Hörs 2011!!

Väntar på Carro & André som ska hämta upp mig och sen drar vi vidare till festen. Inte vilken fest som helst. Det är ju fan nyårsafton idag!! Kör hårt ikväll !


Verkligen inte bra bild, men det där är ialf kvällens outfit ;)

GOTT NYTT ÅR!

Heja svartgula

Om inte AIK vinner idag så vet jag inte vad jag gör!!! Kämpa AIK
Sitter hos Rebban & dj, blir en härlig hockeykväll. Ännu härligare blir det om svartgula & Sverige vinner mot tjeckien i JVM. Imorgon sover jag halva dagen & andra halvan så sitter jag med en glas i handen. Nyårs firande i en stuga i skogan med folk jag känner och folk jag inte känner. Blir kanon bra!!

Tredje perioden nu. Puss


Jag hittade en bild



Station 8, 26/12

72707

Du kan nu checha in på SK1021.. Fick just ett sms av sas. Min första tanke var, vars i helvete ska jag då? Men sen så slog det mig att jag har ju glömt att avboka/meddela sas att jag ej ska åka med. Fan, andra gången jag glömmer. Dom måste ju tycka att jag är dum i huvudet som bokar massa resor men ej åker med. Men dom får ju betalt så dom kan ej klaga.

Skulle egentligen ha åkt till arlanda imorgon och sedan till Gran Canaria på nyårs. Men eftersom att mitt förhållande med Lalla har gått i graven så blev resan avbokad.

Sen så är det ju så typiskt att en utlandsresa i dessa tider skulle sitta så jävla bra. MUPP




Några natt ord

Fy Fa-an vad det suger att vara förkyld, inte ha någon ork & vad har hänt med konditionen?
Hade det allmänt tungt på träning ikväll. Innebandy är alltid jävligt kul men det kan vara oerhört jobbigt också.

Skulle egentligen traska över till Rebb & dj ikväll och se JVM Sverige - Ryssland men när klockan började närma sig ett så satt jag nästan och sov, men nu har jag sett klart första perioden och inväntar den andra. Sitter dock i morgonrocken och mina mys tofflor, så jag kanske gör en repris från i lördags = somna i soffan. Klockan står iallafall på 09.00. För imorgon ska jag & Idenäs ränna på stan. Är endast på jakt efter en nyårsklänning. Inget annat ska inhandlas. För nu börjar det bokstavligen eka på mitt konto. Inte okej. Tur att jag fick några hundralappar av mormor & Janne. Aja, HEJA SWEDEN Go go go

Just ja, nämnde ju något om att jag har en syster med ett temperament ibland. Måste bara visa en bild ;)


Passa er, här var hon rent förbannad

Tisdag

Tisdag

Nu var det slut på ledigheten för nu väntar några dagar med jobb. Men bara några. För sen är jag ledig igen. Synd bara att jag har massa skolarbeten jag måste ta hand om.

Jobb idag 14-21
Onsdag 14-21
Torsdag 13-19

Ska börja traska till bussen nu. Satte inte min fot utanför lägenheten igår, trots att det är kallt så ska det ändå bli skönt att få komma ut i den friska luften. Ciaoo.


Världens lataste/fetaste söndag

Jag mena Måndag.

Sov till 13 och sen så har jag bara vandrat mellan soffan/datorn/kylskåpet/skafferiet.

Har inte hittat någon vän att vara med heller. En del jobbar, andra umgås med sin boyfriend osv

Jag borde inte klaga på sådana här dagar men jag är jävligt rastlös!!!
Fest ikväll igen? Jag är lätt på alltså. Ja så illa är det.

Har haft söndag i skallen också & på söndakvällar är det alltid bra på dumburken, men det är ju fan måndag idag. ÅHHHHHHH Kill me


Annandagen

ANNANDAGEN 2010
Denna kväll startade hos Johanna. Vid 18-tiden skjutade Petrus oss till en tjej som heter Anna. Som bor mitt inne i schtaan. Jag har som haft tur att få förfest nära stan. Härligt att inte behöva fixa skjuts när man ska ut. Hur som haver så befann sig Anna, Tina, Josse & Amanda där. Jag var äldst på stället och jag kan lova att det blev värre. Drack vine, dock blandat med sprite, men man måste ju börja lära sig på nått sätt ;) Eftersom att det var några nya ansikten så fanns det hur mycket som helst att prata om. Kände igen en av tjejerna oerhört mycket och sen så slog det mig att dom också haft husvagn i Malå i väldigt många år. Det är ju som kul att ha något gemensamt. Blev en tidig utgång även denna kväll. Kanske lite för tidigt. Redan vid kvart i 10 entrade vi station och det var inte en kotte i kön och inte så många inne på station heller. Men vi hade kul ändå! Men måste ju erkänna att både jag och Johanna kände oss ja, gamla. Inte många i våran ålder. Kvällen flöt på och vid ett-tiden började våra magar kurra. Gick in på Kalles en sväng, träffade lintan och gick på subway för attt handla mackor av Carro. Perfekt avslut på en megatrevlig kväll. Joppin var som oftast räddaren i nöden och gav oss lift hem.


