På återseende

Har haft en riktigt slappar dag, det låtar kanske som att jag suttit inne hela dagen. Men har faktiskt varit ute några timmar. Har tvättat mammas bil & läst ut en bok. Härligt väder har det verkligen varit. Nu hoppas jag bara att detta väder består. Här hemma spelar det inte så stor roll vad det är för väder eftersom att jag själv inte kommer att befinna mig på hemmaplan. Imorgonbitti. Jag verkligen bitti. 05.00. Åker familjen Häll-Pettersson och familjen Kristoffersson (mina kusiner) till fjällen, Ammarnäs. Fyra dagar med förhoppningsvis soligt väder, skoterkörning, pimpling, korvgrillning runt öppen eld, kortspel och såklart ska ett besök på puben göras för att se hockeyn imorgon kväll & på lördag kväll om det är så att AIK inte lyckas vinna imorgon. Men jag håller alla mina tummar och tår att dom ska avgöra redan imorgon. 

 

Ses & hörs om fyra dagar. Puss hej.


Sommarinspirerad










Ja, tack. Ge mig kläder från HM.


Jihoooo

Hur bra????? :D Snälla vinn ba på torsdag så får vi det här överstökat. Vet inte om mina nerver klarar nå mer. 

Tränat & hunnit gå en sväng på stan idag. Sedan har jag befunnit mig på jobbet. Har dessutom käkat prinsesstårta två gånger idag. Oerhört gott. Dock inte lika gott som gräddtårta full med non stop på. En sådan tårta har stått på bordet på min födelsedag sen jag fyllde 7 år. Favvotårtan min.

Imorgon onsdag så är jag ledig så har jag någon vän som också befinner sig i Byske så får du gärna komma och leka med mig :) Ring mig på mitt hemnummer :) thihih



 


Lillebror 14 år

"The greatest thing you will ever learn is just to love and be loved in return"

Sitter och lyssnar på Rock and roll låtar, gamla sådana också. Hyffsat sköna. Gick upp kl 06.00 imorse, friskt. Men såklart var det värt det för att vi skulle ju sjunga för lilleman som inte är så liten längre. Idag så fyller han fjortis. Minns ju själv när man fyllde 14, ett år kvar till moppe åldern, man kände sig som ganska stor då. Ja, herregud, själv fyller man snart 22. Åldersnoja? Ja, jag längtar då inte mer tills jag fyller år.

Men grattis kära minsta lillebror på bara din dag!



Nu drar jag & tränar på 360. Hoppas mina nya skor kommer att kännas perfekta!!!

Nya skor

Älskar sovmorgon. Att sova & slappa i soffan är det enda jag gjort denna måndag.



Men nu ska däremot jag & mina nya inneskor dra till Edda för att köra vattengympa med Valterslås gänget. Sedan tar jag en buss till Byske för att imorgonbitti kunna vara med och fira lillebror Jonas som blir hela 14 år.


What's the point





Tre snodda bilder från Carro. Bilder från kvällen såklart. Johanna ska få skicka över alla bilder från hennes kamera också! Har ju redan nämnt det mesta från gårkvällen i mitt nattinlägg. Brukar ofta skriva någon rad så där på natten när jag kommer hem för att fördriva tid, vill ej riskera att bli bakis för att jag gått och lagt mig full. Sen så duschar jag ALLTID när jag kommit hem från krogen. Man luktar oftast inte så gott. Dessutom är det underbart skönt att vakna utan smink och värsta morgonfrillan för att man haft så mycket produkter i håret. Ett tips till alla, kan lova att det är värt det, alla gånger.

Som sagt, denna söndág har handlat om sport. Har suttit på rumpan och glott på innebandy i cirkus 5 timmar. Gamla stan vann mot Kiruna på hemmaplan med 8-4. Nu behövs bara en vinst eller förlust med mindre än 4 mål på bortaplan så är dom klara för div.1 till nästa säsong. Det vill säga samma serie som IBK. Kan ju bli grymt spännande.

IBK herrarna åkte däremot på spö av Pitelaget Wibax. Men resultat tycker jag vart rättvist. 4-7.

