Tack 2011, välkommen 2012

Sista dagen på året 2011 är här. Bilder på mitt 2011 kommer att laddas upp förhoppningsvis imorgon. Nu ska jag duscha, packa & klä på mig för att sedan dra till Örviken där nyårsafton ska spenderas detta år.

Har en kanon kul nyårsafton och framförallt GOTT NYTT ÅR!!
- Nyårsafton ´10

Onsdag

Nu äntligen har vi fått det överstökat. Kan nu flytta in till 100% i lägenheten min. jiiiippi.

Har jullovsöppet på badet nu vilket innebär ungefär 13-20.00 de flesta dagarna så det blir mycket kvällsjobb, men det är sånt man får ta.

Jobbar till 18.00 på fredag sen väntar två dagar med ledighet. Nyårsafton på lördag. Känner typ 10% av folket som ska på festen, men det blir ju vad man gör det till. Kul att jag får umgås med Rebecca ialf! :) Alkoholen är inhandald, klänningen är vald, humöret kommer garanterat att vara på topp. Tagga lördag.


25:e december - juldagen

Känns som att hela Skellefteå ska ut idag. Känner lite avundsjuka måste jag erkänna. Men jag får ju trots allt tillbringa tid med familjen, mormor & Janne. Mysig kväll med chill i soffan lär det blir. Imorgon rullar bilen mot norr, redan vid 06.00 tiden. Taggar som tusan. Trots att det är 18 på alla uteställen i schtaan imorgon så ska jag och fina flickor ut och roa oss. Lilla julafton är vad som gäller. Då ska det slåss om paketen ;) Ha en trevlig juldag alla vänner som ska ut och göra stan. Ta en drink för mig med! KRAM
Juldagskvällen 2010

Jul hos mormor i Uppsala


The big day

Bild tagen på mormors balkong.

Trots denna snöbrist så känner jag en hel del julkänsla, tack vare min fina familj.

God jul vill jag hälsa mina läsare! Ha en mysig julafton med era nära och kära. Puss

22:a december

Färden mellan Skellefteå och Uppsala idag gick utmärkt. Lite tråkigt att resa själv, tur jag hade laddat ipoden med några nya och bra låtar. När jag hoppade av bussen i denna stad så kände jag knappt igen mig. Dom bygger nytt en gång och det är jämt. Men snyggt blir det.

Sitter nu i mormor Dagnys soffa och glor på filmen "Nu är det jul igen" Har jobbat och gjort klart med mitt extra jobb för den här veckan, medans dom andra har klätt granen och lagt paketen under. Myspys.
IMORGON BLIR DET HÄNG PÅ IKEA!!!

Ge dygnet fler timmar, tack

NÄR FAN SKA MAN HA TID ATT GÖRA INGENTING!?!
Jobbat halva dagen i Ske-hamn & halva dagen i Byske både måndag & tisdag.
Imorgon är jag ledig, men då ska det städas/packas/tvättas/handlas/planeras osv.
Tur att jag åker till söder på torsdagmorgon & lämnar allt ett tag. Mys att fira jul hos mormor i Uppsala.

JULFEST 2011


18 december

Svårt att veta vems ben detta tillhör, fyllesvinet her self ;)
Denna bild var förövrigt den enda jag hitta från gårdagens kanon roliga julfest med Skellefteå IBKs dam och herrlag. Men väntar med spänning på att få fler bilder levererade till min hotmail.
Halv drygt att städa PRO-lokalen så här dagen efter. Men för mig var det då inte jobbigast ;)
Tusen tack alla närvarande. Som julklapp fick jag detta år pringles! Hade hoppats på choklad med chips dög det med. Upp i ottan ska jag imorgon. Så god natt på er alla.

Match & Fest

Skellefteå IBK - Ersboda 14.00 (Herrar Div.1)
Skellefteå IBK - Örnsköldsvik 16.30 (Damer Div.2)
SES DÄR!
Sedan väntar julfest med både herr-och damlaget. Kommer bli kung!!!

Rönnskär

Har satt min fot på Rönnskär för första gången idag. Har kopieret över 2500 papper. Från 06.30 - 15.30. Kommer garanterat drömma om en kopieringsmaskin inatt. Har betat av 4 av 18 pärmar så har inte gjort min sista dag där så att säga. Låter kanske ganska drygt men jag kan ändå tycka att det är lättförtjänta pengar.

