Torsdag.

Jag gillar som torsdagar. En jobb dag kvar till helg. Nu är jag ju alltid ledig på helger så då längtar man extra mycket! Verkar dock inte som att det blir så kulig väder denna helg. Då får man sova lite mer utan att få dåligt samvete ;) Men lördagen skulle kunna få bli solig, för då ska jag göra något riktigt kuligt. Blir mer uppdatering om det sen, I think.

Sen så har jag en annan sak att berätta idag. Något som jag hört på programmet Krister på p3. Där dom kör en tävling som heter sanning eller bullshit och idag ställdes det en fråga som jag inte förstår mig på:
" Bebisar som föds under dom tre sista dagarna på året löper större risk att drabbas av adhd än bebisar som föds under som första dagaran på året...sanning eller bullshit?" Detta var alltså sanning. Tycker att det låter helt sjukt. aja, jag antar väl att forskarna har rätt. Dagens fundering för Sannas del.
Har varit på friskvårds idag med Brännström. Kvällens pass blev pump. Lär ju också kännas imorgon. Nu ska jag göra mig en go macka och lägga mig i soffan och se gårdagens avnitt av big brother. Spännande nu!

Euphoria

Sitter & ser Loreen- Hemkomsten. Hon hälsas välkommen hem av fansen på hötorget i Stockholm. Gode mycket folk.
Känns bara sjukt att jag själv såg henne live på lilla folkets park i Skellefteå. Väldigt duktigt tjej.

Bra kväll.

Mycket bra kusinhäng igår på verandan! Det var kul, så kul att jag nästan höll på att kissa ner mig, men så ska det vara. Hade en super trevlig förfest också med Rebban och hennes härliga jobbarkompisar på migrationsverket. Idag mår jag oförskämt bra. Trots fint väder så ligger jag inne och ser Eurovison. Snart dags för poängutdelning. Heja Sverige!

Partaj.

Underbart väder & fint sällskap. Skål för denna lördag.

Skön fredagskväll.

Har haft en super trevlig och solig kväll med dessa fina flickor. Från vänster: Johanna, Linda, Stina, Carro & Annie ;) Blev middag på Bishops arms & sedan häng vid älven.
Blir en tidig kväll ikväll känner jag. Skulle gärna lägga mig i sängen redan nu. Men vill som se BB.

Tabata

Följde med Johanna, eller jag fick med henne eller ja vi for tillsammans idag till friskvårds för att träna Tabata/intervall. "Tabata intervaller är korta maximalintensiva 20 sekudersintervaller som följs av 10 sekunders vila. Intervallerna upprepas 8 gånger och ger en total träningstid på 4 minuter" Sen kör man ju några sådana övningar. Helt galet jobbigt men det var också skoj. Då har man fått testa på det. Kan hända att det blir en "En gång & aldrig mer" men vi får se. Ja, just ja, var extra jobbigt att träna just idag för att jag hade lite svårt att koncentrera mig när en snygg kille tränar 1 meter bredvid mig. Tappade fokus lite då & då. Har nämnt honom förr, när vi hade en föreläsning med honom. Nämligen Johan Backlund!! Het, svar ja.

Fredag imorgon. Åh, välkommen.

Onsdag.

3/5 jobb dagar gjorda. Har inte riktigt vant mig än vid att jobba dag hela tiden. På badhuset blev det mycket kväll, vilket också innebar många långa sovmornar. Nu ringer väckaren 05.40 varje vardag. Men det lär vända när jag fått in mina rutiner.

Så, idag är det onsdag. I måndags sov jag näst intill hela kvällen, sjukt trött. Tisdagen spenderades med Carro. Hon är så fin nu alltså. Men förstår att hon börjar vara lite less, men inte många veckor kvar, kan snart börja räkna dagar till och med!! (Till den beräknade dagen åtminstonde) Ikväll har jag först kört ett svettigt kort men intensivt spinningpass med Rebb på 360, åkt inlines hem och nästan dött under färden upp för jobbiga backen. Har sedan hängt i soffan min med Forsling, lika trevligt varje gång!
Alla fina FL-flickor samlade runt köksbordet i Byske.

Söndag.

Dålig bild men allt man kan se är ju solar. Härligt jobb väder, då man som mig jobbar utomhus.
En bra lördagskväll blev det igår. Dock började jag må riktigt illa där vid 01.00-tiden, kan det berott på matförgiftning? Jag vet ej. Skulle vara riktigt konstigt om det berodde på alkoholen för jag drack verkligen med måtta igår. Jag lär ju aldrig få veta. Denna söndag har jag mest bara legat i soffan och sett på tv4. Sista dagen med hockey VM, trist. Snart väntar finalen & BB.

Lördag.

Efter att ha sprungit nästan 7 km på Byskes hälsodag så tycker jag att jag förtjänar kvällens alkoholintag.
Vi kanske ses ute då gott folk. Hade king, tjingeling.

Fredag.



Årspremiär idag!! Fy fan så kul. Ring mig om någon är sugen på att åka. Har jag inte annat för mig så följer jag!!

Grillat hos morfars i Byske idag. Har även fått håret färgat av syrran och nu sitter jag mest och väntar på kvällens avsnitt av Big Brother.

Vilodag - Torsdag

Perfekt väder att mysa ner sig i en onepiece och se hockey-VM hela dagen. Underbart skönt.

Onsdag

Ben & Jerrys & BB-kväll med Rebut.
Kom jävligt lägligt med att jobba halvdag denna onsdag & ledig imorgon. Lång sovmorgon, ja tack.

