Stadsfesten - Fredag

 
Fin Folké ♥ Dessa brudar gör mig så glad!

Komplett

 
Så, nu är min altan med tillbehör komplett. (Jag har skruvat ihop den själv)
 
Nu måste jag sova, känns i både huvudet & kroppen att det endast blev en 4-timmars natt. 

Ny tavla

Har målat om en ful tavla och satt in nya bilder, så nu blev det mega fin! :)
 
Nu drar jag på stadsfesten för att jobba med innebandyn. 20-01. Ses där!

Suring i Klutmark

Den traditionella surströmmingskvällen i Klutmark blev av även detta år, givetvis. Det är ju duktiga Lisa som styr ihop det! Underbart mysigt (& gott!) 
 

Sommarens första räk - middag

Hoppade över travet även detta år. Stannade istället kvar i Byske för att käka räkor med familjen. 
 
 
Lär nog dra på travet det år jag blivit för gammal för att besöka lanternan premiären. Man är som mättad på alkohol efter 2-dagar av fest. Midsommar spenderade jag till en början hos Kristofferssons (kusiner) och Lindgrens (nära vänner). Käkade go mat & drack gott. Förutom snapsen som farbror Lennart bjöd på. Sedan drog jag & Lintan till Frostkåge. Mycket trevlig kväll då också. Dock började tröttheten ta över lite väl tidigt. 

Mysig festlåt

 
Stiftelsen
 

”Ett gäng samspelta barndomskamrater, svenska texter, jordnära rockmusik & punkig energi med en frontfigur som är känd från ett helt annat sammanhang”. Så kan man beskriva nya projektet Stiftelsen.

Kvartetten har hittat en unik nerv och singelsläppet ”Vart jag än går” kan kunna komma att bli en av sommaren 2012’s allra största svenska popögonblick.


:)

 
Fick gosa med denna underbara pojke i veckan. Söta Mio ♥

Lanternan premiären 2012, Rotegatan 7 med underbara vänner ♥

r
Lillebror tog hand om städningen dagen efter ;)
 
Caroline Idenäs & Rebecca Fjällström var dom som saknas för att min trupp om närmsta & bästa vänner skulle bli fulländad. Det är det som jag gillar mest med lanternan, alla är samlade ♥

MATCH!

Vänsterdojjan levererade ett mål idag & högerfoten gjorde en fet miss..har alltså lirat en fotbollsmatch idag med Byske BODÅ, div 5. Riktigt kul. Kan redan nu hälsa träningsvärken välkommen.
Sömn nu, tjing.

Partybild


Bra där.

Blev en mycket lugn men samtidigt mycket trevlig kväll igår med välkända ansikten och några nya från Piteå. Bra kombo. Taggar som satan till torsdag = Lanternan premiären istället! Då är det fest vettni.
Premiären ´11. Brännströms stuga på campingen.

Lördag, sol & fest ikväll.

Tårta & fest på min nybyggda altan ikväll ! (Tack mamma & pappa för denna fina födelsedagspresent!) NÖJD.


14 juniGrattis till mig själv idag. Men mest grattis till Carro & Andre som idag fick tillökning i familjen. Välkommen till världen lilla Mio. Längtar efter att få träffa lillpajken. Och som jag sa, vi kommer nu att dela födelsedag. Från & med nu delar jag med mig 14 juni till en annan människa. Så trevligt :)


Magnus 20 årGrattis broder på systemet - dagen!


UtemöblerSkattepengarna befinner sig på kontot, nästa inköp?

!

Min sommarjacka 2012.

As we go on, we remember All the times we had together And as our lives change, *Come* whatever We will still be, friends forever

Så underbart bra. Kan ej beskriva med ord hur det var att befinna sig på detta bröllop. Är så glad för Au & Nickes skull. Evig kärlek.

Bilder tagna med min dåliga mobil, vet att det finns en hel del bättre & finare bilder. Hoppas på att få ta del av dom inom en snar framtid.

Bröllop!

Niklas & Aurora, Balen 2008.

Packar det sista för att sedan få hämtning, då rullar bilen mot bröllopslägret. Mitt första bröllop, så spännande! Aurora och hennes Niklas ska gifta sig imorgon. Kärleken kan verkligen vara underbar.
Ha en fin helg. Jag ska ha den finaste. Puss

Mums.

Har fyllt frysen med mat & matlådor och dessutom bakat negerbollar. 17 matlådor & 39 bollar, inte illa :)

Thihi

Jag brukar inte gilla reklamer men det här kan jag se om & om igen. Rörande gullig.

Tisdagen den 5:e juni.

Idag är det den 5 juni & bebisen i den där magen på bilden ovanför skulle komma ut till världen idag men han har inte dykt upp än. Jag vet att Carro inte gillar det här. Men jag tror att han kommer den 14 juni, det vill säga..på min födelsedag :) Men för hennes skull så hoppas jag att den kommer lite tidigare!
Annars idag så har vi endast jobbat till kl 12 & imorgon är vi lediga. Gillar röda dagar, vilket det är imorgon på Sveriges nationaldag. Fick en "träna gratis i en vecka lapp" av Tina, så igår, idag, imorgon och på torsdag så utför jag min träning på friskvårds. Idag ska jag & Johanna köra boxercise. (Fy fan?)
Imorgon ska jag ta en skön sovmorgon, jobba lite med mitt extra jobb, göra några ärenden på stan inför bröllopslägret till helgen, träna & sedan göra något på kvällen.

Möhippa, Aurora.

Champagnefrukost i Bonnstan, Au fick köra traktor och grävskopa & det gjorde hon riktigt bra, paintboll/lazerdome/sumobrottning på fortnocks, lunch i Bonnstan, relax och bad på Edda (Blev ett litet missförstånd där med ev avbokning men tur man har kontakter inom badbranchen så det löste sig ;)) sedan blev det middag & massa andra trevligheter hemma hos Larssons. Om denna dag & kväll blev så här bra hur bra kommer då nästa helg att bli? Då väntar bröllopsläger för fina Aurora & hennes Niklas.

RSS 2.0