Lördag

Blev inget besök på Skellefteå kraft arena idag. Jag tog helt enkelt för givet att det fanns platser kvar i torsdags, men icket. Om man nu inte räknar med sittplaterna på rad 1 & 2. Har suttit där en gång förut och det var inte värt det. Fick helt enkelt nöja mig med att följa hockeyn på norran.se. Men det var kanske lika bra det med tanke på hur dåligt det gick. David Rundblad lovade ju på radion att dom skulle krossa Djurgården ikväll. Men han gick det då inte att lita på. Illa, illa.

Satt i morgonrocken till 18 idag. Trots att folk ringde och sa hur vackert väder det var ute och att jag borde he mig ut. Men ibland vill man bara slappa och det var det jag gjorde idag. Kvällen däremot blev det lite mer fart på. Följde med söta Lisa till Alex & Antons inflyttningsfest/halloweenparty på Älvsbacka. Inte ofta man hinner träffa bland annat dom två brudarna. Promenader, dra och åka snowboard/slalom, besöka Luleå & Umeå var något vi bestämde att vi skulle göra inom en snarframtid. Synd bara att vi har så olika schema och fullt upp med annat, men någon gång ska vi allt hitta en lucka. Det är ett måste!

Avlutade kvällen på Nyckelgatan, inte i min lägga utan i Rebbans! Såg den nyaste Beck. Bästa & läsgigaste filmen hittils. Tur som fan att jag inte har svårt att sova trots detta. Men visst hade det varit mysigt med en viss kille att bredvid mig just nu. Men tyvärr får jag sova själv i dubbelsängen. Suuuuuuuuuuuuuuuck.

Nä men hörrni, god natt. Umeå imorgon. MATCH.


Kommentarer
Postat av: Johanna

2010-11-08 @ 18:18:38
URL: http://johannabrannstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0