Valborgsmässoafton

Och det är kanske världens bästa väder ute, så underbart härligt. Jag och kakan har suttit på några stenar vid hamnen och käkat Ben & Jerry´s, Kan inte mer än säga KANONERS! Och dessutom, mina damer och herrer..det är denna dag vi alla väntar på, med det menar jag jag, Ja men hur som haver, HAR SLUTFÖRT JOBBET PÅ ISS, JAAAAA! Love life!
Dagen på iss kunde inte ha slutat bättre heller, blev bjuden på lunch på Peppe´s pizza, käka dock inte pizza, utan faijtas (stavning!?), mycket gott!



Kvällen blir nog väldigt lugn, blir iallafall inga alkoholhaltiga drycker. Hoppas alla får en kanon kväll ! Pusss

Min dag..

..har bestått av jobb på iss, spinning och jobb på Thon. Jag är sliiiiiten.

EN JÄVLA DAG KVAR NU ! Wiiiiiiii

Blir för övrigt att jag stannar här till den 15 maj, har garanterat jobb i 2 veckor så. Sen så är jag ledig i 3 veckor och efter det börjar mitt sköna sommarjobb. Blir som sagt även en liten tripp ner till Uppsala innan parkenjobbet. Känns som om jag nu har en lite plan över mitt liv, ialf i några månader, det får räcka tills vidare!

Nu two and a half men, sen Soooooova, Ja.

Tjingaling!

 Jag tycker bara att den här lilla kattungen är jätte söt.

Denna låt spelas på radion om och om igen..men jag gillare





Bara 2 dagar kvar..

på ISS, Känns som riktigt najs. Sen så blir det lång helg, vilket innebär att jag är ledig fredag, lördag, söndag. (om dom inte ringer från hotellet, men den risken är väldigt liten eftersom att det är första maj helgen), annars så blir det jobb på hotellet nästa vecka.

Har dessutom beslutsångest, ska jag fara hem söndagen den 10 maj eller fredagen den 15 maj? Om Carro far hem tidigare så innebär det att jag måste bo här själv med Arne, inte hela världen men ändå. Kommer inte att ha så mycket till tidsfördriv. Men sen det positiva om jag stannar till den 15 = 4-5 fler jobbardagar, vilket innebär mer pengar! Tåls att tänka på det här.

Aja, på tal om jobb, ska och städa ett hotellrum på Thon nu, Några kronor extra kan ju vara bra att ha ;) Haaade.

 

Nöjd



Jag drack min första hela öl igår, dock den & det enda jag drack men ändå, jag är fan nöjd ;)

Skrev ju i förra inlägget att det skulle bli en film kväll, men planer ändras rätt så fort ibland. Men en lugn kväll blev det hur som haver för min del, tackade nej till alkohol och tackade nej till utgång, trots att den svenske rapparen Ken Ring spelade på barbeint, men är man inte taggad så är man inte. Blev några avsnitt av two and a half men för mig istället. hehe.

Aja, nu taggar jag för dom sista 4 dagarna på ISS!

Och hejdå till familjen min som far till utlandet, Cypern imorn, Hade så bra ! Och njut av värmen och ledigheten !

På tal om resa föresten, Jag och Jonna har nu bokat vår lilla tripp till mormor & Janne i Uppsala. Den 27 maj, 22.46 tuffar vi iväg med tåget, stannar över helgen och tar flyget tillbaka till norr kring 14 tiden söndagen den 31 maj, kommer att bli king !



Carro & Linda utanför mormor i Uppsala !

Lördag

Carro&Ante, Tacos, film & mys är vad som står på schemet ikväll ! Ordet för de är NIIIIZ ;)

Här är det förövrigt piss väder, har varit det i några dagar nu, Om det inte vänder snart, ja då blir jag inte happy.
Ge mig sommar & sol !



Bea, Challan & Regina på rotegatan 7 i Byske, då var det sol & då var det sommar !