Sen så kommer vi ju till det bästa. Jag, rebb & Dave satt bänkade i soffan för att se semifinal 4 mellan Luleå - AIK. Behöver ju inte berätta om matchen för jag antar att det flesta vet hur den utspelade sig. 2-2 i matcher. Viktigt. Nu får dom se till att vinna på hemmaplan på tisdag, då har AIK en stor fördel på torsdag för då är det Luleå som har pressen på sina axlar. HOPPAS!


Firework

Efter en sjukt skön Skell seger och go fika hos Linda så var festen igång. Har haft en trevlig kväll med två fina människor. Utgången blev istället på Allstar/Mollys, men jag klagade ej. Nattkäk på subway. Sitter för tillfället i hemma i soffan och det slog mig just att klockan är några min efter 04.00. (Egentligen 03.00) men klockan har slagits om till sommartid. Gillar det starkt. Men det innebär också en timmes mindre sömn. Har som tur var inget jobb jag ska upp till. Men det ska spenderas några timmar på Eddahallen för att såklart se innebandy. Gamla stan & IBK. Och sedan ska jag se AIK ta sin andra seger. Hur söndagskvällen ser ut är fortfarande oklart.

Många kramar till alla mina vänner som är bäst. Sängen kallar. Peace and love.




 

Nu är det bara vinst som gäller.

Hallå vänner/familj/bekanta/främlingar :)

Jobbtimmarna på Edda igår gick som hyffsat fort. Jag hade turen att få jobba med två super trevliga töser vid namn Ellen & Eva. Det var rätt så bra med folk hela kvällen så det blev inte så långtråkigt. Behövde inte rädda någon heller, det var ju bra. Efter jobbet så åkte jag först hem till lägenheten för att fixa nå grejer, bland annat så skruvade jag ihop ett gulligt bord som jag köpt på hemtrevnad för presentkortet jag fick av mor & far i julklapp. Såg BB och åkte sedan till Byske. Idag så är det lördag och jag jobbar som vanligt på badhuset. Slutar 14.30, då åker jag på dirren till stan och vidare till Rebb för att såklart heja på vårt AIK. Har blivit så sjukt orättvist resultat mot Luleå så idag så är det inte mer än rätt är fjollorna åker på spö. Det är ju lite skrattretande att dom tror att dom är så bra. Luleå har bara vunnit på AIKs misstag, vad har dom själva åstadkommit med? Nada.

Aja, sedan är det kalas för kära Linda, ska slå in en fin present nu :) Sen är det party för hela slanten!
Ses på krogen, det vill säga Johanna i parken/station 8. Ha en trevlig helg people.


Fredag..

Stan --> Träna på 360 --> Jobb på Eddahallen. 13-21-30 --> Till Byske för att sova. Så ser min fredag ut :) PUSS



Damm nanting



Tror ni att det var nå skitigt bakom den här soffjäveln. Men nu är det så rent att man kan slicka på golvet, någon som vill testa? Blev mer städ än chill i soffan än vad jag trodde, anledningen stavas T.R.Ä.N.I.N.G Man blir riktigt pigg och glad av att träna. Hade jag sovit till 11-12 tiden idag så hade jag mest troligt spenderat mer tid i soffan än bakom, ja ni fatta ;)  

Hockey hos Linda är vad som gäller senare ikväll. Nu vill jag se det bästa laget på isen som vinnare. Svårt att veta vilket?


Skatteåterbäring

Tacka vetja skatteåterbäringen, den som säger att pengar inte gör en lycklig har fel.

Torsdag idag, ska käka nå frukost, klä på mig träningskläderna och sedan åka med Rebb & Dj till 360 för att träna. Blir inget pass denna gång. Ska träna i gymmet och ta några steg på löpbandet. Härlig morgon. Är ledig idag så dagen kommer nog att spenderas på städning och chill i soffan. I afton har vi säsongens sista träning. Och denna kväll hör inte till det vanliga. Vi har träningsmatch mot förståndshandikappade. Är lite nervös att vi ska få spö eller att man ska få klubban avslagen. Hahaa, nä men det ska nog bli kul :) Kaplan 18.00 om ni inte har något att göra ;)

Kommer att åka till Kaplan tidigare än samlingstiden för att träffa JohannaE, nu ska det grovplaneras inför avslutningsfesten. Det är ju ändå en hel del som ska tänkas på, men tur att det är kul :)




