Hemmaplan

Österängsgatan 28D Uppsala - Arlanda - Falmark - Nyckelgatan 18 Skellefteå. Befinner mig med andra ord på norrländsk mark igen. Har nyss packat upp väskan & beskådat mina nya inköp, BRA KÖP.
Äntligen lite nytt i garderoben, både på sko- och klädfronten! Allt detta för under 2000-lappen. Tycker jag lyckades bra!

Shopping.

En Sanna i ett vårigt Uppsala.
3parskor1parbyxor1tröja2t-shirtar3linnen3trosor1partightshårnålarhårsnoddar.

Rubrik

Så nu har Jonna gjort massa flättor i mitt hår. Det är inte fest imorgon, utan jag vi ska shoppa, då måste man också vara fin i håret. Hoppas på fina lockar.
Nu kan du få låna henne Johanna!

26:e

Lillasyster, strålande vackert väder & innebandy på hög nivå. Härlig söndag!
Storvreta - Umeå City 8-3. Såg ut som att det gått riktigt bra för IBK herrarna idag också. Kul!

Uppsala.

Bajs, skit match igår. Jävligt jämt om jag får säga mitt, men IBS drog det längst strået. Blir svårt för oss att ta hem titeln "Bäst i Skellefteå" men det finns fortfarande chans. Med mycket vilja & lite tur.

Jag befinner mig just nu på annan ort, nämligen i sköna Uppsala. 10.50 steg jag & Jonna på flyget till Arlanda och sen vidare med buss till mormor. Denna lördag har vi bara myst i soffan framför några serier, en film och nu melodifestivlen. Sovmorgon väntar imorgon, och sedan traskar vi till fyrishov (där jag gjorde praktik för 1 år sen) och tittar på Svenska superligan i innebandy. Storvreta som ligger i toppen möter Umeå city som ligger i botten. Men det kommer bli kul att se bra innebandy, riktigt bra innebandy. Ska försöka lära mig något, papper & penna ska med utifall att det sker något bra frislag som jag kan notera, som mitt lag suger på. På tal om mitt lag, flickorma festar ikväll & jag vill önska dom en fin fin kväll & att dom ska dricka en..eller kanske två drinkar för mig med. Själv ska jag lägga festpengen på shopping. Älskar dessutom att få bättre lön än jag trodde. Händer tyvärr inte varje månad. Peace out.

Nu går vi för seger!!!


Välkommen.

Ja, jag måste ju också välkomna vår lilla prinsessa till världen. Kom till jobbet just innan 07.00 och hann höra det fina talet som Daniel höll på en presskonferens. Grattis Viktoria & Daniel!
Har hunnit jobba 07.00 - 11.30 idag. Men fick en liten chock när jag kom på jobbet och ventilationen lagt av, snacka om att vara beroende av fungerande ventilation, blir både jobbigt att andas och man bli tung i huvudet utan. Efter jobbet drog jag på 360 och körde ett corepass.
Nu ska jag käka en sen lunch.


Stadsfesten 2012

Välkommen till Skellefteå Veronica. För fjärde gången ska jag se denna tjej på scenen.
När Winnerbäck spelar så hittar ni mig i nått av öltälten.

Skor

Drar ju till Uppsala på lördag & då ska skopunkten besökas:

Semlax2


Semla från jobbet & semla hemifrån. Ja, jag erkänner. Har tryckt två stycken idag. & gott var det.


Måndag.

Hannah har hjälpt mig med en ny header så här kring midnatt (Tack). Fem olika bilder som jag skulle vilja säga speglar mig och mina intressen. Innebandy, sommar med härliga klänningar, alkohol (fest med vänner), brun (önsketänkande) & den sista bilden (tillsammans med profilbilden) som innefattar vinter, snö och snowboard. Syns inte headern så uppdatera genom att trycka på F5.

Imorgon är det tisdag, FETTISDAG. Jobbar 16-20, sen ska jag hem till hemmet i Byske och bli bjuden på Semla.
Nu längtar min renbäddade säng efter mig. Wiihoo.

