jaaaaada



Har egentligen inte lagt nåt större märke till denna kille förut.
Men gaaaaaaalet jävla söt!!!!!! Kör ju min Sverige turné just nu, sista stopp på Gotland!? 

Fredag!

Några få bilder från gårdagen från mässan & när hela klassen var ut och käkade.


Frankie, Sanna & Malin på mässan.


Suddig bild på Sara & Erica.


Hp & Erica.


Ett oförberett kort på Erica;)


Sannax2


Frankie & Erik på restaurangen, galet god mat.


Camilla & våran lärare Anette


Sanna & Jens ville ej vara med på kort, hehe


Söta Malin & jag då.


Lämnade klassen vid 15.30 idag. Tog sedan spårvagnen till Elisedal där Erik bor, ska bo hos han till på söndag. Snäll som han är! Blir nog en lugn kväll, idol?
Imorgon är tanken att vi ska besöka liseberg, det är vintermarknad där just nu. Blir nog väldigt mysigt. Bilder lär tas!

Hoppas ni har det bra hemma i snöa Skellefteå :) Puss

Gööööteborg

Jag trivs, Göteborg är en fin stad.

Sov hos Malin i natt, hon hade bäddat så fint i Adams rum. (En pajk på 1,5 år)
Imorse vid 10.30 tog vi bussen in till centrum, med all min packning som väger multum.
Tog oss iallafall fram till vårt boende som är ett lägenhetshotell. Helt okej boende.
Möte upp resten av klassen och vandrade sedan vidare till svenska mässan.
Där har vi befunnit oss hela dagen. Vissa av oss har jobbat i Park, fritid & badmästar montern
och andra som värd för dom som föreläser. Har idag lyssnat på två föreläsningar om energi. En pratade skånska och jag fatta nada, nästan iallafall.

Ikväll chillar jag & fyra brudar i vårt rum. Puss & kram


Ciaaaaao.

  • Har tömt soporna
  • Tvättat alla kläder
  • Diskat bort all disk
  • Tömt kylskåpet/skafferiet på sånt som kan börja mögla
  • Dragit ut alla kontakter
  • och packat det sista
  • Nu är jag redo för Göteborg/Uppsala
  • Ses om 3 veckor Skellefteå!!




Första dagen på en ny vecka

Vaknade kl 12.00 idag av att jag hörde att pappa var hemma på lunch. En tanke slog mig att han kanske skulle till stan/köra förbi stan idag. Mycket riktigt, han skulle dit och göra några ärenden. Slapp åka buss och liftade med honom. Nackdelen med det var att jag var tvungen att åka med när han skulle göra alla sina ärenden. Och det är ju väldigt intressanta och roliga affärer han är in på!? Repslageri, någon verkstadsaffär, kolla på nå renholmensprojekt osv. Ja, roligare har man ju haft.

Annars har jag spenderat tid i lägenheten, har inte gjort något nytta dock. Bara packat det sista typ.
Sen har jag fått besök av Linda, Johanna & Carro. Drog först till Coop bara för att. Fyndade en julstjärna som jag ska ha i köksfönstret. Sedan hem till jig för att spela Chicke. Lindas favvokortspel och givetvis vann tjejen. Jag kom jävlart sist. Bänkade oss i soffan och blev kvar där resten av kvällen. Härlig måndagskväll.

Imorgon tisdag lyfter jag med ett flygplan först till Arlanda och sedan vidare till Landvetter, där snälla Malin ska komma och hämta mig. Ska låna hennes soffa imorgon natt. På onsdag möter vi upp klassen våran för att sedan dra på Svenska mässan. (BAD & IDA mässan). Klassfest var det någon som viskade i mitt öra också. Första och definitivt inte sista. Tror att det kommer att bli en tok rolig vistelse i Göteborg.

Sängen snart.



Ska drömma om Thailand.


Trevliga kvällar i bilder.

Lagfest nummer 1.







Lagfest nummer 2.








Min söndag

Bakissöndag/slappsöndag.

Blev väckt femtielva gånger imorse. Först klockan 07.30 av Eddahallen. Fick förfrågan om jag ville jobba denna söndag men jag var tvungen att vara ärlig. Hade knappt sovit 3 timmar, hade varit ut och kände inte att jag skulle palla att jobba i en simhall och allt ansvar som det innebär. Så jag var tvungen att tacka nej. Hade jag vetat att jag skulle få detta samtal så hade jag tagit det lite lugnare och gått och lagt mig i en mer rimlig tid. Men jag tror och hoppas på fler chanser.