De kommande dagarna

Lördag - Jobb, Thon Hotell 09-17
Söndag - Jobb, Thon Hotell 10-18
Måndag - Jobb, ISS 06-14
Tisdag - Jobb ISS 06-14
Onsdag - Jobb ISS 06-14
Torsdag Jobb ISS 06-14
Fredag - Förhoppningsvis LEDIG
Lördag -  Förhoppningsvis LEDIG
Söndag -  Förhoppningsvis LEDIG

Sen så är det ju bara en vecka kvar för mig i denna stad och i detta land. För den 10 Maj åker vi hem :D

Som sagt spinning ikväll, Taggad? Oja!


Nedräkning

Joooda, är så drygt att gå upp på morgonen och veta att man ska på det där jobbet. Så nedräkning är det verkligen som gäller, 5 dagar kvar. Imorn (Fredag) Måndag, tisdag, Onsdag & Torsdag kvar. Feta smilet jag kommer att sitta med när jag kommer hem nästa tordag ojoj. Längtar! Jobb även lördag & söndag, men det är på hotellet, då är det liksom luuuugnt!

Idag så fick jag veta av Kenneth (Park- & gatu chef i Byske) att jag & Carro ska börja jobba den 1 Juni! Kommer därför inte att stanna här i Norge enda till maj ut, Vill hinna vara ledig lite också + att syster och jag ska hinna med en trip ner till mormor i Uppsala. Jag är nöjd med datumet, mycket nöjd.

Har föresten fått mitt friskhuset kort från iss nu, Så igår börjades det, första passet fick bli Mage/rygg, lite lätt början så där men imorn däremot, då blir det spinnig ! Håll i hatten, min kondition kommer att få sig en omgång, men det kan vara värt de ;)

Annars så vill jag ju självklart gratulera Linnea på sin stora dag !  Gratulerer så my med dagen! :D Klem klem



You and me

Det börjar sätta sina spår, att gå upp 05.15 på morgonen menar jag, är redan trött. Tycker ändå att jag är duktig gällande sovandet, har nog inte varit uppe längre än till 22 någon kväll, creds till mig. Hehee. Men bara 7 dagar kvar! Avverkat 5 dagar nu.

Förtillfället  så sitter jag och bokstavligen nöter

Natasha Bedingfield ft. Sean Kingston - Love like this
Jeremy Kay - Have it all
High school musical - Got to go my own way

Det sista är helt klart bäst ;)

Annars då? är förvirrad över allt, känns inte bra,

Fast jag har TVÅ plus grejer.

För det första så har Linda fått sig en liten lillebror, Grattis gums, hoppas han är lika söt som dig (L)
Och för det andra så har Emma Stenman skrivit på för IBK kommande säsong, kan inte mer än säga, king, king, king!

Nu, filmtime



(L)

Åhhh, Ni gjorde just min dag! Älskade lagkamratar, Tack för att ni tänker på mig (L) Hoppas ni får en helt underbar helg i götet, sup inte bort skallen bara! Och tänk inte på åldern, ni är så unga och vackra hela bunten!






18.04.09



  

  

  

  

Plus poäng till mig

Gick hem från krogen 20 min före stängning, det vill säga 02.40, Anledning, MAT! Guuu så hungrig. Ida frågade om jag skulle med och äta keeeebab, var så jävla sugen på det, men smart som jag är så tog jag inte med mig några penningar. Och se, nu har jag sparat 70-80 spänn på att tacka nej till skräpmat och istället fara hem och ta en leverpastejs macka..hm, plus poäng till mig!

Annars så måste jag säga att kvällen varit himla trevlig, Tack för sällskapet Carro, Ida & Stine!

Nuuuu, SÄNGEN, Tack för mig & God natt !

 Puss

Ja men jaaaaada

Helgen har som börjat bra!
Igår var jag, Carro & Ante på Cafè Kafka och tog en fika, eller jag köpte en varm choklad som var as god !
Mycket bättre än den på Waynes i Skell, haha.
Men hur som haver så satt vi där ett snackade skit som alla andra, hehe
men sen så gjorde vi något rätt så ovanligt, Vi spelade spel, nämligen Geni! 
Och jag, alltså jag Sanna Häll - Pettersson svarde rätt på mer än en fråga, haha Det händer aldrig, jag är INTE allmän bildad. Så jag & Carro kom på delad första plats, hade bara Norge kategorin kvar och jag har då ingen koll på kultur, historia eller sport i Norge, så vid 00.30 tiden la vi ner spelandet och traskade hem. Om jag ska vara ärlig så var det mest för att jag inte orkade hålla uppe mina ögon längre, fy så trött. Och hur lätt är det att vara trött medans man ska läsa massa frågor på norska, tror jag läste dom på thailändska där ett tag, fatta nada.