Sanna, Johanna, Tina, Josse, Amanda & Anna.






                 




 Bilder från Annandagen

Juldagen

JULDAGEN 2010
Kvällen började med att Crille & Lisa kom och hämtade mig här på Nyckel. Blev skjutsade ner till stan, till Viktor, där förfesten höll till. Vid halv åtta käkade vi middag som Linnea & Viktor varit så duktiga och lagat. Folk kom och gick och redan vid halv 11 var det dags att bege sig till Mollys/Allstar. Nere på Mollys spelade Krutov och det är som alltid fullt ös på dansgolvet när dom står på scen. Blev ett x-antal vandringar upp och ner för den förbannade trappan. Träningsvärk dagen efter? I think so. Eftersom att vi gick ut tidigt så gick tiden väldigt sakta. Och då menar jag inte på ett negativt sätt. En härlig kväll fick jag vara med om helt enkelt. Det bästa var ju givetvis att träffa en hel del brudar från gymnasieklassen. Alla lika glada som vanligt.

Girls, girls, girls













Bilder från Juldagen

Då kör vi igen

Nu är det dags att sluta vara bakfull, nu är det dags att bli full istället ;) SKÅL



Ska parta med fröken Brännström & annat snyggt folk. He bli braa, håj

Men skål då



Nu drar jag vidare. Ha en trevlig kväll people.

Tack Tomten!

Det vill säga Mamma, pappa, syster, Lalla & Carro. Tack för era fina julklappar!

Har varit tokförkyld hela julafton men idag så känner jag mig lite kryare, men jag vill verkligen bli helt frisk till ikväll. Fest med bland annat några fina brudar från gymnasieklassen. Har saknat dom så!
Nä, det ska bli jävligt kul & taggad är jag. Kan bli ännu mer om förkylningen försvinner!

Har haft en kanon bra julafton tillsammans med familjen & nu väntar juldagen & annandagen som kommer att bli minst lika bra. Ses på Mollys/Allstar ikväll. Pusssss


The big day

GOD JUL PÅ ER ALLIHOP.



Julafton ´09

& Grattis till kusin Pontus som fyller hela 20 år idag. Hör av dig när det bjuds på våfflor ;)


Dan före dopparedan


Har haft en väldigt trevlig kväll hos familjen Kristoffersson. Käkat julbord, spelat julklappsleken, i slutändan fick jag en massa påsar chips. Vi har spelat spel och bara myst i soffan. Inge Bingo Lotto detta år, som alla andra verkar ha suttit framför. Blir alltid bara så förbannad när man ofta får fyra i rad och väntar ivrigt på det rätta numret men det lyckas då aldrig dyka upp. Imorgon ska jag sova ut och sedan invänta Kalle, julmat & allt annat som hör till på julafton. Denna jul kommer vi att fira bara familjen, kan inte minnas sist vi gjorde det. Men jag klagar ej. Blir nog en alldelens perfekt julafton. Pricken över i:et hade varit om mormor & Janne kommit upp, men man kan ju inte få allt. God natt & sov gott alla vänner & bekanta!

Syskonmys

Efter jobbet idag så kom lillsyster, lillebror och till och med största lillebror, det vill säga Magnus, på badhuset. Inte så ofta han släpper kompisar, garaget, datorn, bilen för att umgås med oss syskon. Bubblade, lekte i stora bassängen, lyssnde på music, bastade och hade det allmänt skönt. Tur att jag fått syskon som är snälla och roliga att umgås med. Vi bråkar aldrig. Visst retas vi med varandra men det blir aldrig på allvar. Okej, Jonna kan få lite temprament ibland men så har hon alltid varit enda sen hon var väldigt liten ;) Söt gumman!

Imorgon bitti åker jag och Jonna till schtaan för att bland annat inhandla alkohol till helgens bravader. Sen ska det köpas lite komplement till mamma och pappas julklapp. Måste även förbi läggan och hämta nå grejer, kolla posten osv. Sen gasar vi tillbaka till Byske. Då väntar jobb 12-19. Sen tar jag på mig lite finare kläder för att sedan åka till familjen Kristoffersson. Där väntar julmat & julklappsleken. Första gången vi kör den leken faktiskt, men jag tror att det kommer att bli grymt kul!