Lillebror



Jonas Häll - Pettersson, snart fyllda 14 år, har varit med i ett krogslagsmål. Okej, det kanske inte riktigt stämmer. Men att han har ett blå öga är sant, det är faktiskt inte jag som målat dit det. Men det är ju såklart inte en handnäve han fått i ögat utan en innebandyklubba. För vem skulle vilja slå min söta lilla lillebror. Innehavaren till klubban åkte givetvis inte på någon utvisning. Domaren,(Peder, alla som är innebandyintresserade borde veta vem jag menar) ansåg att klubban studsat? Hur dum i huvudet får man vara. Bilden är tagen med min mobil, det ser och har sett betydligt värre ut i verkligheten. 

Har kanske haft mina 5 tråkigaste timmar denna dag. Det gör det ju inte bättre att det är ett äckelväder ute.  Nu började jag just längta grymt mycket till sommaren.


Och det är sådana här dagar som jag älskar att jobba på ett badhus. Värme, ja tack.


Lindas dag

23 mars. Världens bästa Linda fyller hela 22 år idag! Hon sa det rätt bra själv, ett år närmare pensionen ;) Nä så tycker jag verkligen inte att man ska tänka. Det är ju fan nu man ska börja leva livet. Ta vara på alla bra stunder och våga göra något bra för din egen skull :)



Grattis på födelsedagen vännen!


Jobb

Blev visst mer jobb i veckan än vad jag trodde.

Tisdag: 16-21- Byske.
Onsdag: 17-20 Byske.
Fredag: 13.00 - 21.30 Eddahallen
Lördag 10 - 14.30 Byske.

Men som sagt, jag behöver några extra slantar.

Sover sjukt dåligt nu för tiden, drömmer jätte konstiga drömmar. Inte konstigt att jag jämt ät trött, måste ju bero på att jag sover oroligt. Drömde till exempel att hela Byske brann upp i natt. Branden startade på campingen och spredd sig över hela samhället. Och mamma hade en kompis som sov i Jonas rum som brann inne. Ja, bara sjukt.

Annars så är det som bra, att det är station 8 på lördag gjorde det hela ännu bättre. Ska dit hur som helst men med vem det vet jag ej. Återstår att se :) Att jag ska dit är ett som är säkert. Taggad.



Så här såg jag ut när jag bodde i Bodö, börjar vara ett tag sen.





Det var inte igår man fick ett diplom !



Fick detta fina diplom i fredags :)

Sitter i soffan hemma och tittar på innebandy, superligan. Match mellan Storvreta & Täby. Matchen spelas på Fyrishov, där jag faktiskt gjort praktik för någon månad sen, men dom två veckorna som jag var i Uppsala så hade givetvis inte Storvreta någon hemmamatch. Det var verkligen synd.


Några extra slantar



Efter att ha tränat två asjobbiga pass under lunchen så är jag hyffsat sliten. Men det är alltid lika skönt efter att man tränat klart. Men idag ska jag bland annat panta burkar, tvätta, diska & dammsuga. Sådana här hushållssysslor som bara måste göras någon gång då & då. Det där med att panta burkar måste jag bara göra för att jag har tomt på kontot. Hahaa, Ja det är faktiskt sant. Längtar tills på fredag då det är löningsdag.

Kvällen kommer att spenderas på Stigs med laget. Fika & Möte.




Världens bästa AIK

Gårkvällen tillsammans med Malin, Anton & Linda var kanon trevlig. Saknar tiden då vi hängde jämt i Byske. Då var det inte mycket annat som skulle hinnas med, när man gjort sina läxor så hade man all tid i världen att umgås med vänner. Önskar att det vors så nu också. Hur som havar så ska det planeras in en helg med en tripp till Östersund för att hälsa på Malin, spana in hennes nyinköpta lägenhet och bara få se hur hon har det.

Vilken härlig vinnarsöndag det varit idag! Först en innebandyvinst med IBK med hela 8-1 & sedan en förbannat skön vinst för AIK, vilket innebär att dom gått vidare till semifinal och motståndet står Luleå för!! Vilka grismatcher vi har framför oss att se!! Måste på arenan och se någon match. Ett som är säkert.