Imorse hade men ju då en helt underbar sovmorgon.
Gick upp vid 11-tiden och gjorde leverpastej mackor med röd paprika, inte dålig frulle.
Sen så promenerade vi till City Nord, ett köpcentrum. Köpte ett hårband & mat. Mat = Pizzabuffé Gott
Nu så sitter vi i sängen med datorn i fammen och jag har nyss laddat hem two and a half men, blir nog ett eller två avsnitt för sen är det dags att göra sig i ordning för utgång!
Blir att ta någon cider med Carro & Stine-Lise ikväll, Trevligt.

 

Varm Choklaaaad!                                                                   Geeeeeni!


Den där torsdagen



  



  



  


Heeeelg



Men tja"!
Vad händer?
HELG! Tror det står det i pannan på mig!
Har aldrig längtat så mycket till helg & då menar jag en helg då jag inte har några planer alls.
Men det är faktiskt riktigt skönt ibland, kommer säkert att ångra att jag sa det där för om några timmar kommer jag säkert att döö av långtråkighet, men vi får se. Jag & Carro kanske hittar på något :)
Hennes Boy undrade om vi skulle med till fjälls i helgen och typ basta, köra skoter & bara ta det allmänt lugnt, jag gillar ju verkligen att fara till fjällen och bara umgås men då var det ju det här med pengar igen. Allt kostar jue.
Spec, mat & bensin i det här sammanhanget. + att vi vill inte riskera att missa jobb.

Förövrigt så kan jag bara säga att det går betydligt mycket bättre för mig på ISS.
I onsdags så ville jag bara lägga mig ner och flänna, ville bara hem, hem till Sverige. Men idag så har det varit cool lugnt, jag hatar att mitt humör svänger som fan just nu. ibland har jag positiva tankar och ibland har jag negativa tankar.
Men när jag väl tänker efter så handlar det bara om 12 dagar...och jag börjar trivs mer och mer, nu när jag vet vad jag ska göra, är som alltid lite nervös och osäker när jag ska testa nya grejer för första gången men sen så brukar det alltid lösa sig och rulla på, vilket jag hoppas att hela nästa vecka kommer att göra!

Nu är den stora frågan vilken dag av fredag, lördag eller söndag som jag ska äta godis? Har kommit fram till att jag får äta godis EN dag i veckan ..får se hur länge det håller. Men jag ska försöka, mer kan man ju inte göra.

Sen så ska jag ju försöka kombinera lite godis med mycket träning. Går iallafall till jobbet fram och tillbaka vilket innebär sammanlagt kanske 4 km per dag, helt okej. Men eftersom att jag inte fått mitt friskhuset kort från iss än så har det blivit ytterliggare några kilometers promenad! Men vill ju börja träna på riktigt, har ju tänkt gå ner några kilo nu inför sommarn, är nervös för hur det kommer att gå.

Nu ska jag fortsätta se filmen Bedtime stories, Ciiiiao!

Finns ju inget roligare än att kolla på gamla bilder!



FL-Brudarna i Sussie kvartsgård på Morö Backe. Tänk så roligt man kan ha med dom här människorna!



Mina älskade småsyskon & jag i Malå!



Carro, Johanna & Linda har stor bakat hemma hos Johanna, syns det eller? ;P



Stene, Alle.P & Pettson på våran klassresa i Sthlm, haha Charmig bild!



Morfar & Farfar i förtältet till våran husvagn, vet ej vars husvagnen befinner sig men.



MALÅ! Kan inte beskriva med ord så roligt man har haft där, med familj, släkt och vänner!



Min 18-års fest i Hedfors, typ enda bilden jag hitta men vi hade det trevligt!



Vi 4:a hos Lindas mamma.  (L)




Byskeskolans B-korridor, Dock den näst bästa korridoren! CCCCCCC!!!