Låg i sängen till 13.00. Städade bort gårdagen och slappade vid datorn.

När klockan började närma sig 15 kom Rebban förbi och vi tog bilen först till Hemmakväll för att jag skulle kolla om desperate housewives boxen säsong 5 hade kommit. Och det hade den!!!!!! Så jag köpte säsong 4 & 5. Vilket innebär över 20 timmar med en skit bra serie. Ska packa ner dom i min resväska. Lär ska se en hel del när jag är hos mormor. Hon vill säkert se hon med.

Slutstationen skulle vara ett matställe men jag kunde inte riktigt bestämma mig för vad jag var sugen på. Rebban ville till Dallas så jag gick till ica för att köpa SMÖRGÅSTÅRTA. Haha, men det var slut:( På vägen tillbaka till Dallas såg jag att Subway var öppet, så en macka med kycklingbröst och curry var vad som fick mätta min mage.
Såg givetvis hockeyn också. Förlust och jag orkar inte ens uttrycka mig. Domarjävlen måste vara blind.
Kvällen har spenderats i soffan med Linderborg & Melle. Det är inte ofta vi ses men dom gånger vi gör det är väldigt betydelsefulla. Ni är bara för bra tjejor.

Ganska gammal bild:)

Nu tar jag pappas V70 till Byske för att lämna igen bilen. Puss

Vi gör de ändå


Trots förlust så kör vi ändå. Jag, rebb, Johanna & Sofia. Skål Brudar!

Fredag

Sitter hemma i köket hos mor och far. Lämnade Boden/Luleå kring 12 tiden idag. Fick en resevän iform av en tjej vid namn Lisa. Går alltid fortare när man har någon att prata med !

Klockan börjar närma sig halv fyra och snart ska jag till vårdcentralen för att spola ur öronen. Äntligen. Vet inte hur det känns när dom gör det, men har hört att det är väldigt skönt när det väl är gjort. Känns ungefär som att jag har lock för öronen 24/7. Obehagligt.

I afton ska jag umgås med mamma. Bara sitta i soffan och kika på Idol.
Imorgon drar jag och laget till Umeå för att spela match. Skulle egentligen inte vara med imorgon. I afton skulle jag ha flygit till Olso, men ibland ändras ens planer och det gjorde dom får mig denna helg.

Så vinst är vad som gäller!!!!!!! Och Jessica som ska vara med också. Kul att ha dig hemma söt tjejen!!

Ha en trevlig helg mina vänner.

Snart helg!

Super mysig kväll tillsammans med Lisa! Gick på ett café som låg i samma område som skolan. Köpte mig en kladdkaka och varmchoklad. Kan inte påstå att chokladen var så god men den gjorde sitt med tanke på att det var så fruktansvärt kallt ute igår. Uppemot -20 grader. Och smart som man är så tog jag inga täckbyxor med mig. Gick iallafall en extra runda när vi skulle tillbaka till Lisa. Så nu har jag sett delar av Luleå Universitet. Men rundan gick fort för vi ville bara in i värmen igen.

Har varit på Nord Poolen från 11.30-18.30 idag. Skulle egentligen stannat kvar till 21.30. Men en kille vid namn Olle tyckte att jag skulle ta kväll och jag var inte sen att hålla med. Var bara badbevakning kvar på schemet och det har jag ju varit med om :) Så ikväll har jag istället tillbringat tid i soffan tillsammans med Ulla & Harald. Dom bjöd på ost och kex. Lite lyx denna torsdagsafton. Har dessutom kikat på Robinson för första gången på väldigt länge.

Imorgon är det fredag. Vilket innebär att jag gör min sista dag i Boden. Känns skönt. Känns extra skönt att jag går en kortdag. Kan börja hemfärden redan vid 12. Vilket innebär att jag har helg och 4-dagars ledighet väntar.


2010-11-16

Jag har redan kommit fram till att jag trivs 10 gånger mer på Eddahallen än på Nord Poolen. Visst så kan det ju ha att göra med att Edda är på hemmaplan, men det känns inte riktigt så. Denna dag har varit roligare än gårdagen men trots det har dagen gått hyffsat segt. Ett jobbpass mellan 11.00 - 21.00 är inte ett roligt pass heller. Unnade mig ett besök på max idag, är liks det enda matstället jag kunde vägen till ;) hahah.