Aja, ja vinst med 8-1. Jag gjorde inte ett endaste mål. Men jag tycker inte att jag förtjänade ett ändå så jag är inte deppig. Sara & Emma gjorde 3 mål var, vilket innebär att dom får dela på platsen som skyttedrottning. Väldigt rättvist, för dom är grymt duktiga båda två!

Som sagt, sista matchen för säsongen och just idag så känns det väldigt skönt. Vet att jag inte är ensam om att vara less. Men om fyra veckor så kommer jag säkert börja sakna innebandyn igen. Möte imorgon om den kommande säsongen. Sen ska planerna för avslutningsfesten tillsammans med herrlaget ta tags i.

Har som vanligt hängt på Nyckelgatan 52 idag. MEN haha, vi missade solsidan!! När vi trodde att klockan var 20.00 så var den visst 21.00, smarta vi är. Men då har jag nått att se imorgon! Har tre distansveckor framför mig. och det känns oerhört bra. Kan behöva lite sovmorgon. Vet inte hur det ser ut på jobbfronten under dessa veckor, så det kan hända att jag är ledig rätt så mycket = Ring mig om det händer något spännande. Har inte åkt skridskor än (skämmes) och att stå på brädan/skidorna vill jag alltid.

Nu måste jag sova. Har bokat in mig på två pass på 360 imorgon.


Givetvis så var det kortspelandet som distraherade oss!

Trött

Kom på jobbet för 20 minuter sen. Och jag börjar inte jobba förren klockan 10????? Men det gå ju fan inga bra bussar på lördagsmorgon så jag var helt enkelt tvungen att stiga upp 07.00 för att ta 07.40 bussen till Byske. Fy fan. Blev inte allt för många timmar av sömn denna natt. Men gårkvällen var helt klart värt det. Vi kan ju stryka att AIK förlora, men det visste jag nästan före, för visst är det typiskt att när dom kan avgöra och ta sig vidare till semifinal så går dom och förlorar och gör oss ännu mer nervösa. Hemmamatch på söndag och jag kommer inte att befinna mig på arenan. Vilket jag verkligen vill, men då är jag i Hörnefors och lirar plastboll. Sista matchen på säsongen och om man läser vår tabell så kan man tro att vi inte har något att spela för, eftersom att vi ligger för många poöng efter det lag som ligger snäppet ovanför oss. MEN Hammarängen ligger endast en poäng bakom oss, vilket innebär att om vi förlorar och hammarängen vinner så går dom om oss och får välja halltider före oss till nästa säsong. Och givetvis vill vi ju vara bästa Skelleftelaget i Div.2.

Sen så har vi ju en intern fight om vem som ska vinna skytteligan, mest mellan jag & stenman men Sara ligger också i toppen, hon för bara inte lika mycket väsen av sig ;) Grejen är ju så att Emma & Sara har gjort 15 mål var och jag 14. Ligger lite efter, men den som gör flest mål( mål ska göras, frågan är bara av vem) vinner skytteligan. Spännande ;)

Efter jobbet åker jag hem till mamma för att bli bjuden på en semla. Kvällen kommer att tillbringas i stan & jag kommer att få storbesök av Malin!!! Som är hemma från Östersund :) Ska bli kul att få umgås med den tjejen! 


                                                                            


Utgång

Har nyss blivit klippt och färgat håret!! Hockeykväll med utgång. Vet ej vars det bär av, finns ju ett sådant stort utbud i denna stad, not. Lutar mot Allstar, var ju ett tag sen jag var där, så det blir nog kul :)

Ha en trevlig fredagskväll! Kram.


