Kul att läsa!

Äntligen!
Efter 4 förluster så jobbades 3 poäng ihop igår. Det var en match där laget IBK från första sekund var med på banan och hela laget jobbade som en effektiv maskin. Man var stenhårda i försvaret och man var supereffektiva och gick rakt på mål. Denna dag så spelade man verkligen en innebandy efter motståndet och det var verkligen roligt att se laget prestera denna innebandy.
Sara hade lekstuga med sina dribblingar och Sanna accelerade ifrån dem så att det rök efter henne. Dessutom hamnade man idag inte i hörnen utan man gick rakt på mål vilket resulterade i hela 8 mål. Hela laget följde som sagt gameplanen och ingen föll utanför ramen denna match.
Bea i målet gjorde en kanoninsatts mellan stolparna och hade suveräna utkast där ett resulterade i assist, fler sådana vill vi se! Det var skoj att alla gjorde ett kanonjobb där ute allt från målvakt, backar, centrar och forwards och för att inte glömma tränarna. Nu gäller det att paketera denna insats och plocka fram den till kommande helg då man möter ännu ett topplag och som spelar på ungefär samma sätt.
Kör stenhårt och jobba vidare med försvaret som var lysande samt de snabba och effektiva kontringarna.

Dagens IBK:märken:
3 IBK-märken: Sanna/ Sara
2 IBK-märken: Målis Bea
1 IBK-märke: Laget

Dessutom såg jag att det skett en förändring på hemsidan ;) Har aldrig varit poängligaledare så jag var bara tvungen att fotografera detta. Som ett minne eller kanske som ett bevis! Hehe




Kommentarer
Postat av: Bea

Haha glöm inte att pika Ulven för det ;)

2011-03-01 @ 16:16:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0