BB



Nu vet ni vars ni hittar mig kl 22.00 Måndag-Fredag & 21.00 på söndagar.


Lördag.

Jobbar ett extra långt pass denna lördag. 08.30-18.30. Katching.
Mellomys med Jessica ikväll. Tagga till match ska jag också göra.


Gammal bild på jag & gulletösen.

Senil

Börjar fundera på min riktiga ålder nu alltså. Är jag 22 eller 92? För mitt minne är inte som det ska. Igår så bokstavligen tröck jag in i huvudet informationen om att jag skulle befinna mig kl 13.00 på Skellefteå camping för att ha möte, med inte vem som helst heller, utan med fritidschefen. Men vars fan tror ni att jag befinner mig 12.55, jo på Byske badhus. För vadå jag skulle ju jobba 13-18 som vanligt varannan fredag. Nää, Sanna denna fredag skulle du vara på möte i STAN!!! Körde alltså från stan till byske och sen i 150 km/h tillbaka till stan. Kom en kvart försent och hade värsta bilderna i huvudet om att alla skulle glo på mig med en surisblick, men det vissade sig att dom just dragit igång mötet när jag kom eftersom att många fler var sen, så missade ej något viktigt. Tur i oturen skulle jag vilja säga.





  

 

Hatar rubriker.

"Det var fredag, den sista lektionen och barnen var osedvanligt stökiga.
Efter ett tag fick den vikarierande läraren nog och röt: "Vill alla idioter i klassrummet vara vänliga att stå upp?" Det blev helt tyst och stilla i klassrummet men efter ett tag reste sig lille Per upp.
Läraren blev överrumplad och frågade: "Varför anser du dig vara en idiot?"
Lille Per svarade: "Det gör jag inte. Men jag tyckte att det var synd att du skulle stå upp alldeles ensam."



Bortsett från att ha spenderat hela dagen hemma i lägenheten och gjort allt från att städa till att se en film i soffan har jag också varit och kört ett vattenstyrkepass på Edda med Carro, sett den förbannat dåliga 3:e perioden mellan AIK - Frölunda och till sist sett filmen walk the line med dahlqvist dotra.

Go natt.




15 feb.

Har fått skavsår så in åt helvete. Ball. Stora & röda, ja ni vet. Vattengympa (står och leder på land) och sen innebandyträning på det. Kommer att gråta under tiden tror ja. Personen som skapade människan failade verkligen när det gäller tjockleken på huden bak i hälen. Tjockare och hårdare, tack.
Blev en lunch/middagsdate på Subway med syrran igår, det var det roligaste som hände mig under alla <3-ans dag. Sen fick jag även en ask med hjärtformade gelehallon av mamma. Gott :)
Ska försöka vila nu ett tag, har haft medarbetarsamtal med chefen idag. Sånt är ju typ jobbigt, hahaa.
Pdol ´11. Veronica Maggio på scen. Vi ser verkligen ut att njuta, det gjorde vi!!

<3

Alla <3-ans dag har nog aldrig riktigt varit min grej. Under hela högstadiet & 2/3 av gymnasiet så har jag varit singel. Sen har jag varit i Norge den 14 feb 2009 & i Thailand 14 feb 2010. Dom andra kärleksdagarna som jag varit hemma och haft pojkvän har inte varit så speciella alls. Kan verkligen inte komma på nått romantiskt som jag fått uppleva. Den dagen jag hittar mig en fin pojke och vi ska fira alla hjärtans dag, kan inte bli annat än bra. Har inte så höga förväntningar heller. Längtar faktiskt lite om jag ska måsta erkänna. Vill önska alla mina fina vänner och deras pojkvänner en otroligt mysig dag. Njut verkligen av varandras närvaro.