På Eddahallen/Byske badhus så är det väldigt viktigt att man duschar innan man badar, att man duschar utan badkläder och väldigt ordentligt, även håret. Så jag tog ju förgivet att det var så här också. Så idag när vi skulle ha en simskola med ett gäng 6-åringar så får jag order om att gå och byta om till badkläder. Deras policy är att alltid ha en simlärare i vattnet, så jag och en annan kille skulle vara det idag. Jag går upp till personal omklädningsrummet, duschar ordentligt, tar på mig baddräkten, sveper en morgonrock runt mig och traskar sedan ner till dom andra igen. När jag kommer in så frågar han som också ska vara i vattnet varför jag redan är blöt? Öhh, ja vadå säger jag? Ja men du ska ju liks bada sen. Jag börjar skratta och frågar om han skämtar med mig, men icket. På deras jobb säger man aldrig till badgästerna, speciellt simskoleungarna hur viktigt det är att man duschar innan man hoppar i bassängen. Det är prio 1 på Edda och i Byske. Påminner ungarna hela tiden. Och det är ju så det ska vara. Vem vill bada i någon annans skit? Om ni luktar klor någon gång efter att ni badat så har ni inte tvättat er ordentligt FÖRE ni badat. För klor dras till smuts, det vill säga till din kropp som ej är ren. Hahhaa, jag hoppas mina läsare tar till sig det här ;)

Ska krypa ner i bäddsoffan hos Ulla & Harald i Luleå nu. Imorgon afton ska jag umgås med den här tjejen:


Ska hälsa på i hennes studentlägga, fika, snacka skit och bara umgås!

V.46

Är väldigt besviken på praktikplatsen jag är på nu.
Det första Affe(Chefen på badhuset jag är på nu) sa till hela klassen sist vi träffades var att. "När ni är på praktik så ska ni inte jobba, ni ska inte ni ta en annans personals ansvar" Ja och vad tror ni att jag fick göra första dagen!? Jo ta mer ansvar än vad jag borde. Jag jobbade istället för en tjej som var sjuk. Visst, det är bra med pengar, det tackar jag inte nej till. Men det är och känns ändå fel. Dessutom var det tänkt att jag skulle jobba en delad tur. 07-30 - 11.30 & sedan 15.30 - 21.30. Alltså 4 timmars ledighet mitt på dagen. Och jag känner inte en jävel i Boden så vad skulle jag göra då?? Sätta mig på en parkbänk och glo på allt folk som går förbi!? Fan vad besviken jag blev. Men då kom han med den smarta iden att jag kunde ju stanna kvar och praktisera dessa timmar. Jaha tänkte jag och gjorde givetvis det. Han hade alltså tänk att jag skulle vara på Nord Poolen från 07.30 - 21.30. Sjukt. Efter simskolan, kring 18.00 så killen som jag jobbade med att jag kunde gå hem. Tack för det.

Annars så ser veckan ut på följande sätt:
Tisdag: 11.00-21-00
Onsdag: 08.30 - 17.30.
Torsdag: 11.30 - 21.30.
Fredag_ 07.30 - 12.00. Slutar tidigare på fredag för att jag ska till vårdcentralen i Byske och spola ur öronen.


Längtar redan till fredag, då är jag ledig i fyra dagar. Behövligt.

Ett till extra jobb?

Ojhejbara.

Var hyffsat nervös när jag for till praktiken 06.00 imorse. Kl 08.40 skulle jag hålla i en simskola. Som de flesta vet så brukar jag ju göra det, så vad är grejen? Men han som håller i simskolorna och är andra chef på eddahallen skulle givetvis granska mig. Blir alltid nervös när jag ska ha någons blick på mig, för att kolla hur jag agerar i olika situationer. Lektionen gick hyffsat fort och jag kände mig rätt så nöjd. 5 min senare kommer Nicke, (killen som studerade mig) och frågade om jag ville jobba = inte praktisera utan jobba = få lön! Denna fredagskväll. Så det slog mig direkt att något bra måste jag då ha gjort! Yeeeey

Har alltså tillbringat mer än 12 timmar på Edda idag. Fast får ju penningar för 6 av dom ;) Hahha, skadeglad? ja som en fattig student som man är.

Tråkigt med snö det fallit de senaste dagarna? Har haft bil dessutom. Visst är det skönt med bil men fan vad jobbigt att köra när Skellefteå kommun ej har skottat. Och jävligt ball att skotta/sopa/skrapa bort snö och is 05.45 en mörk morgon. Ingen hit. Men å andra sidan hur kul hade det varit att gå eller cykla dessa dagar?





