Vilken dag

Alltså vilken dag, känns som att det hänt någonting hela tiden. Stressigt har det varit men dagen har också varit bra. Började dagen med en promenad med Rebban till skolan. Informationsteknik 08.30 - 12.30. Lunch och sedan åkte hela klassen till Byske. Brandskyddskurs och isvaksbad var vad som väntade. Peppe var det som guide oss igenom det förstnämnda. Hade först teori i någon timme och sedan traskade vi till brandstationen, fick lära oss hur man ska gå till väga om en person brinner och fick testa på att kväva elden med en filt på en docka som brann, sprutat vatten med ett värsta tryck och släckt eld med en pulversläckare och åkt brandbil såklart !





På bilden längst ner till vänster så är det jag som släcker elden, det var som om jag inte gjort annat ;)

Aja, hur som haver så traskade vi tillbaka till badet för att fika. Peppe åker tillbaka med brandbilen. När vi fikat klart så har han inte kommit tillbaka. Och vi som skulle vidare ner till campingen för att bada isvak. Får besked om att han åkt på utryckning. Fredde får ta hans plats och vi badar i det otroligt varma vattnet. Inte många plusgrader vill jag lova, när man känner att det kalla vattnet tränger igenom kläderna så är man inte så cool. Men när man sedan fått sig upp med hjälp av isdobbar så känner man sig hyffat nöjd! Ingen bangade. Snyggt kära klasskamrater!

                         Före                                            Under                                         Efter

När vi är klara nere på campingen & är påväg tillbaka hem till Skell så kör vi genom samhället och ser en tjock jävla rök från Renholmen/Industriträ/Lemont hållet. Ringer till Brorsan och får veta att det är industriträ som står i lågor. När vi kör förbi så är hela huset övertändt. Så jävla tragist. Ännu värre är det när man känner han som är ägare av företaget. Har mått lite dåligt av det är. Haft en konstigt känsla i magen. Nu var det ju ingen som kom till skada, men utrustning och maskiner för stora värden gick förlorade i branden, ball. Sen så är det ju aldrig roligt när något förstörs & många drabbas mer eller mindre.


Bilder från norran.se

Sedan har kvällen spenderats på träning. 55 min function på 360 och sedan träningmatch mot IBS. Vinst med 3-0. Nu ska jag duscha och sedan sova. Ny dag imorgon. Puss.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0