Linda har dödat mig! Rätt så nöjd också ;) I Emils lilla boda på fabriksgatan!



Ny hem kommen från Turkiet, hade flättorna i si så där 2 dagar och sen så blev jag less!



Jaaa, Carro är snyggast ;) HAHHA (L)



Bild tagen med min mobilkamerna utanför Anderstorpsskolan, utanför den där busskurren så har man ju som hängt ganska ofta! Julia, Melinda, Aurora, Linnea, Lisax2 & Erik.A !



Jaaaaaada, jag är bara jätte, jätte nöjd! haha



Alltså tråkiga vi var på skolhockeyn, Byskeskolan kingade alla detta år!

Aja, finns ju ett x-antal till bilder som jag kan lägga upp men det får bli en annan gång!

Nu ska jag duscha, tjaaaarå!








 


Parkförvaltningen

Jo men visst blir det parkförvaltningen i Byske i sommar, tredje gången gillt! Men jag gillare, och sämre blir det inte när jag ska jobba med Carroooo!

Fick ingen datum för när vi ska börja jobba vilket innebär att det förhoppningsvis blir tidigare är dom andra två åren, HOPPAS!

(Men Jonna, Uppsala blir av, det har jag besämt! Frågan är bara när)

Hur som haver så jobbade jag ju min första dag (av 12) på ISS, och som jag trodde och som jag INTE hoppades så hamnade jag med en kille som heter Jim och han är ja vad ska jag säga..Tråkig! Och dessutom så trodde han att jag redan kunde allt som hade med städning att göra, så det första jag fick göra var att städa ett STORT JÄVLA HUS SJÄLV I FEM TIMMAR, MEN BAAAAAALLL...åååh, lätt att veta exakt vad man ska göra, men jag gjorde då mitt bästa i alla fall så blir dom inte nöjda så är det inte mitt fel ;) sen så skulle jag ju köra en så kallade städmaskin typ, och nog tror ni inte att den går sönder, så jag måste MOPPA en hel butik, inte en liten heller...Ohhh Happyday, not. Kommer att bli två låååånga veckor känner jag på mig. Kommer att vara stolt över mig själv när jag gjort bort det här.



Var bara tvungen att lägga in en snygg bild som får mig på bättre humör! :)
(Luciacupen i Byske -06)




Norge

Då var man tillbaka i Bodötooooown. Känns både bra och dåligt.

Det braiga är iallafall att det inte finns kvar någon SNÖÖÖ, eller ja på bergstopparna men de är ju där det...Såå skönt, nu är sommarn så välkommen!

Annars ikväll blir det en dusch, typ en film och sen sova..för imorn ringer Sannas jävla väckarklocka 05.15, känn på den, jag längtar inte.

I helgen så har jag iallafall pendlat mellan Malå och Arvidsjaur, med andra ord mellan familj och pojkvän. Men det har varit trevligt :)

 Sanna&Jonas i Malå för ett X-antal år sedan!

Otaggad?!

Jag säger bara som CarroLuuuu:

nu är det inte länge kvar tills första rusdrycken slinker ner!!!!
Ryyyyyyyyyyyyyyykandes <3

 (L)

Luleåååå

Nu drar jag, Carro, Sandra och Frida och gör Luleschtaaaan osäker! 

Monkiiiiiii & MQ är bara förnamnet!

Over and out! Ciaaaao

Boken om mig

Hittade "boken om mig" som jag skrev när jag gick i 8:an på högstadiet. Kan lova att jag fick mig ett gott skratt. I slutet av boken hade mamma skrivit några ord om mig:

Om sanna

Sanna föddes den 14 Juni 1989 kl 09.50 på Skellefteå lasarett efter en 18 timmars lång förlossning och med hjälp av sugklocka. Hon vägde då 2.670 gram och var lite däran pga skada i huvudet efter sugklockan och hon hade förlorat en hel del blod eftersom bla navelsträngen låg runt hennes hals och blev därför avklippt i tidigt skedde. Hon hamnade i kuvös i 4 dygn men vi fick sedan lämna lasarettet efter 9 dygn.