Jävla öra

Vårdcentralen nästa. Tror att jag åkt på en öroninflammation igen. Sist jag hade det var i Thailand. Då hade jag det jobbigt under ett flertal timmar. Tur att kosnaden hemma i Sverige kommer att ligga på 100 kr och inte 2000!Känner samma sympton som jag gjorde sist. Kan knappt gappa för att det gör så jävla ont. Känns som om jag har massa vatten eller öronvax som jag bara vill ta bort, men det går ej.
Livet leker inte just nu vill jag lova.



Jay & Linnea?

Missade ju idol i fredags och har därför nyss suttit och sett programmet på tv4play.se. Jag har som aldrig haft någon favorit eller kunnat säga på rakarm vem jag tror/tycker ska vinna hela skiten. Den jag hoppas ska vinna vet jag fortfarande inte. Däremot hoppas jag verkligen att Jay & Linnea står på scen i globen på finaldagen!! Sen vem som vinner spelar inte någon större roll. Dom kommer gå långt ändå! Sen att det var kärlekstema på idol gjorde ju så att jag inte kunde hålla tårarna borta!


Frän tjej!

Igår inledde jag min sista vecka som praktikant på Eddahallen. Känns som både och när man som kommit in i det hela och just lärt sig vad som händer i huset. Har till och med lärt mig alla namn nu. Trots att det ändå jobbar 21 stycken med fastanställning + någon extrajobbare. Godkänt minne har man då iallafall. Imorgon, onsdag så är jag ledig. Istället så ska jag jobba på söndag. På söndagar är det en inhyrd kvinna som håller i babysim. Och jag hoppas, hoppas verkligen att jag får vara med och titta på. Så gölligt! Fast jag kommer säkert få en chock (om dom nu har kommit så långt) när dom trycker ner bebisarna undet vattnet. Känns som fel. Men det ska båda vara bra och roligt för dom små liven.

Träning ikväll. Sen träning. Kommer se ut som en zombie, som vanligt när jag stigit upp 05.00.



Lördag

Blev inget besök på Skellefteå kraft arena idag. Jag tog helt enkelt för givet att det fanns platser kvar i torsdags, men icket. Om man nu inte räknar med sittplaterna på rad 1 & 2. Har suttit där en gång förut och det var inte värt det. Fick helt enkelt nöja mig med att följa hockeyn på norran.se. Men det var kanske lika bra det med tanke på hur dåligt det gick. David Rundblad lovade ju på radion att dom skulle krossa Djurgården ikväll. Men han gick det då inte att lita på. Illa, illa.

Satt i morgonrocken till 18 idag. Trots att folk ringde och sa hur vackert väder det var ute och att jag borde he mig ut. Men ibland vill man bara slappa och det var det jag gjorde idag. Kvällen däremot blev det lite mer fart på. Följde med söta Lisa till Alex & Antons inflyttningsfest/halloweenparty på Älvsbacka. Inte ofta man hinner träffa bland annat dom två brudarna. Promenader, dra och åka snowboard/slalom, besöka Luleå & Umeå var något vi bestämde att vi skulle göra inom en snarframtid. Synd bara att vi har så olika schema och fullt upp med annat, men någon gång ska vi allt hitta en lucka. Det är ett måste!

Avlutade kvällen på Nyckelgatan, inte i min lägga utan i Rebbans! Såg den nyaste Beck. Bästa & läsgigaste filmen hittils. Tur som fan att jag inte har svårt att sova trots detta. Men visst hade det varit mysigt med en viss kille att bredvid mig just nu. Men tyvärr får jag sova själv i dubbelsängen. Suuuuuuuuuuuuuuuck.

Nä men hörrni, god natt. Umeå imorgon. MATCH.


Kompisar (L)

Underbaaaaaara fredag! (L) Världens finaste flickor har jag fått umgås med ikväll. Hemma i kära Byske. Dock blev utgången i stan, men det var lika roligt.

Har spenderat förfesten på Byske badhus, det vill säga på mitt jobb! Lånade huset ;)
Bubblat, bastat, spelat musik på högsta volym och bara umgåtts. Tack tjejor.

For på Olles och lyssnade på Byske pajkarna Benny & Emil. Ja, vad ska man säga. KUNG

Fick åka merca hem, lillebrors nya inköp. Tack du.

Sängen nu och flera timmar framöver!! Pyssss


Gått i sömnen?