Efter morgondagen så är jag ledig i fyra dagar, under dessa dagar så händer det grejer. Taggad till tusen är jag också! Kanoners.



Saknar brädan också. Men V.10 följer jag med familjen till Kåbdalis. Då ska det åkas ut-a-fan

Vill stå på ett par skridskor

Drar på stan, det vill säga samhället (Byske) för att inhandla nå grejer tillsammans med syrran min.

Det är kallt ute och det snöar fortfarande. Åh, jag vill fara & åka skridskor!! Måste ske någon dag i veckan. Jag & Jonna har faktiskt snackat om att fara och träna hockey med clemens damlag, men kanske borde stå på ett par skridskor först? Kan verkligen vara en fördel.



Tider!

Första julbordet

Har varit nere på campingen och käkat julbord. Nu väntar jobb 13-21.

Bor hos mor & far i Byske till på lördag. Jobb & julafton är vad som står på schemat.



Hockey häng.

Ny frilla


Hatar rubriker

Tvättar i mängder, sen drar jag på stan för att som sagt klippa håret, blir det lugg igen? I think so.
I afton hoppas jag att jag får umgås med Carro. Í alla fall träffa tjejen. Bli frisk!

Jag knäppte ju några bilder i lördags, snyggt !



Dom såg inte taggade ut men julklappsleken väntade och vi var taggade!!
Jag lyckade få en juicepress, ett halsband och en cider + ett fyllesvinglas.









Älska.

Ej bakis, underbart.

Är hemma i Byske för att klä grannan med familjen (:

Imorgon lånar jag bilen av mor, drar tillbaka till stan för att bland annat klippa håret. VÄLBEHÖVLIGT

Sen så får det gärna sluta snöa nu. Tycker att det räcker. Igår så såg jag på sträckan mellan Byske och Skellefteå tre bilar som kanat av vägen. En tanke slog mig att jag vill inte vara en av dom.

Förövrigt så mår jag kung idag. Bättre än vad jag förtjänar, kan jag tycka. Ej Bakis, Underbart.

Frågan är när

I want you to make me feel like I'm the only girl in the world..
..ja när ska man hitta en kille som får en att känna så? Jag vet att han finns, men frågan är när och vars jag ska finna honom. Den som söker den finner, right?

Inte för att jag tänkt leta nu, men någon gång i framtiden. Känner verkligen för att leva singellivet. Man får göra vad man vill, när man vill hur bra låter inte det?

Hur som haver så har kvällen varit kanon bra. En kväll tillsammans med fin tjejorna Johanna, Linda & Carro. Utgången blev på Allstar. Inte lika mycket tid på dansgolvet som jag hoppats på, men det kommer ju fler kvällar!

Sen så är nyårs spikat, OM Anton Pettson Pettersson håller det han lovet, SVIK EJ.

Eftersom att jag inte är trött och inte har ett skit att göra så lägger jag upp några bilder från Cape East som söta Malin har tagit och skickat!

















Fredagsmys

Har haft projekt & arrangemang lektion till kl.15 sen har jag sprungit på stan i några timmar, har gjort några viktiga ärenden. Nu sitter jag hemma i soffan, ska slänga i mig nå mat och sedan bege mig till Johanna.



Ska mysa med dom här brudarna ikväll !

2010-12-16

Kostade bara 160 kr hos tandläkaren idag!! Jag hade föreställt mig en mycket större summan. Fan vad skönt. Men hur som haver så nämnde hon inget om att jag måste dra ut någon tand, utan jag hade fått en infektion i en av mina visdomständer. det blir som en "skål" där massa matrester fastnar som sedan blir till bakterier, så jag fick med mig hem en bakteriedödande gele som jag ska placera på tandborsten i en vecka. Hon sa även att jag måste använda en eltandborste, och jag har ju en :) Tycker att dom är ganska osköna, men tandhygienisten visade mig lite teknik hur man använder den på rätt sätt. Så nu jävlar ska värken bort.

