Jag dansar men jag känner ingenting alls

Trevligt förkrök var det igår men området tycker jag inte levererade till 100%. Kan ha att göra med att vi gick in just efter 21, det vill säga ovanligt tidigt. Men det hade ju såklart en anledning. Veronica Maggio 21.30. Hon var riktigt bra. Extra kul är det ju alltid när man kan en hel del låtar! Fick min älskade langos med räkor, vitlökssås, rödlök & ost, så i slutändan var jag nöjd!
Nu laddar jag om till en ny arbetsvecka & taggar som fan till på torsdag! För då händer det grejer, har man ingen anknytning till Byske så är man inte välkommen ;)

PDOL

Alltså what a fuck, varför kan det aldrig vara strålande fint väder när jag är ledig?? Vill hinna ligga på Byske beachen någon gång i sommar. Nästa helg måste bara bli som jag vill. Har dessutom tagit ledigt fredag så då har jag en lite större chans att få sol på någon utav dagarna. Igår fredag, var jag inte i Piteå. Utan i Böviken där Carros föräldrar håller på att bygga en stuga. Blir nog ruggigt bra. Käkade ialf grillat, badade, satt framför elden och hade det mysigt & spelade kubb. Härlig fredagskväll. Idag lördag då kommer jag att befinna mig i Piteå. Alkoholhaltiga drycker, Veronica Maggio, The Ark, KARUSELLER, Festivalmat, hela jävla Piteå & Linda dahlqvist/Caroline Idenäs :) SES!
Pdol -06, Fredag. Jävligt bra kväll, eller hur var det nu?
Pdol -06, lördag. Nykter kväll för Sannas del.
Pdol -08. Trots alkohol i kroppen så är det faktiskt en kväll jag minns!

...

Nu drar jag till Campingen för att göra något roligare. Daniel Åberg och ett antal till Byskebor ska spela & sjunga :)

Rullskridskor

Nu tar jag mig till och från jobbet med dessa! Har investerat mig ett par riktigt bra inlines.
Ska följa syrran till stranden kl 21.00. En tyst minut & en hel del ljus ska tändas för att hedra de som drabbats i Norge, finns fan inga ord för de som har hänt.

Räkmacka !

Har varit & hängt med Johanna & Carro i Stackgrönnan, närmare bestämt café kajutan. Och ja dom måste ju ha världens godaste räkmackor.! Och en myrstack och cola var som pricket över i:et. Lyxig tisdag!
Hann även med en runda minigolf. & jag vann, jag vann, jag vann! Såg inte ljust ut i starten men sen hände något och jag gick om och utklassade mina motspelare ;) Höhö

Trästocks

Har haft en väldigt skön & trevlig trästockshelg & en alldeles alldeles nykter helg. Konstigt nog blir det nästan aldrig knäppta nå kort när man inte har alkohol i kroppen.
Här är ialf ett kort på Andre som står i mål för sitt lag med en hel del IBK grabbar på GOE cupen. Dom åkte tyvärr ute i semifinalen.
Och här är det Carro som dansar med sina movement flickor på trästocks. Skit duktiga som vanligt. Dock så hade dom lite otur med vädret, vräkte ner regn i slutet. 
Såg One with, Lisa miskovsky & Tove styrke. Helt okej.

Skaka rumpa

Snacka om att skaka rumpa när man tränar zumba. & fi fan så dålig koordination jag har, men satan i gatan så rolig träningsform. Detta ska jag göra om. Försöker peppa Johanna att köpa ett 10 kort så att hon kan hänga med och träna just zumba. Linda sugen?
Annars vill jag bara påminna mig själv om att det är fredag imorgon. Slutar dessutom någon timme tidigare. Trästock & drogfritt. Gäller även för Sannahp. Kan vara skönt att vara 100% säker på att inte vakna upp bakis.
Bilder från midsommar på Tina, jag & Johanna. Kanske årets snyggaste midsommarstång?

Ja va ba tvungen

(Strandplagg till Turkland!!!)

Fotbollsgolf i Bureå

Var & lirade fotbollsgolf med Rebb, Bea, Huss, David & Martin igår. Ruggigt kul!
Hatar att Fjällströms dotra jämt ska vinna ;)

En dag


Welcome to Häll

Har haft en skitmegabra dag/kväll/natt/dag i Fällfors/Hedfors. Den största orsaken till detta är för det första Johanna, Linda & Carro, för det andra så är det dragracing och allt som hör till. Det som jag är mest stolt över är nog min och Dallans cykeltur från Fällfors - Hedfors klockan 03.00. Det gjorde vi bra. Cirkus en mil mellan dessa platser för er som inte vet.
Lämnar texten här och visar några snygga bilder:
(HAHHA)
(OBS Renholmen bepa)
Måndag imorgon...GOD NATT

Fredag?

