Onsdagen den 7 nov.

Idag är jag förbannad, eller jag har varit. Blev av med cykeln idag, vad är det för fel på människor som inte kan skilja på mitt och ditt. Cykeljävlen kosta 1500 spänn på biltema, kaaaaaman, köp en egen för fan. Aja, man börjar ju som bli van, 4:e cykeln som försvinner från mina ägor. Gick till polisstation och anmälde cykeln stulen, nåt har man ju gjort, men han som tog emot min anmälan skratta säkert inombords. Bor i Sveriges fjärde största stad, hur stor är oddsen att min cykel ska återfinnas? Den är ju inte ens märkt med mitt namn eller något liknande, dum som man är. Aja, får be pappa frakta hit min mountenbike från 1991, den vill nog ingen ha. Verkar vara kärringhojar som är värdefullast. 
 
Annars idag har jag bakat kladdkakemuffins, blev inte riktigt så kladdiga som jag hade velat men dom dug.
Imorgon torsdag så ska jag plugga -läsa några kapitel i två böcker, träna och sedan, kanske det blir fest och utgång på Stockholms nation. Ska fundera på det erbjudandet! 
 
Dagen efter det så är det fredag, efterlängtade fredag! :-*
 
 
Detta är då en ritning som jag gjort (stolt) haha, på lägenheten som jag flyttar in i 1 Januari här i Uppsala. Riktigt, riktigt glad är vad jag är över det. Stort tack till Malin Kågström som tänkte på mig när hennes farbror ville hyra ut sin lägenhet! :)
 
 
 
 
 
 

Uggla

 
Han är ju som ändå mäktig han Uggla.
 
Och ja, kära mor. Hem till Byske! :) Hem till Skellefteå kommun skulle man kunna säga = Båda platserna. 

Bra dagar

De senaste dagarna i mitt liv har varit riktigt bra. Onsdagen spenderades med folket från St patricks day! Pubrunda och utgång på norrlands, kanske en för mycket shot gjorde torsdags förmiddan lite extra jobbig, men det var det allt värt. Lite smått bakis satte sig jag & Matilda på tåget till centralstation i Sthlm och sedan vidare till Globen/hovet via tunnelbanan. Solna - AIK var matchen vi såg. Och vilken match vi fick se, höjdpunkten var ju givetvis tredje perioden! Härlig stämning må jag säga. Och vi fick ett hedersuppdrag också, vifta med en stor flagga, wow ;) Träffade en och annan Skelleftebo/ föredetta Skelleftebo. Igår fredag så spenderades dagen på skolan, kvällen vilade jag i soffan och såg X-faktor osv. Denna lördag tog jag en skön sovmorgon och sedan tog sig jag och fröken Lindmark till min gamla klasskamrat Erik.A och såg matchen mellan AIK och HV, ritkigt bra match denna gång också. Utklassning igen, I love it. Sedan har jag bara hängt med mig själv, väntat på samtal som jag aldrig fått. Tror att dom jag ringt till och aldrig svarat gått in i någon pakt om att dissa Sanna denna lördag, suck 
 
Snart ny vecka och på fredag åker jag hem till Skellefteå. Låt denna vardag gå fort. 
 
 

RSS 2.0