Mys med Rebban & Bea ikwell! :)

1 månad kvar!!!

Jobbar 07-17.30 idag. När väckaren ringde imorse så var jag inte pigg. Tänkte att när jag kommer hem på lunchen så ska jag sova, men man hamnar alltid framför denna fyrkantinga sak. Varför är det så?

Efter jobbet ska jag cykla hem för att sedan återvända till jobbet där vid 18.30, ska dock ej jobba. Utan jag och Brännström ska vara med på Görels vattencore, blir spännande. Har aldrig varit på ett sådant pass. Sedan ska väl en bubbel och bastu hinnas med. Blir mys. Åker med tjejen till stan sen för att dra på Anderstorpsskolan och titta på en volleyboll träning. Svar nej, ska ej börja träna. Har fått i uppgift av skolan att fördjupa oss i en sport och då har jag valt volleyboll så ska dit och intervjua Pempan & hennes tränare + att jag ska kika på träningen.
LEDIG FREDAG, LÖRDAG & SÖNDAG!! (Från jobb, måste plugga som satan)
1 månad kvar tills jag får flytta tillbaka till schtaan & nyckelgatan! Nedräkning börjar nu ;)

Scenen alla väntat på

Läser från dagens norran:
"För nu, äntligen, i denna fjärde filmen om kärlekstriangeln Bella (människa) Jacob (Varulv) och Edward (Vampyr) händer det faktiskt. Jag syftar naturligtvis på - trumvirvel - liggandet. Det måste vara stort för alla fans som inte bara får sin hett efterlängtade sexscen, de får också vad som måste beskrivas som det vackraste bröllopet någonsin mellan en människa och en odöd"

Ooooh, spännande! Fredagen är snart här! Då ska jag se scenen som alla väntat på ;)
Jobbar 13-19.30 idag. Tar bilen till stan för att hinna träna innebandy 20-21.30.

HA HA

Blev glad över denna bild..
Började tamefan GAPskratta åt denna, så jävla fula ;)

Ångest

Framsida.
Baksida.
Jobbar 15-22 denna måndag.
Har lite ångest nu. Mycket på en gång. 4 veckor kvar av skolan och varför lägger man mest skoluppgifter då? Nu vill man ju egentligen bara njuta. Jobbar dessutom mellan 30-40 timmar i veckan + mitt extra jobb. Ja, allt på en gång. Vill hinna träna innebandy också. Och vara med vänner. Men det går som inte ihop.

SÖNDAG

Skellefteå IB - IBK Alba 13.00 (Dam)

Skellefteå IBK - Örnsköldsvik IBK 16.00 (Herr)



Eddahäng med hon där till vänster! Hon där till höger saknar jag. Kom hem nu.


LÖRDAG



Förvaltningsfest (Skellefteå kommun, fritid) ikväll! Blir nog riktigt trevligt. Ha en bra lördagskväll mina vänner.

(Mitt bästa lag har match idag kl 15.00 i Umeå, som jag tyvärr missar pga jobb. Hoppas på seger!!!!)

11.11.11 11:11

Den 11 November 2011. Klockan är nu 11:11. Coooolt!

Jobbar 13-18. Fredagkväll & givetvis ska Idol ses.
& vars är snön!?

Soffa!

 

Den dära är nu min! 18 december ska den hämtas och ställas på plats på nyckelgatan 18. Wiihoo.




Har hunnit med en hel del andra ärenden idag också. Har bland annat fixat ytterligare en sponsor. 3 st, helt okej! Byske gummiverkstad är nu också min personliga sponsor. Deras logga & ORABs logga sitter nu tryckta på mina matchshorts. Rätt så snyggt tycker ja. Har varit på Team Sportia och hämtat ut min IBK dress som har efter beställts. Och sen så har jag tillbringat lite mer än 2 timmar på Aqua spa. Behandlingen gjorde delvis ont men det var också skönt. Sen så är det ju kul att bli ompysslad. Hoppas bara på ett bra resultat, men givetvis hänger det ju på mig själv också.




Jobbar till 21.00 ikväll. Kommer att jobba heltid nu fyra veckor framåt och kollade just mitt schema och insåg rätt fort att jag jobbar både måndag- & onsdagkväll. Mina lagkamrater vet precis vad det innebär. VARFÖR ÄR DET ALLTID NÅGOT SOM SKA KROCKA!!! Ska göra mitt bästa för att få sluta 19.30 på onsdagar så att jag hinner till träningsstart.  