Alltså jag är inte riktigt frisk nu, i skallen. Börjar fundera vad som kan ha gått snett.
Hade rätt om att föreläsningen skulle ta cirka 2 timmar igår. Och som jag lovat mig själv så låg jag i sängen kl 21.00. Somnade kanske vid 21.30. Vaknar av vad jag tror är väckaren. Jag tror alltså att klockan är 05.10. Går upp som vanligt och gör mina rutiner. Det vill säga, först toabesöket, efter det så tvättar jag mig i ansiktet & sätter på mig lite smink och börjar sedan klä på mig. Medans jag klär på mig så tycker jag att jag känner mig ovanligt trött och när jag tagit på mig kläderna så sneglar jag på klockan, Och va faaaan!? 23.39!!! Hade just så pass sovit två timmar och jag tror att det är morgon. Tur som fasen att jag kollade på klockan och inte bara for iväg till edda. För vid midnatt tror jag ingen vill att jag ska komma och praktisera. Så det var bara att klä av sig, tvätta bort sminket och hoppa ner i sängen igen. Det sistnämnda var det enda som var bra med det hela. Skrattretande men sant.

Just nu så håller jag på att tvätta och sedan drar jag till kaplan för att träna innebandy. Annars så ser slutet av veckan ut på följande sätt:

Fredag. Edda 06-14-00 --> LEDIG = Mysfest på badhuset, möjligtvis utgång i Byske/schtaaan.
Lördag. LEDIG!! = Sova länge som fan. Sen Arenan för att se AIK krossa Djurgården.
Söndag. LEDIG!! = Innebandymatch mot spöland/Vännäs 13.00. Lugn söndagsafton.
Känner på mig att denna helg kommer att bli kanoners.


Visst har jag inhandlat en snygg resväska? Dock så sved det i plånboken
för resväskor är tametusan inte billiga!! Men jag måste ju ha en så :)

DH!!


Har bokat Desperate housewives boxarna på Hemmakväll!!
Säsong fyra & fem är på ingång!! Fan vilken bra serie.

Vill egentligen bara stanna hemma och slappa i soffan.
Men ska som sagt på en föreläsning. 18.30 startar den
och förhoppningsvis håller den inte på allt för länge.
Har en känsla av att den kommer att pågå i cirka
2 timmar. Min magkänsla säger det. Om det skulle
hända att jag har rätt så blir det en tidigt kväll ikväll.
Sängen kl 21.00!!!

Har idag befunnit mig för det mesta i Eddahallens
källare tillsammans med Gunnar. Rolig snubbe han där.
Har lärt mig mer om vattenrening, tagit prover och spolat filter.
Har även varit förbi vitbergsbadet en sväng. Första gången jag
satt min fot innan för deras stängsel. Gunnar tyckte att jag
var lite pinsam. Men har man bott granne med ett havsbad
i nästan hela sitt liv så har man. Har som inte inte funnits
någon anledning till att fara till stan för att bada.

Denna dag har mest bestått utav skratt, inlärning men
mest trötthet. Måste, måste sova 8 timmar i natt.



90 Minuter

Ett spinningpass på 90 minuter var inte att leka med. Men ni kan ge er fan på att jag tog mig igenom hela passet. Ville verkligen ge upp där ett tag när mina ben svedd som mest. Höll till och med på att få mjölksyra. Men nu har man testat på det iallafall. En gång och aldrig mer? Nja, tror nog att jag skulle kunna sätta mig på cykeln igen, när målet är just 90 min. Kan konstatera att det kommer att bli lättare att spinna ett pass på "endast" 45 min nu. Dubbelt så kort! Tur att jag fick ett bra tips av en annan tjej i gruppen. "Ta inte ut dig allt för mycket från början" Hade det i tanken hela tiden, annars är det nog lätt hänt att man gasar i början och inser sedan att man har en bit kvar. Då blir det tugnt, väldigt tugnt.

Har idag befunnit mig på Eddahallen mellan 06-14.00. När väckaren ringer 05.10 så är jag inte pigg. Vill bara vända på steken och somna om igen. Men nu har jag ju hoppat på denna utbildning och allt som ingår ska genomföras. Tur att jag trivs, som sagt. Annars hade det varit 10 gånger jobbigare att stiga upp.

Ikväll jobbar jag 17-20.30 sen järnet till edda igen, denna gång för att träna innebandy.

Jobbar endast idag denna vecka, känns underbart sköööööönt. Eftersom att det är röd dag på lördag så är badhuset stängt då. Minns inte sist jag var ledig en lördag. Men nu i helgen är jag det!!!!!
Imorgon, Onsdag, då jag egentligen brukar jobba så ska jag och Maria på en föreläsning om krishantering.


RSS 2.0