Annars idag har jag varit i skolan, har haft lektionen om ett och samma ämne. Nämligen Projekt & arrangemang. Man hade ju projektarbete i 3:an på gymnasiet, typ ett exakt likadant arbete ska vi göra nu. Känns både jobbigt och kul. Funderar på att starta en simskola utomhus, men jag vet inte om det går. Har givetvis tänkt vara i Byske, men eftersom att det är så mycket folk på campingen på sommaren och badet har öppet ett flertal timmar så vet jag inte om jag kommer att få lös en timme för att hålla i simskola. Måste diskutera detta med Peppe. Sen så vet jag ju inte om jag själv kommer att ha tid, om jag ska jobba på parken alltså. Vilket det lutar åt. Aja, detta var bara en tanke, måste spåna vidare. Är som sugen på att välja ett arbete som har med träning att göra, men vi få se. Kom gärna med förslag ;)

Ikväll är det innebandyträning som gäller. Har fått herrarnas tid på edda kl 18.30. Sista träningen innan derbyt mot Clemens, förlorade sist mot dom så nu gäller det att vi är på topp på lördag. Bea gjorde 6 poäng på den senaste matchen, funderar på att gå i hennes spår och göra likadant ;) Hur som haver så är det tre poäng till laget som gäller!



Lillebror för några år sedan. 8 dagar kvar till julafton.


4:a

Har just upptäckt att både Linda & Johanna har utmanat mig att skriva denna lista:

4 TV program jag kollar på för det mesta:

* Desperate housewives
* Couger town
* 2 ½ men
* Gossip Girl

4 saker jag har gjort idag:


* Gjort ett studiebesök på Cape East
* Vart på IKEA i Haparanda
* Åkt buss i över 6 timmar
* Haft jävligt ont i min visdomstand


4 saker jag längtar efter:


* FEST
* Julafton/juldagen
* Tills jag gjort klart massa plugg uppgifter
* Tandläkaren, OM han kan ta bort min värk

4 saker på önskelistan:

* Pengar
* Locktång
* Systemkamera
* Nya innedörrar i lägenheten

4 saker jag hatar
:

* Visdomständer
* Människor på dåligt humör
* Att vara i ekonomisk obalans
* När saker inte blir som jag planerat, åt det negativa hållet

3 personer som jag utmanar:

Ni tre som känner för de

Tummen upp för Cape East

Har haft en kanon trevlig/skön/bra dag idag bortsett från att jag har så förbannat ont i en av mina visdomständer. Kan knappt gapa och definitivt inte tugga på den sida som jag har ont på. Åhh alltid ska det vara nå. Blir som less. Måste till tandläkaren imorgon fast att jag egentligen inte har råd eller lust att lägga pengar på mina tänder. Men å andra sidan orkar jag inte gå runt med denna värk.

08.50. Folktandvården i Byske. Snälla låt mig komma lindrigt undan, både ekonomiskt och smärtsamt!!


6 månader kvar till jag fyller 22. hehe

Har nyss kommit hem från första innebandyträningen på fyra veckor. Kan lova att konditionen och orken i benen inte var på topp. Har helt ärligt inte tränat ett skit när jag varit i Boden/Luleå/Göteborg/Uppsala/Sthlm.....Kommer garanterat att kännas imorgon. Påtal om morgondagen så ska jag & klassen + 2:orna sätta oss på en buss och åka upp till Haparanda. Ska på studiebesök på ett ställe som heter Cape East. Det är ett spa med världens största bastu. Detta ska vi få testa på och dessutom blir vi bjudna på mat. Är hyffsat säker på att det kommer att bli en härlig dag.





Nej, nu är det hopp i säng, bussen rullar 07.00.


Bastu

Fick besök av en Lucia & två tärnor idag i klassrummet på skolan. Och dessa 3 söta små flickor var kanon duktiga på att sjunga och att bjuda på sig själv. Dom var inte så gamla och väldigt modiga. Sen att dom hade gjort om en del låtar och lagt till lite attityd gjorde det hela ännu bättre. Underbart.

Efter lunch och fram tills nyss så har vi haft bastu utbildning. Först teori i några timmar och sen har vi befunnit oss tillsammans med 2:orna på edda, i deras relaxavdelning, och haft fyra bastusittningar. Kunde inte passa bättre än i dessa kalla tider. Alltid lika trevligt.

Och nu så känner jag mig både varm och trött. Så att få lägga huvudet på kudden känns oerhört lockande. Ska bara stoppa något i magen först.


Pysslade om mig själv genom att färga håret och
lägga på en ansiktsmask en dag hos mormor.



Så där ja





Skellefteå IBK - Hörnefors 11-3. Underbart skönt.

Har bakat bullar hela morgonen, så denna vinst firas med ett bullkalas. GÖTT




Skön lördag

Att offra några slantar och besöka Skellefteå kraft arena i afton var verkligen värt de!
Kul att se när dom spelar bra! Och jag tror inte att jag är ensam om att tycka att dom förtjänar att vara serieledare! Hoppas bara att det fortsätter så här. Kan det vara SAIK´s tur att vinna SM-guld?
Jag vågar hoppas i alla fall.