Gillar läget

Jag sitter i soffan och bokstavligen stinker svett, men jag gillare. Det brukar för det mesta innebära att man har rört på sig, vilket jag gjort ikwell. Först innebandyträning på kaplan & sedan 55 min barbell på 360. Det är verkligen kul att träna och jag kunde inte vara med taggad. Eller jo föresten, måste investera mig ett par nya skor, för mina nuvarande håller inte. Får ont på undersidan och på sidan av fötterna. Köpte skorna i början av säsongen, men jag måste nog ha nött upp dem för det känns inte helt okej. Näste löning får gå till ett par rejäla skor. För snart ska 360 få en ny medlem iform av mig, så det blir inget onödigt köp så att säga :)

Fick ett sms från ett okänt nummer idag, "Hej Sanna. Kan du ringa mej på ....så snart du har möjlighet. Gissar att du är på skolan. Mvh Carina badmästare på Örjanshallen" Tänkte vad tusan nu då. Nyfiken som man är så smög jag ut från klassrummet för att ringa denna Carina. Och det visade sig att hon ville att jag skulle komma och jobba på örjanshallen imorgon fredag efter skolan. Dom hade kris med folk på grund av sjukdomar och ledighet och sa att hon hört att jag var duktig så hon chansade och hörde av sig till mig. Eftersom att jag inte äger en bil och inte kände för att åka buss till Skellhamn för några få timmar så sa jag att jag skulle återkomma. Återgick till klassrummet för att lyssna klart på föreläsningen. Just när jag tänker ringa till mamma för att fråga om jag får låna bilen så ringer samma nummer upp. Carina säger att det löst sig på något konstigt sätt och att jag inte behöver jobba. Vad jag vill säga med detta är att det är väldigt kul att bli tillfrågad. Hon vet ju egentligen ingenting om mig ändå vill hon ge mig jobb :) Hade givetvis tagit chansen, nu hoppas jag bara att det dyker upp fler!

BB - Time. Skola imorgon och sen är det helg !



                     



Haha

Jaaa, jag var & såg SAIK - Linköping. Inte HV, för dom ha ju förtusan åkt ut!!! Måste ha varit sjukt trött igår när jag skrev detta. Vet att jag var det också för jag somnade i syrrans soffa :) Händer inte så ofta att jag sover när det inte är natt eller morgon så jag var gode sliten. Sitter just nu på skolan & har nyss påbörjat en kurs om trädgård & skötsel. Är nu inne i parkdelen. Hyffsat intressant ändå. När jag köper hus någon gång i framtiden så ska min trädgård vara jävligt vacker. För nu ska jag och klassen få en hel del inspiration från vår duktiga lärare Lennart :)

Hockeykväll

Har idag haft HLR barn med Peppe & sedan har vi befunnit oss på Skellefteå Kraft Arena och haft ytterliggare brandskyddskurs. Denna gång handlade det mer om säkerhet på stora anläggningar och då var ju arenan ett bra exempel. Har även fått mäta ljusstyrkan, tjockleken på isen och sargen. Tur att jag har en syster som typ bor granne med Arenen. För jag ska ju nämligen dit igen klockan halv sju för att förhoppningsvis se AIK ta tre poäng hemma mot Linköping. Så jag passar på att hälsa på här :) KOM IGEN NU SVARTGULA





Vilken dag

Alltså vilken dag, känns som att det hänt någonting hela tiden. Stressigt har det varit men dagen har också varit bra. Började dagen med en promenad med Rebban till skolan. Informationsteknik 08.30 - 12.30. Lunch och sedan åkte hela klassen till Byske. Brandskyddskurs och isvaksbad var vad som väntade. Peppe var det som guide oss igenom det förstnämnda. Hade först teori i någon timme och sedan traskade vi till brandstationen, fick lära oss hur man ska gå till väga om en person brinner och fick testa på att kväva elden med en filt på en docka som brann, sprutat vatten med ett värsta tryck och släckt eld med en pulversläckare och åkt brandbil såklart !





På bilden längst ner till vänster så är det jag som släcker elden, det var som om jag inte gjort annat ;)

Aja, hur som haver så traskade vi tillbaka till badet för att fika. Peppe åker tillbaka med brandbilen. När vi fikat klart så har han inte kommit tillbaka. Och vi som skulle vidare ner till campingen för att bada isvak. Får besked om att han åkt på utryckning. Fredde får ta hans plats och vi badar i det otroligt varma vattnet. Inte många plusgrader vill jag lova, när man känner att det kalla vattnet tränger igenom kläderna så är man inte så cool. Men när man sedan fått sig upp med hjälp av isdobbar så känner man sig hyffat nöjd! Ingen bangade. Snyggt kära klasskamrater!