Denna fredag ska Häll-Pettersson & Kristofferssons hänga på badhuset, ska ha lite julmys. Dock är både Linus & Pontus inte med pga jobb. Tråkigt men sant. Träffar inte dom pojkarna allt för ofta, speciellt inte den första nämnda,

Aja, trevligt kommer det att bli. Kommer nog göra en hyffsat tidigt kväll. Trevlig helg.


Wibit





Kolla alla barn vilken rolig leksak vi har på badhuset nu under jullovet! Yeeey


13:onde december

Lucia, ja. Kom i säng kring 02.00 inatt. Bestämde mig innan läggdags att jag skulle ta mig upp till Byske kyrka klockan 09.00 denna tisdag för att se 9:ornas framträdande. Men lyckades på något sätt glömma bort att ställa väckaren så vaknade 09.59, lite för sent med andra ord. Sist jag såg lucia live var på Fyrishov i Uppsala förra året, känns som en evighet sen. Detta år misssa jag lucia totalt. Klantigt.
Helloooooo, fick tillbaka min lägenhet idag!!!! Har varit och fixat och donat lite grann i den idag, ska dit imorgon med. Nu går jag som mest bara och väntar på att få bli av med en hel del grejer som inte tillhör mig. Är mest bara ivägen och tar massa plats. Till veckan får vi det överstökat.
Onsdag:
Jobb 07-12. Lägenheten 13-19. Träning 19.30-21.30.



Måndag

Ena dagen så vinner man med 6 mål, den andra dagen så förlorar man med 6 mål, hm tycker nästan att div.2 serien detta år är väldigt ojämn. Alla Skellefteålag åkte då på stryk igår söndag. Så vi var ej ensam.

Ny vecka. UTAN PLUGG. Känns som lite konstigt men varje gång jag kommer på att jag inte behöver plugga så blir jag lika glad. Idag ska jag packa det sista, för som det ser ut just nu, så får jag igen nycklarna till lägenheten redan imorgon!! Thihih. Annars jobbar jag 16-01. Härligt pass, svar ja. Luciacupen väntar i gympasalen och då är även badhuset öppet för alla svettiga innebandyspelande ungdomar. Kan bli en rolig kväll!
Nu är då hösten över!

Helg <3

Fick med oss en till vinst i ryggsäcken igår kväll! Med hela 9-3 vann vi över Holmsund.
Snyggt jobbat flickor, för egen del så kände jag mig inte så närvarande. Har haft en grymt jobbig vecka och när jag väl gått i mål så kom tröttheten och lättnaden, vilket gjorde att jag kände mig överkörd. Kändes som att jag skulle säcka ihop vilken sekund som helst, så några min in i tredje perioden sa jag till Markus att nu får han sätta mig på bänken. Vilket han också gjorde, känns orättvist mot laget när man ändå inte kan ge 100%. Match imorgon söndag, som det känns nu så är jag jävligt taggad. Tror och hoppas att min kropp också ska vara det.
Idag lördag har jag sovit ut, och nu håller jag på att packa/tvätta/städa för fulla muggar, ikwell väntar livehockey på Skellefteå kraft arena med Carro, Jonna & Jonas. Vi ska gå dit som en familj ;)
Två bilder från badhus-myset med flickorna förra helgen.

Park, fritid & badmästarutbildningen, check!

SANNAHP = Parkmästare, fritidsmästare & badmästare!! Känns för jävla bra.

Tusen tack alla mina fina klasskamrater för dessa 1,5 år som har varit otroligt lärorika men framförallt roliga på alla sätt och vis.

Sitter i skrivande stund hos rebban, hon bjöd mig nyss på middag. Tack babe.

Examenskvällen ska spenderas på innebandyplan. Fredagsmatch!! Skellefteå IBK - Holmsund 19.30 Kaplan.
Firar sen med seger & några gjorda poöng, tänkte ja. Kram


Är i gång igen

MEN JAAAAA!! 6 redovisningar på 4 dagar är nu över!!! Endast morgondagen kvar & då är det bara fotografering och lunch på arenan tillsammans alla våra lärare som har fått stå ut med oss i 1,5 år.
wiiihooo! :)
Två bilder från i helgen!

,,,,

Känner mig mer död än levande. Timeout. Denna blogg är inget prio nu, hörs när mitt liv är lite lugnare. Mest troligt nästa fredag. Peace.

RSS 2.0