 

Hade det varit lördag idag så skulle jag ta min enda singelkompis (Linda) och festa som om det inte fanns någon morgondag. Eller så skulle jag och lillasyster unna oss något, kanske en spadag eller liknande. Men idag är det tyvärr tisdag och jag ska snart dra mig till Byske för att jobba. Får ha en trevlig kväll på badhuset istället.

"Skål"

 

 

 

 

 


Elsas värld

Har suttit från klockan 22.00 tills nu & sett kanske det mest pinsammaste och roligaste serie jag aldrig sett förut. Elsas värld. Sänds på tv3play. Har sett dom första 15 avsnitten som lagts ut.


& det lustiga är att det är ju givetvis med en halv snygg kille i serien, riktigt charmig. Googlade hans namn och hur stor är oddsen att han är tillsammans med en tjej som heter Cecilia Häll, är vi typ släkt då? Skämtåsido, tror jag knappast...eller kanske, för det finns väl ändå inte så många med efternamnet Häll i sweden, eller mamma? Kan iallafullafall rekommendera att se denna serie som innehåller 20 avsnitt som är cirkus 15-20 min långa.'

Få bilder från fredagsnöjet

(Äntligen kunde han se någorlunda normal ut, höhöh)

Nästa partyfrilla, check!

Släppte ut flättan som Jonnis gjorde på mig i fredags & jag gillar verkligen sådana lockar, så nu vet jag vem som ska få göra cirkus tio flättor i mitt hår dagen före fest. Fort som fan går det att fixa frillan på festkvällen då också. Perfekt. Känn dig träffad lillasyster ;)

12 Feb

Jag har kommit på en grej. Att det bästa med att sova själv i en dubbelsäng är att när man sovit nog länge på ena sidan och det är dags att tvätta så kan man istället bara byta sida? Höhööh. Okej, ska tvätta snart, inom en snar framtid.
Söndag & match. Spöland/Vännäs - Skellefteå IBK 3-4. Så jävla skönt att spö(a) (stod ju redan skrivit i deras namn) dom små f*ttorna. Ja, var så förbannad där ett tag att jag inte visste vars jag skulle ta vägen. Så en seger idag satt extra skönt. Sen att IBS förlora med hela 12-1 var som pricken över i:et. HAHHAHAHAH.

Fredagsfest

Åh, vad jag älskar att vakna upp lite så där halv sliten och inse att det bara är lördag. Fredagar är ju tametusan en kanon bra dag att festa på, vill bara att alla andra ska inse det också! Märks ju faktiskt på krogen att folket hellre går ut på lördagar. Födelsedagsfest för glädjespridaren Stina & utgång på allstar/Calles. Kanske enda festen som jag glömt bort att dricka på (under 2 timmar) eftersom att jag hade full koncentration på att spela spel!! Sämst & segast var jag ändå ;) Hahaa, eller jag imponerade faktiskt på andra rundan ;)
+ Hanna, Pempan, Cicci & några grabbar. Kan hända att dom fångades på bild med min kamera som fortfarande ligger kvar hos Stina. Kan hända att dom dyker upp imorgon. Hockey i form av Sverige - Ryssland & Melodifestivalen är vad som står på schemat ikväll. Trevlig lördag!

Tack till familjen gaphals

Trodde aldrig att jag skulle säga detta...men jag skulle faktiskt vilja tacka mina (mamma & pappas) jobbiga grannar, både dom vuxna och dom barn som bor i huset, som levde jävel kl. 06.50 imorse. Dom blev då min andra väckarklockare eftersom att min första ej ringt/den ringde och jag stängde av den/ jag glömde ställa klockan. Tacke vara dom så kom jag endast 15 min sent till jobbet denna onsdag, annars vete gudarna hur länge jag sovit, skulle tippa på 10-11. Men nu sitter jag på jobbet och har tillbringat dom första två timmarna med att grovstäda damernas omklädningsrum. Ska nu ta en snabb fika och sen ge mig på herrarnas omklädningrum. Med musiken på högsta volym så är det helt okej att städa ett helt badhus själv. Håj.