                         Före                                            Under                                         Efter

När vi är klara nere på campingen & är påväg tillbaka hem till Skell så kör vi genom samhället och ser en tjock jävla rök från Renholmen/Industriträ/Lemont hållet. Ringer till Brorsan och får veta att det är industriträ som står i lågor. När vi kör förbi så är hela huset övertändt. Så jävla tragist. Ännu värre är det när man känner han som är ägare av företaget. Har mått lite dåligt av det är. Haft en konstigt känsla i magen. Nu var det ju ingen som kom till skada, men utrustning och maskiner för stora värden gick förlorade i branden, ball. Sen så är det ju aldrig roligt när något förstörs & många drabbas mer eller mindre.


Bilder från norran.se

Sedan har kvällen spenderats på träning. 55 min function på 360 och sedan träningmatch mot IBS. Vinst med 3-0. Nu ska jag duscha och sedan sova. Ny dag imorgon. Puss.



2-2

FREDRIK WARG!!!! Skellefteå AIK!! Kanske inte världens bästa match men dom vann! Nu känns det tio gånger roligare att se kvartsfinal fem på arenan på onsdag. TAGGAD

Har haft skola från 08.00 - 17.00 idag. Förmiddagen har spenderats på Ostviks massage. Har fått massage av Erika på magen, handen, överarm, underarm, bröstkorgen, halsen, ansiktet och foten. Har varit skönt och tagit förbannat ont. Gav såklart henne massage på dessa ställen också. V. 15 har vi ett praktiskt prov, då ska vi visa för våran lärare att vi kan utföra en helmassage. 4 timmars repetition är vad vi haft idag. Eftermiddagen har spenderats på Campus. Föreläsning om organisation och ledarskap.


Stefan & Pappa på arenen för någon månad sen. Hyffsat nöjda efter att ha fått delat ut pris till matchens lirare i vardera lag. Renholmen var matchsponsor, därför fick dom entra isen.

Nu: Big Brother







Sov gott

Skön och halvseg söndag har det varit. Yes det blev en IBK seger helg! Yeah. Efter matchen så åkte jag & Lallsson hem och jag vinkade adjö till honom. Tack för några mysiga dagar pajken! Och sedan åkte jag, rebb & dj tillbaka till edda för att se Gamla stan förlora med 6-10. När vi kom efter 17 spelade minuter i första perioden så ledde Gamla med 4-0. Vad hände?

Sedan var det söndagsmat som skulle inhandlas, självklart. Tre kronor fick oss på besök. Är ju söndag idag så kortspel, solsidan & Big Brother är vad tiden har spenderats på. Älskar söndagar. Dock så vill jag inte att det ska bli måndag. Skolvecka och jag är långt ifrån taggad. Iallafall till morgondagen.

Sitter just nu och glor på Pretty women, men här kommer jag inte bli långvarig. Sängen väntar! Sov gott. 



En uppfriskande promenad i det fina vädret idag !

 

Härliga söndag

Skön jävla vinst med 7-3 igår. Låg under med 0-2 efter första perioden men det kändes som aldrig farligt, för motståndarna var långt ifrån dom bästa vi mött. Men sen tog vi tag i målgörandet och det kunde lika gärna ha rasat in dubbelt så många mål från våra klubbor. Men att vi vann tycker jag räcker ! För alla andra blev det en segerfest igår, hade gärna varit med, men för mig blev det en skön hemmakväll, klagar inte på det faktiskt.

Har jobbat nästan 30 timmar denna vecka. Idag är det söndag och jag är ledig. Underbart. Ska bege mig till Eddahallen senare idag för att förhoppningsvis se herrarna ta 3 poäng på hemmaplan. Hoppas att det blir en IBK vinnar helg!

Och det var då ett jävla tjat om den här poöngligan. Ja Emma leder nu men jag är hack i häl. Om exakt en vecka så spelar vi vår sista match & då ska det levereras poöng från min klubba, känn pressen Stenman ;)

Ha en skön söndag, för det ska jag ha !
 


