Kommunen

Hejsan.
Idag så har jag jobbat.
Jobbade själv mellan 12.30 - 16.30 idag, höll i en simskola för barn i åldrarna 5-6, vilket innebär att man mest håller till i våran lilla bassäng & där är vattnet betydligt mycket varmare än i den stora bassängen, det gillar Sanna. Håller ibland på att frysa ihjäl i den stora bassängen. Har sänkt temperaturen med 1 grad vilket innebär att det är 27 grader, och det är kallt om men inte rör på sig så mycket!!
Och det måste ju nästan vara bullshit det här med att Skellefteå kommun är Sveriges rikaste kommun?! För det märkts då verkligen inte. Nedskärningar hit & dit. Har sänkt graderna på badhus för att kommunen måste spara pengar? Men vad läggs alla pengar på? Den nya fotbollshallen?, Skellefte kraft arena? Visst det kanske är bra, men alla pengar kanske inte ska gå åt en, två saker. Jag tror att det skulle bli bättre om man fördelade ut pengarna lite mer rättvist så slipper tillexempelt små barn frysa ihjäl när dom ska lär sig simma...


Nä, nu är det dags att hoppa in i duschen & sen sängen för att läsa den nya 91:an som låg på dörrmattan när jag öppnade ytterdörren tidigare idag :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0