Kingelingelinlinling, nu glider kingen in

Hade en förbannat (ska försöka svära lite mindre, men det är mest bara för att jag ska kunna uttrycka mig ordentligt) rolig lördagskväll! Har alltid roligt med er flickor!
Ska lägga mig i soffan och vila ett tag, sen traska över till nyckelgatan 52 för att käka söndagsmiddag (Tacos) med Rebut & dj. Puss

Dagens bild



Jobbar 08.30 - 13.30 idag. Sen kommer morsfars och hämtar upp mig för att jag ska kunna ta mig till stan fortast möjligast. Matchstart 14.00 på eddahallen. IBK - Umeå city.  

Grillmästarn pallar med kylan



Farsan, med massa varma kläder & pannlampa, körde igång grillen och bjöd på fläskfilé, potatisgratäng, sallad & vitlöksbröd. Njöt, det gjorde ja!

Vi går mot helg

Jobbar helg i helgen. Det vill säga fredagafton & lördagdag. Sedan väntar match & fest.

Nu ska jag klä på mig alla varma kläder jag har med mig till Byske och ta en promenad. Det är ju faktiskt riktigt fint väder och jag tänkte att kylan inte ska få hindra mig.



Dagens fundering

Hm, funderar starkt på att skita i att se Storvretas match på fyrishov, för i deras trupp kunde jag endast hitta en snygging. Far ju givetvis inte bara dit för att se sporten, vill ju ha lite ögongodis också ;) Höhöhö




Uppsala, here we come.


Utresa: lö 25 feb 2012  
     
  10:50 - 12:00 Skellefteå, SkellefteaStockholm, Arlanda (Terminal 4)  
  SK1013

       
         
         
  Hemresa: ti 28 feb 2012  
     
  08:05 - 09:15 Stockholm, Arlanda (Terminal 4) - Skellefteå, Skelleftea  
  SK1012

Passagerare

 
       
  Sanna Häll-pettersson Vuxen
 
  Jonna Häll-pettersson Vuxen


Sista helgen i Februari åker jag & syrran min till mormor i Uppsala. Givetvis far vi mest dit för att hälsa på mormor men vi ska också se innebandy. Min första superliga match. Det vill säga, högsta serien i Sverige på herrsidan, för er som har noll koll ;) Storvreta - Umeå city på fyrishov. Kommer blir grymt kul.

Idag är det torsdag och jag är som sagt ledig. Skippade passet på 360 för att inte riskera att bli sjuk. Ni kan kalla mig lat eller smart. Så har tagit mig en sovmorgon och håller just nu på att tvätta/städa undan lite saker och ting. Hade planerat att åka skridskor med flickorna idag, men trots det vackra vädret så är det inte alls skönt att vara ute. Allt för många minus grader för att sätta på sig skrillorna. Vi får skjuta på det än en gång. Men det ska blir av, det ska bli av. Ska snart ut och göra några ärenden medans jag fortfarande har mammas bil stående på parkeringen. Ikväll har jag bokat bord på Stengården i Byske. Ska dit med paret Lundsten/Lindgren. Ikväll så finns det bara ett AIK, Skellefteå AIK.

Älskar ledig dag mitt i veckan!

DET MÅSTE VARA ETT SKÄMT!? Sätter mig i soffan efter träning och det börjat helt plötsligt rinna mängder med snor från min näsa och nu en halvtimme senare känner jag inte smaken av nyrostat bröd med leverpastaj. Skjut mig om detta håller i sig och jag ska gå & bli förkyld. Sad face.
Har jobbat 07-16 och har under den tiden haft två simskolor. Sen har jag hållt i vattengympa för ett gäng damer & sen haft träning. Nu är jag skita trött. Tack & bock för att jag är ledig imorgon. Har bokat core på 360 kl 12.00, återstår att se om man blir sängliggandes eller inte.
Imorgon ska det shoppas en nya datastol och färg så att jag kan måla om det här aset:
Vit & fin ska den bli!

RSS 2.0