Hon har alltid varit duktig på att klara sig själv. Redan som liten skulle hon klä sig själv och då för husfridens skull fick man väcka henne nästan en timme före då hon normalt behövde gå upp för att hon själv skulle få trassla på sig sina små strumpor m m och må fasen ta den som försökte hjälpa henne.

Under hennes uppväxt har hon hunnit vara hos en alldelens underbar dagmamma som tyvärr gick i pension när Sanna var 3 år men som plåster på såret fick Sanna då en lillebror (Magnus). Sen fick hon börja på ett dagis som heter Ringen, var ledig ett år pga att hon fick en lillasyster (Jonna). Och så var det dags för 6 årsverksamheten som samarbetades mellan skolan och dagiset trollsländan. På trollsländan pysslade Sanna mycket men hon fuskade när sakerna t ex klistrades så tejpade hon istället och då gick det mycket snabbare och hon kunde göra flera likadana saker. När hon sedan gick i 1:an kom hennes andra lillebror (Jonas).

Innan hon började skolan var hon inne i idrottens värld. Först simning och fotboll, efter ett par år kopplades hockeyn och innebandyn på. Simningen slutade hon med i 4:an men de andra idrotterna håller i sig, fortfarande med glädje.

Sanna har alltid varit en snäll tjej, hjälpt till hemma, följt och hämtat syskon på dagis och fritids, hon har ju haft sina trotsperioder men det hör ju till. Hon går nu i 8:an, trivs i skolan och vill ha bra resultat vilket hon verkligen visar då hon sitter med sina böcker på kvällarna framför köksbordet. Hmmmm en sak är ju förstås inte bra, det är att det nu förtiden alltid går åt så mycket pengar när hon ska i väg någonstans, framförallt idrotten. Men det är hon nog värd.

Från Sannas mamma Monica.

Haha, det var som kul att läsa vad mamma knåpat ihop för liten berättelse om mig. Kanske inte varit världens underbarn men jag tror ändå att jag skött mig rätt hyffsat. Rätt så intressant läsning va? ;P

 HAHAHAH

Nu tjatar lillebrorsan på mig att jag måste komma och kolla på nå tv - spels grejs, typ wiiiiiiiii, ciaaaaaaao!


Orolig

Var ju såklart på banken idag. Och allt löste sig...tror jag. Nu är det så att det har dragits 9000 från mitt norska konto men dom pengarna syns inte till på mitt svenska konto!? Och jag betalade extra mycket för att pengarna skulle överföras fortare än några dagar, så om dom inte finns på mitt konto imorn så vet jag inte vad jag gör. Begraver mig själv levande eller nå..fast fan då har jag ju all tid i världen till att tänka på mina pengaproblem, det enda jag kan göra nu är att väntaaaaaa, hatar att vänta.

Annars idag så var jag och Carro och solade, ja, vi fusk solade, kände mig vitare än vitast, så det var behövligt..vi kör igen på Onsdag va Carro? ;P

Sedan drog vi vidare mot skelltown, for till Emil och träffa han och Linda. Sa hej och snodde med Linda till waynes, köpte en toast med kyckling och oj så gott, verkligen värt pengarna. Och drack dessutom VATTEN till, jag dricker liksom aldrig vatten till mat, men något har hänt med mig i Norge tror jag. Jag har börjat dricka vatten till mat, har smått börjat äta tomater åsså..hm, ja det var nå mer. Haha, jag är ändå nöjd. Sedan blev det stan, och ja, jag inhandlade ju rätt så mycket, rättare sagt nada..och vad beror det på? SANNA HAR INGA PENGAR och givetvis så hittade jag ett par skit snygga skor på MQ, kostade dock 799, men hur ofta sprättar jag pengar på skor? tycker faktiskt att jag förtjänar att göra det någon gång. Så när jag fått mina pengar så blir det MQ diiiiiirrr. Johanna och Carro kom också och joina oss, trevligt, trevligt, blev mycket snack om hur peppade vi alla är till på torsdag!!! SÅ KUL! Jag, Linda, Johanna, Carrox2, Malin och Linnea i en lägenhet på 22 kvadrat, kan det bli bättre!!!