Annars i afton har jag hängt i Linda & Emils schyssta lägga. Dock bara med frun i huset.
Sköna kvällar i soffan behövs dom med! Trots att jag egentligen är förbannad festsugen, måste hålla mig till nästa helg. Då lilla julafton tillsammans med bäst brudarna är inbokat. Det ser jag framemot.

Nu ska jag tagga till match, i sömnen!


Göteborg, Uppsala, Stockholm

Ohh, vars var vi? Sist jag skrev, bortsett från i natt, så satt jag i Eriks lägenhet i Göteborg för någon fredag sen. Och just ja, vi skulle ju gå på Liseberg. Vilket vi gjorde också. Mysigt och fint var det, men denna årstid så är stället mest för barnfamiljer, dom hade faktiskt igång några karuseller, givetvis bara barnkaruseller. Hittade en affär som bara sålde julsaker och det fanns så mycket som jag ville köpa men det skulle inte gå för att jag inte hade någon extra plats i väskan, hade jag kört bil så hade en del grejer fått följa med hem, vill jag lova.


 Jag ville ju åka Balder!

Renar på Liseberg. Stackars jävlar.


På kvällen väntade fest. Var ut på skolan som Erik går på. Trevligt ställe men musiken blev jag besviken på. Men folket gjorde ändå kvällen, taggade människor överallt.

En galen lek. Lek den inte för länge, du blir för full
Elias som man en gång i tiden gick i samma klass som.



Edvin, Erik & Elias. Härliga grabbar!

Dagen efter åkte jag flyg från Landvetter till Arlanda. Tog sedan bussen till älskade mormor i Uppsala.
Måndag morgon klockan 08.00 befann jag mig på Fyrishov. Efter att ha lyckats cykla 1 km fel, men tur man har käften med sig så att man fick vägen förklarad. Insåg sen att jag cyklat förbi. ETT STORT BADHUS. Ibland så kan man ju undra vad jag tänker på.

Hur som haver så har jag tagit god hand om mig på Fyrishov, har trivts och jag kan lätt jobba där i framtiden.
Sen så passar man ju bättre ihop med vissa, men alla var trevliga och ville lära mig allt dom kunde.

Fick vara med om en situation också.

Det var söndag eftermiddag och jag stod och pratade med en två personer, varav en kille och en tjej, i badvakthytten. Jag stod med ryggen mot simhallen medans dom andra två hade blicken mot simhallen. Först ser jag bara killen stå och gapa och tjejen säger "men vad i helvete" vänder mig om och ser fem tjejer och tio bröst. Fem tjejer går alltså topless inne i simhallen. Måste påpekas att det var simtävling samma dag också, så det var rätt så mycket folk. Dessa tjejer + några killar ville tydligen skapa en debatt. De ville att killar och tjejer skulle ha samma rätt, det vill säga i denna situation, bara behöva ha underdelen på sig. Dom hade skapat en grupp på facebook och började med ett utföra detta. Sjukt var det. Det blev några diskusstioner och dom hade en jävla massa argument om att detta var okej. Trivselsreglerna togs fram och då var det tack och hej för dessa badgäster.

Annars så har inget speciellt hänt och dom två veckor jag skulle vara där är nu över.

Förra helgen åkte jag in till huvudstaden för att umgås med en tjej jag träffat för flera år sen. Mormor har stuga på vätö och det har hon också, det var där vi träffades. Hade det trevligt hemma hos Linda som hon heter. Hoppas bara det blir inte blir lika långt tills nästa gång vi ses.
Lördagen traskade jag på stan helt själv. Men det gick bra det med. Fyndade några plagg!

Under min vistelse i Uppsala har jag mest bara umgåtts med mormor, men det uppskattades verkligen<3 Landade i Skell igår kring 22.45. Skönt att få ha att kommit hem. Har flängt nog mycket nu på ett tag. Men det har varit värt det, alla gånger.

Idag så julpyntar jag, väntar också på att pappa ska komma med bilen så att jag kan fara och storhandla. I afton ska jag umgås med Linda. Förhoppningsvis så blir det hockey på arenen!!







I´m home

Är på hemmaplan. Det första jag gjorde när jag kom hem var att sätta på tv4play.se för att givetvis se idol finalen. Och rätt person vann, så nu kan jag gå och lägga mig med ett leende på läpparna :)

Hörs imorgon! Puss

RSS 2.0