FREDAG



Detta är vad jag, Pappa & Jonna har gjort idag mellan 08.00 - 12.00. Kappat & stapplat ved. Gode bra träning ;)Ganska läcker är man ju också. Pappas overall från 1978 och en jävla massa underställ så man ser ut som en tjockis! HA HA. Sedan har det ätits palt till lunch och sen har jag suttit på jobbet sen 13.00. Inte allt för många minuter kvar innan jag får gå hem för dagen. Vet inte riktigt hur jag ska ta mig till stan än. Jonas har träning i stan ikväll och om mamma inte behöver köra så får jag låna hennes bil, om hon måste köra och jag rymms så åker jag med. är det så att jag inte rymms med i bilen så måste jag åka med 18.30 bussen. Hoppas verkligen på det förstnämda :)

Har inga riktigt spikade planer för kvällen. Ett som är säkert är att jag ska umgås med Lalla :)

 


Spring för livet

Sitter på jobbet, oerhört lugnt denna torsdagkväll, vad gör alla Byskebor? Djupvattenaerobics 19.30 är vad som gäller ikväll. Hoppas det kommer lika mycket folk som igår på vattengympan, gör som det hela mycket roligare, båda för mig som instruktör och alla deltagare. Annars så kommer jag att stanna i Byske hela natten. Åker till Hedfors imorgonbitti för att lasta massa ved som sedan ska fraktas till Rotegatan 7. Kände verkligen inte taggen men kunde inte säga nej när pappa frågade om jag kunde hjälpa till, blev ju bjuden på allt i fjällen så jag kände att jag måste ge något tillbaka. Spring för livet - Sara Varga. Grymt fin låt!  


Snön smälter

                          
                             Sitter hemma hos mor & far. Börjar inte jobba förren 13.00 men
                             hade lånat bilen och den skulle användas av mamma klockan 10,
                             så det var bara att he sig upp och ge sig iväg till Byske. Har varit
                             och lämnat datorn till Tommy igen, han skulle fixa ett virusskydd
                             till mig, alltid bra att ha! Sen så funderar jag på om jag ska ta fram
                             en stol och sätta mig ute i det fina vädret eller om jag ska fara på
                             jobbet tidigare för att plugga. Låter kanske sjukt att jag far till jobbet
                             för att plugga men jag läser ju faktiskt till badmästare och Fredde på
                             jobbet är en badmästare så jag tar en hel del hjälp av honom ;)
                             Man måste ju utnyttja sina fördelar! Jobbar till 22 ikwell. 
                             Så jag kommer att befinna mig på Byske badhus hela dan. 
                             Tänkte om ni skulle vilja hälsa på, vi bjuder på saft och pepparkakor också,
                              kanske är värt att nämnas ;P



Solresa bokad



17-24 Augusti. Alanya, Turkiet!!! Nedräkningen börjar nu: 160 dagar kvar.

Hemma

När man sovit i en våningssäng (där uppe) så är det oerhört skönt att få komma hem och sova i sin egen säng. Men helgen i Kåbdalis har verkligen varit behövlig. Har sovit som aldrig förr, varit ute i det för det mesta fina vädret, lite färg i fejjset har man nog fått, åkt snowboard 2 dagar och givetvis kört skoter. Ångrade som fan att jag inte tog med min slalomutrustning. Var faktiskt inte så taggad på att åka snowboard efter första dagen, men härligt i backan har det varit. Anläggningen i Kåbdalis har utvecklats en hel del sen jag var där sist, det vill säga 05. Dom har bland annat byggt en sittlift. Storskillnad för oss som åker snowboard, slipper få ont på insida lår!!!








                                            

Sitter för tillfället i soffan med Lalla vid min sida. Han har kommit hiem fra Oslo. Mys :)

Jobbar 13-22 idag. Plus att det ska pluggas som fan. Bajs.

Kåbdalis

Nu drar vi åt fjälls! Vi hörs när vi hörs. Pusshej


Börjar som bli less vägen mellan skell & Byske

Ursäkta tjatet om täckbyxor men det är just på grund av dom som jag måste tillbaka till stan imorgon..igen. Hade inte fått nå bajsbrev från junkyard. Leveransen skulle ta 1-4 arbetsdagar. Beställde byxorna i söndag, så va fan!? Aja, annars ska det pluggas. Har en väldigt jobbig uppgift om organisation och ledarskap som måste lämnas in senast måndag. Och på måndag är jag fortfarande i fjällen så jag måste skriva klart och skicka in skiten imorgon. Skulle vara underbart skönt att få den bortgjord också. Då har jag bara kvar examinationen jag måste skriva för att bli klar simskolelärare.