Tisdag

VAR UTE & SPRANG I SKOGEN MED MAMMA IDAG!! Fick mjälttugg, blev bajsnödig och flåset hördes nanting, men..jag gjorde det! Ska dra på 360 imorgon, ( träning på egen hand) på torsdag ska jag dit igen och då är jag uppbokad på ett spinningpass. Sen så lutar det åt vattengympa på fredag? Följa någon? Johanna? :) Sen så får jag ju inte glömma innebandyträningen imorgonkväll. Nu är jag igång!!!
Jobbar 07-12 imorgon. Go natti.
Där 54 kg. Nu 64 kg. Mitt mål: 58-60 kg.

Mormor 80 år


Grattis!

Grattis mormor Dagny på 80-års dagen! :)
Idag ska det käkas smörgåstårta & marsipantårta!
Ska även hinna med en sväng på IKEA! Ska ej inhandla något nu, men en beställning ska nog mest troligt göras.

HEJA

Nu är det snart dags för första teckningen mellan Skellefteå IBK - Spöland/Vännäs. Svårt att veta vilket lag jag håller på, det bästa såklart. Kom igen nu flickor. Ge järnet, jobba för varandra, tro på er själva och framförallt..ha kul på plan! :)


Morbror Janne har köpt en nya och betydligt större tv till mormor som födelsedagspresent så dom håller på att installera den. Mamma, Jonna & Jonas for till Gränby centrum för att shoppa( Jag avstod denna gång, av ekonomiska skäl såklart) Pappa & Magnus är i Norrköping och jobbar. Själv sitter jag framför datorn och verkligen försöker plugga. Vill inte skjuta upp allt in i sista minuten som jag alltid annars gör. PLUGGA SANNA PLUGGA.

Att alltid vara en smula barn....det är att vara riktigt vuxen

Twilight, New moon, Eclipse och snart väntar Breaking down. Dom tre först nämnda filmerna har jag nu sett i sträck. Vill se den fjärde nu!
Skulle egentligen följa med Jonna på stan idag, bara följa med henne utan att själv shoppa. Men hur jävla lätt är det. Sen att man är i en stad med liiite (läs: mycket) större utbud så verkligen kliar det under fingrarna, så några påsar fick följa med hem. (Wooops) Aja, spara pengar? Vad betyder det?
Ikväll ska det inhandlas en godispåse sedan ska vi hänga i soffan framför tv:en. Idol & en film.

Uppsala


Nu är vi hos mormor i Uppsala! Blev upphämtad av familjen utanför himlabadet i Sundsvall igår kring 15.00. Gjorde ett kort stopp på Max i Gävle sen kom vi hit kring 20.00. Ska se klart en film och sen traska på stan med Jonnis. Kram hej.

Slitsamt

Har lagt fler plattor, gjort en damm & en trapp idag ! Har lyft, flyttat och släppat på tunga plattor i tre dagar nu, så att gå på gym är inget jag behöver göra inom några dagar, lär ha träningsvärk ändå!
Imorgon torsdag så checkar vi ut härifrån och åker några mil söderut, till Sundsvall. Där ska vi på studiebesök på himlabadet som är hyffsat nytt, 2010 tror ja? Hur som haver så kan man testa på att surfa inomhus där, ett måste att testa för min del. På Eftermiddagen ska vi på konstgräsutbildning. Slutar vid 16 och då kommer morsfars, Jonna & Jonas och hämtar upp mig. Åker vidare till Uppsala & Mormor & Janne. Längtar efter att få träffa dom!

Härnösand, Nordvik

Bussresan hit till Härnösand gick bättre än väntat. Var lite orolig att bakismagen skulle dyka upp så att säga. Men det slapp jag, tack som fan. Har nu hunnit övernatta 2 nätter på vandrarhemmet Mitt i Härnösand & har avverkat hälften av veckans skoldagar. När vi har skola så befinner vi oss i Nordvik som ligger någon mil utanför Härnösand. Dagarna innehåller en hel del plattläggning, detta är något som ingår i utbildningen park, fritid & badmästare, närmare bestämt delen park. Hyffsat less blir man på en dag men det är också kul. Gårdagen blev en lång dag. Efter att vi avslutat dagen i Nordvik så satt vi oss i bilen och körde till Ö-vik. Där vi gjorde ett studiebesök på Paradisbadet eller Paradiset dom det nu så fint heter. Chefen Göran bjöd på allt kan jag ju kort och gott säga. Super god middag, sköna bastusittningar med trevlig personal. Dessutom höll dom öppet en timme extra bara för vår skull, så inga köer eller jobbiga barn i äventyrsbadet. Fick även testa på att basta i en bastu som rymmer uppemot 130 pers som faktiskt bara tar 15 min att värme upp till 70 grader, coooolt ;) hehe

Ikväll blir det lugnt. Ska traska en sväng på stan och handla en middagsbit. 

 




Se så fint vi gjort !


RSS 2.0