Ojoj, känner mig helt tom i skallen. Har ännu inte hunnit återhämta mig från i lördag/söndags då jag inte sov så mycket mer än två timmar & dessutom mådde jag röööv. Var förövrigt i Kalix i söndags och såg Rallycross, helt okej sport att kika på. Som vanligt så försöker jag att lära mig alla regler osv men det är inte lätt. Aja, hur som haver så har jag haft något på schemat 24/7, så när jag nu tänker efter så kanske det inte är så kontigt att jag känner mig lite sliten. Så denna fredag sitter jag hemma helt själv på rotegatan 7, men vet ni vad..det känns för jävla skönt. Hade i och för sig nyss besök av en kille som heter Mattias. Jag har ju gått och fått mig ett extra jobb. Som ekonom kan man säga. Och vad kan jag om ekonomi? Detta kommer att bli spännande. Men han har iallafall hjälpt mig så att jag ska komma igång, så i denna stund ska jag sätta mig ner och kika på massa siffror. Får se om jag bli nå klokare. Lycka till Sanna.
Den satans regniga tisdagen.
Käkade FL-efterrätten tillsammans med Alex, Forsling & Mattsson. Kan tyvärr inte lämna ut receptet för det är hemlighets stämplat ;)
Jag, Jonna, Lalla & Jonas åkte inlines/cyklade runt Byskes gator. Ett par inlines står just nu högst upp på min önskelista = ska inhandlas när löningen anlänt.

Nattivalen, Arvidsjaur


Bredskär, Skelleftehamns skärgård.

Hade ett otroligt mysigt födelsdagskalas för Regina som fyllt jämt med människor man tyvärr inte träffar allt för ofta. Käkade go mat, lekte lekar så som innebandygolf, käkade kladdkaka & jordgubbar, åkte båt/vattenskoter & lyssnade på en hel del intressanta historier från Reginas liv. Hon fick 14 presentkort, så det är väl inte så svårt att veta vad den tjejen gör idag ;)





                                



Seg

Hej, jag är sliten som fa-an idag.

Lär ramla in några bilder från min vistelse i Arvidsjaur någon dag framöver, dock så är kameran kvar i inlandet så det återstår att se när jag får den i min hand igen. God natt.

Sol x 100

Tog just en satans kall dusch, mitt skinn typ kokar, så behöver jag säga att det var skönt?
Men hörrni, fredag idag. Fortfarande semester och fortfarande strålande härligt väder. Så därför delar jag, Carro & Linda på en vinare tonight, sen får vi se vad som händer. Taggar till imorgon gör vi också. September på scen, hennes låtar ligger på toppen på min spotifylista. DJÄÄÄÄZ.
Tjing.

Norrfällsviken

När jag ändå sitter här framför datorn och kollar, vrider och vänder på olika bilder så kan jag passa på att ladda upp några fler kort från min nyinköpta kamera. Bilder från resten av vår resa. Blev som en kort men härlig tripp till tre olika ställen utanför Ö-vik. Nämligen Gullviken, Docksta & Norrfällsviken. Det sist nämnda var det bästa stället och det är där ifrån dessa kort är tagna:

Nu inväntar jag Dahlqvist, ska så snällt få låna hennes tvättmaskin, käka middag & bara umgås.

En brunett & fyra blondiner

Tack för att ni finns.

Home

Är på hemmaplan tidigare än planerat, mest pågrundav vädret. I norrfällsviken där vi befunnit oss det senaste dygnet skulle det idag vara lite smått kallt och ingen sol, däremot här i Skellefteå är det strålande sol och 26 grader. Nu inväntar jag Jessica för att gå ner och lägga oss i solen, tänkte steka lite. Annars så har jag inga större planer förren på lördag då jag åker med Linda, Sofia & Erik till Arvidsjaur för att se September spela.
Bilder från klättringen uppför Skuleberget.

Semester!

Jag & Lalla befinner oss just nu i Docksta utanför Örnsköldsvik. Husbilssemester!
Imorgon ska vi klättra uppför skuleberget, är lite förväntansfull och samtidigt lite nervös, det är ju trots allt första gången, tur man inte är så jävla höjdrädd.

Kram på er.



Skell levererar

Tack alla mina fina vänner för en otroligt bra jävla helg. Ibland är ju faktiskt skellhell för bra.

Jag & Jess från gårdagen. Dock jävligt dålig upplösning ;)

Lämnar nu Västerbotten för ett slag. Kommer tillbaka när jag kommer tillbaka.

Nu kör vi

I helgen syns vi på Skellefteås gator & torg. Stadsfesten 2011 är här!
Svettig bild från i onsdags!

RSS 2.0