Sen förhoppningsvis så ska det hinnas med en fika med Forsling & Mattsson :) Den förstnämnda är hemma från Luleå och den andra är hemma från Umeå. Det blir trevligt, sen gillar jag ju alltid att fika ;) Träna kommer jag inte att göra förren nästa vecka. Kommer att feta mig och lata mig som aldrig för de kommande 5 dagarna. Man blir inte direkt tränad av att stå på en snowboard eller sitta på en skoter :) Inte på min nivå iallafall !




Blåsiga torsdag

Vaknade av att Magnus smällde i dörren, högt som fan, tack för den du. Aja, kanske inte ska sova bort dagarna ändå. Ska snart bege mig till Renholmen för att söka upp pappas bästis och kollega som ska hjälpa mig att lägga in word på datorn. Funkar inte att gå skola och inte ha word. Så han är snäll och ska fixa det åt mig. Annars som sagt så måste jag dra mig åt stan, dels för att jag verkligen hoppas att jag fått en brev om att mina täckbyxor nu finns på okq8. Sen så måste jag inhandla mig ett par nya googles. Sen väntar jobb 16-21. 



Dom där skulle jag kunna ta, 1199:- Blääää

Men hejbara

Känns som att den här dagen bara har sprungit iväg. Rätt så händelserik och skön dag! Dagen började med att klockan ringde 08.15. Hade en hel del att packa eftersom att jag inte ska hem nå mer till lägenheten innan fredag då vi åker till fjällen (trodde jag då. Har än inte fått mina täckbyxor så jag måste tillbaka till stan imorgon igen) sedan så har jag hunnit städa & diska. Jag är ju en sån som vill att det ska vara snyggt och rent hemma innan jag far. Anledningen till detta är såklart att jag vill att det ska vara städat när jag kommer hem. Så att man slipper sucka det första man gör. Så jag var duktig och fixade det imorse. Detta har jag fått av mor min. Hon är likadan! Hur som helst så drog jag & Rebban till Sun Tan sen för att sola såklart. Kände att min vita hud behövde få sig nå färg, sagt och gjort. Åkte sedan vidare till 360. Rebbans premiärdag inne i deras lokaler och hon började med att köpa årskort. Snyggt tjejen ;) Jag fick som tack för att jag gjort min praktik hos dom ett 10 kort, så jag ska utnyttja det och sedan ska jag också bli medlem. Körde barbell och det kändes extra mycket idag. Kommer säkert att kännas imorgon med!! Snabb duschade och drog till Stigs för att träffa Aurora som är hemma från Östersund. Lisa, Alex & Melle var också där och käkade mat/fikade/snackade skit :) Åkte sedan till läggan, snörde in all min packning i bilen och gasade till Byske. Jobbat mellan 16-20. Följde sedan med Lillebror till Ug, Ja ungdomsgården för att spana in deras nya lokaler. Och träffa ugledarna :) Alltid lika kul att snacka gamla minnen! Nu sitter jag vid matbordet hemma på Rotegatan. Ska se BB avsnittet från igår och käka en semla. 

 Taggad!!
 

1 mars

Är det verkligen mars?? Det är ju tamefan en vårmånad! Eller kanske inte här i Norrland? Fast tittar jag på termometern och börjar svettas av solljuset som tränger in genom fönstret så känns det verkligen som vår, men det skulle då inte förvåna mig om kylan kommer tillbaka eller att det helt plötsligt kommer börja snöa galet mycket. Men nu är det bara att njuta. Efter vinters kyla så känns dessa plusgrader som värsta värmeböljan, men klagar jag? Knappast. Ska klä på mig och sedan traska ner till stan för att ta bussen till Byske. Börjar inte jobba förren 16.30, men jag pluggar som bättre när jag inte är hemma i lägenheten på något konstigt vis. Dessutom är jag ändå tvungen att gå hem före jobbet för att hämta bilen. Jobbar till 20.30 idag och träningen ikväll börjar 21.00, så jag behöver en bil för att hinna :)

   

RSS 2.0