Har även hunnit vara på kaplanskolans gympasal idag, följde med pappa för att kolla på min systers länslagsträning. Kul att det går bra för sig systeryster! Och tydligen är det många som ser är du också är en Häll-pettersson, hehe.

Nu blire mellooooo för hela slanten, ska se programmet från när dom var i Skell, 10 år senare, jag vet, men vaa fan!


Jonna & Sanna Häll - Pettersson

Söndag

Ja men då var det söndag igen. Varför går tiden fortfarande så fort?? Blir galen, snart sitter jag på bussen tillbaks till Bodö...och för tillfället så är jag inte så sugen på den tanken. Blir förövrigt jobb på iss i 2 veckor direkt jag kommer tillbaka. Och vilken tid innebär det då att jag måste stiga upp? JOO, 05.15 i 2 VECKOR!? Jag är nervös. Bäst att ta vara på min sovmorgon som jag får här hemma. Men imorn, som sagt ja då blir det banken kl 10.00, Måste fixas. Kan ju tyvärr inte leva utan pengar, den önskningen kommer nog aldrig att gå i uppfyllelse.

Har ialf hunnit säga hej och Hejdå till lillfjortisen Jessica ;) haha, som jag tror sitter på ett flyg till USA just precis NU, ååååh är så avis på dig! Ha så kul honey :)

Ikväll så har jag varit på möte med IBK, inte många närvarande men det var kul att träffa alla som var där! Är redan peppad på försäsongsträningen, hoppas bara att jag hinner hem till den, annars så får jag ta tag i den på egen hand!

Har även fått vinka adjö, okej, så serisöst vare inte, men Lalla har farit til Arvidsjaur i dag, VARFÖR MÅSTE DU FARA NÄR JAG KOMMER HEM!? Men okej han har praktik där, Tycker inte om sånt för tillfället. Saknar dig redan!

Till veckan blir det FEST med mina favvo vänner som jag saknat så mycket! Längtar, längtar!

NU ska jag Baaaada, ja ni hörde, så skönt att vara ligga och koppla av i ett badkar, man känner sig liksom som 7 år igen. hehe men de är mysigt.

 Jag hade tänkt bada med massa skum! thihih






Home sweet home

Måste väl säga att första dagen hemma började kanon förutom en sak. Jag kan INTE ta ut pengar med mitt norska kontokort...jag är alltså fattig. Ni kan ju gissa vem som ska hänga på låset på banken klockan 10.00 på måndag, det är ju jag det. Måste ju gå fixa på nått sätt, ska väl inte ha så höga förväntningar kanske men.

Nu blire schtaaaaan med några kära vänner!

Yran

Jag vill, jag vill, jag vill verkligen fara på Storsjöyran i Östersund den 30/7 - 1/8 2009.

För vem ska inte dit om inte LADY GAGA, AHHH, Lite ös! Äre nån som honkar?

Och förövrigt så ska bla. Takida, Amy Macdonald, Sahara Hotnights m,m dit! Weeeeeeeeeei

Nu blire packning, handling, duschning, osv, för imorn drar vi hem!!!!! Kan lova att det blir en fet godis påse på burren, kostar ENDAST 6,90 nu,?! Vad väntar jag på?



Ajaaaaaa

Blev jobb idag med. Vaknade av ett "You got maaaaaaail", alltså Carros sms signal. Ville verkligen inte jobba, ville verkligen inte stiga upp ur sängen! men jag gjorde det ändå. Ångrar det ju som inte nu i efterhand, nu känns det ju rå värt. Endast en jobbar dag kvar, sen blir det semester hemma i Sweeeden. Finns inte ord på hur skönt det kommer att bli, lääängtar!
 
Var nyss nere i källaren och hämtade upp den svarta resväskan, den ska få följa med hem på fredag mest på grund av att familjen behöver den när dom ska utomlands men nu så har jag tänkt passa på att ta hem lite grejer som jag inte behöver ha kvar, som vinterkläder, innebandyklubban & tv-spelet. Blir ju på det sättet mindre grejer att ta hem i maj. King! ;P

NU, ja vad händer nu? Inget, promenad sen någon gång, vem vet när?


RSS 2.0