Tisdag

Jamen nog är det ju typiskt att det ska börja värka i halsen när man sätter sig på flyget hem. Hej, jag heter Sanna & har fått dåligt immunförsvar. Hoppas verkligen att denna förkylningen inte blir så långvarig, orkar inte med sånt.
Körde förbi apoteket i Byske idag. Såg att dom satt upp några nya bilder i skyltfönstret. Tänkte först att satan så lik Challan det där var. Nästa gång jag passerade var jag tvungen att stanna och kolla och den där snygga bruden var ju mycket riktigt Challan. Riktigt sommarsnygg!
Har jag sagt att jag är trött idag? Kom hem kring midnatt och har jobbat ute hela dagen. Är alldelens gråtfärdig av trötthet och röd i fejset är jag också. Har köpt grönsaker och dipp så blir en lugn hemmakväll i soffan framför hockeyn.

Riga, Lettland

På de flesta broar runt om i Riga sitter det hänglås med ett två namn och ett datum när paret blev tillsammans, dom har med andra ord låst fast deras kärlek, tyckte att det var ganska gulligt.
Åkte igår på en sightseeing runt Riga. Vegan, som är bäst på fest, tjatade mest om att dra tillbaka till hotellets bar.
Idag var vi & lirade bowling & biljard. Spöade både Cramby & Jimmy i det sistnämda, känns bra.
Redo för fest.
Klockan är 23.30 här och jag ligger i sängen, blir en hyffsat tidigt kväll ikväll. Åker hem vid 17.30 imorgon, landar på Umeå flygplats kl 21.00. Börjar jobba 07.00 på tisdag, kommer att känns efter en sådan helg. Men det är det värt.

Wow

Har gjort mig hemmastadgad.
Och hur fan kunde jag vara nervös inför denna resa? Kanske världens roligaste gäng, har inte skrattat så mycket som jag gjort idag på väldigt länge och RIGA-resan har just börjat. Har en grymt bra helg framför mig!

Mitt i veckan.

Har jobbat dubbelt både igår och idag.
Det vill säga. Tisdag: 07.30-12.00 ORAB & 15.00-20.00 Badhuset. Onsdag: 07.30-12.00 ORAB & 14.00 - 20.00 badhuset. Nu sitter jag hemma i mamma & pappas soffa och kikar på hockeyn. Sverige-Tyskland. På Fredag möter Sverige Ryssland & då befinner jag mig i Riga så hoppas för att i världen att vi ska hitta någon sportbar som sänder den matchen. Lär väl bli med Lettiska kommentatorer men det må då va. Lettland & Riga ja. Ska ju dit med mitt extra jobb. Det vill säga ORAB. Jag & 25 pojkar/män/gubbar. Har jag sagt att jag är lite nervös? Firmafest på hög nivå lär det bli. Men jag är ändå sjukt nöjd över att jag ens får följa. Har inte träffat så många av dom som är anställda av ORAB, så det här blir ju ett bra tillfälle att lära känna några nya ansikten. Bussen till Umeå flygplats går från Skellefteå kl 02.45. Frisk tid. aja, brukar gå lättare att stiga upp så jävla tidigt om man ska och göra något roligt. RIGA är ju känt för sina SPA-anläggningar. DJÄÄÄZ, säger jag bara.

"Riga är en stad med atmosfär och har på senare år blivit ett populärt resmål för oss svenskar. Staden känns som en blandning av Paris och Wien, och p.g.a. stadens enorma tillväxt kan du uppleva mängder av lyx. I Riga trängs medeltidsarkitektur med moderna byggnader. Staden har ett livligt nattliv, och ett mycket imponerande utbud av restauranger och kaféer. Gamla stan i Riga är litet men är i stort sett bilfri vilket gör det lätt att ta sig runt överallt till fots. Stanna till på valfri pub på Livutorget och ta ett glas och låt tiden rinna förbi. Priserna är låga i Riga så shopping är en självklarhet. Det finns få bra budgethotell men utbudet av lyxhotell är stort, så passa på att bo exklusivt. Riga är en plats för både avkoppling och fest. Många av turisterna spenderar dagarna på någon av stadens alla spaanläggningar. På kvällen fylls barerna och dansklubbarna av människor. "

- Jag tror att jag ska kunna trivas.


V.19


Gör min sista vecka på badhuset, på fredag drar jag till Riga & på måndag börjar jag på parken.

.

Kungsgrillen --> Skogsvallen för att se syrrans fotbollsmatch --> Big Brother live. Bra söndag!

OYEAH

Tack & god natt. PS. Ring ej före 12.00 imorgon söndag. Puss

Lördag.

Jag, rebb & Lisa befann oss på 360 kl 10.00 denna lördag för att träna, de ni!
Sen har vi + Carro lunchat på kitchen.
Nu taggar vi till fest i det otroligt fina soliga vädret!!! (Önsketänkande)

Egna bilder.

Lyckades själv fånga några snygga flickor på bild på innebandygalan.

Fredag.

Min lediga fredag har hittils bestått av tvätt, städ och BB-avsnittet från igår som jag lyckades somna till.
Kl 17.00 ska jag träna med Johanna på friskvårds, ett combat pass. Kan bli spännande det här.
Sen väntar taco- och hockeykväll med några brudar! Bra där.

Måndag? (Torsdag)

Efter att ha haft några sköna dagar i Uppsala och en oerhört varm och härlig dag i Stockholm så kom jag igår hem till nyckelgatan strax efter 23. Kom isäng vid midnatt så när väckaren ringde 05.30 imorse så var jag inte piggast. Har jobbat 07.00-11.30 idag & nu har jag gått på helg..IGEN! Ledig fredag-söndag känns ju riktigt skönt. Och att hockey VM börjar imorgon gör ju inte saken sämre. Älskar att hockeysäsongen inte riktigt är över!



Bild från innebandygalan.


Ja, tack.


RSS 2.0